Elise Furland

Elise Furland

One step closer to freedom

  • 02.05.2016, 20:22


Solen skinner og himmelen er blå. Ikke rart, vi har jo tross alt kommet til mai - den fineste måneden av dem alle! Neida, joda. Jeg er glad i mai. Mai var jo tross alt den måneden jeg valgte å komme til verden, og jeg elsker det. Det er liksom i disse tider at vår blir til sommer, solen skinner til langt på kveld, og temperaturene stiger høyt, høyt opp. I dag har vi faktisk hatt 15 grader her i Bodø, kanskje mer? Det var i hvert fall det temperaturmåleren viste klokken kvart på åtte i dag tidlig og klokken kvart på fire i ettermiddag. Hvor varmt det har vært i mellomtiden aner jeg ikke, for da satt jeg innelåst på universitetet og hadde eksamen! Ja, hva skal man si om den egentlig. Den gikk vel bra? Jeg tror i hvert fall det gjorde det. Men herregud for noen oppgaver da man! Note to self; aldri tro på det foreleseren sier om eksamen. Denne her kunne virkelig ikke sammenlignes med forventningene engang! Flere av oss trodde jo vi faktisk vi hadde fått utlevert feil eksamen! Phu, godt den er overstått. Next up er makroeksamen neste mandag! 

Legger forresten ved et bilde av dagens store høydepunkt. Digg digg digg. Taco slår virkelig aldri feil - i hvert fall ikke etter en lang dag med eksamen.

Pernille

02.05.2016 kl. 21:44
Mmm, så godt dette så ut :) Ønsker deg en flott og spennende uke!

Henriette Celin

02.05.2016 kl. 22:59
En herlig temperatur det da! kjedelig at oppgavene ikke var i nærheten av det du forventet. Krysser fingrene for at det gikk bra likevel ^^

Taco slår aldri feil nei, hehe. Ikke enchiladas heller syntes jeg. Det hadde vi i dag (:
Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits