Elise Furland

Elise Furland

Mine sommerplaner

  • 28.05.2016, 16:00


Sola skinner, himmelen er blå, og jeg er klar for ferie nå! I den forbindelse tenkte jeg å dele de fastsatte sommerplanene mine med dere. Det blir både roadtrip i Norge, sommerjobb og utenlandstur i tre uker på meg. Så denne frøkna skal hvert fall kose seg masse i sommer! Let's go:Roadtrip: Samme dag som min siste eksamen er overstått, som vil si på mandag, pakker jeg sammen sakene mine og vender snuten hjemover til Romsdalen. Det vil si, 100 mil med kjøring i en smekkfull bil fra Bodø! Det kommer nok til å bli en lang tur, men jeg får håper det blir mye å se på langs veien. Og mye fint vær! Blogging skal jeg prøve å få gjennomført så godt det lar seg gjøre, men hvis jeg ikke er aktiv her så legger jeg nok ut noen lyspunkt fra bilturen på Instagram i hvert fall - @elisefurland.

Jobb: Jeg nevnte såvidt til dere for en stund siden at jeg har fått meg sommerjobb! Ikke hvilken som helst jobb, eller i en hvilken som helst bransje. Jeg har nemlig fått meg jobb i et meglerforetak i Ålesund! Det føles så rett, så fantastisk og fint, og jeg gleder meg SÅ mye til første arbeidsdag. Endelig kan jeg få et ordentlig innblikk i mitt fremtidige yrke som eiendomsmegler! Jeg starter faktisk allerede førstkommende torsdag!

Singapore og Indonesia: Jeg har vel kanskje aldri fortalt dere at Pappa bor- og jobber i Asia? Jeg har vel heller kanskje ikke fortalt dere at konen- og stebarna hans kommer fra Indonesia? Vel, det har vel i grunn ikke vært så naturlig å nevne det på bloggen, ettersom de bor på andre siden av jordkloden. Men som dere sikkert skjønner allerede, så skal jeg til Indonesia i sommer! Det blir både meg, broren min og kjæresten min som reiser avgårde, og vi gleder oss veldig til ferien alle sammen! Singapore er forresten bare en liten fergetur unna der vi skal bo, så denne ferien kommer nok til å inneholde både strandliv, shopping og familiehygge. Jeg gleder meg!

Henriette Celin

28.05.2016 kl. 16:09
Så mye gøy du har planlagt! Roadtrip er alltid kos, og sommerjobb er alltid greit å ha. Har litt av det selv, og gleder meg veldig. Kjekt at du fikk deg en sommerjobb som har noe med det du vil jobbe med i fremtiden å gjøre ^^

Ah, Singapore er så flott. Du må glede deg :-D

G U N N N I S

28.05.2016 kl. 17:29
Så flott at du har fått deg sommer jobb :D

Stine

28.05.2016 kl. 21:00
Ååh, du får kose deg masse! Høres ut som du kommer til å ha en fin sommer, og tjene penger i tillegg! Jeg har ingen planer selv, men gleder meg til å få litt fri og tilbringe mesteparten med kjæresten. Blir nok litt spontant!
Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits