Elise Furland

Elise Furland

107 mil

  • 01.06.2016, 15:50


Det er en helt fantastisk følelse å sitte å skrive til dere nå. Jeg er så glad, så stolt, og så utrolig lettet over å endelig kunne si at jeg har fått sommerferie! Jeg skrev min siste eksamen på mandag, pakket full bilen, og tok med meg kjæresten nedover fra Bodø allerede samme kveld. Jeg var jo i grunn litt sliten når vi dro, men av en eller annen grunn så var jeg så glad og oppspilt at jeg klarte å kjøre hele strekningen fra Bodø til Trondheim, på underkant av 13 timer! Vi stoppet litt her og der for å spise, gå på do og lufte oss. Power nap hadde jeg jo også lagt inn i planen, men nei, jeg klarte meg faktisk helt fint uten. 

06.15 stod det på klokken da vi parkerte utenfor hos svigers, tirsdag morgen. Da hadde vi kjørt over 70 mil, sett 3 elger, 3 harer, 1 rev og 1 tiur! Og dere vet jo vel kanskje at jeg elsker elger! I don't know why, men jeg blir helt gærn av å se disse store dyrene! Jeg synes det er så unaturlig at det finnes så store dyr blant oss i skogen. Jeg vet ikke hvorfor, for jeg synes ikke at det er noe spesielt å se en hjort. Men elg derimot! Det er som om jeg skulle ha sett en giraff i hagen plutselig. Jeg bare synes det er så rart! Så på turen kan dere tro jeg ble glad! Jeg hylte av glede, begynte å skjelve, og kommanderte Robert til å ta både bilder og film av dyrene vi fikk øye på. Men så gode bilder fikk vi dessverre ikke da. Fotokameraet lå nemlig nedpakket bak i bilen, så det var bare mobilen vi fikk lagret minnene våre på. 

Turen gikk i alle fall bra. Og etter åtte timer med søvn i Trondheim, avslapping og litt mat, fortsatte jeg turen hjem til Romsdalen på egen hånd. Så nå sitter jeg faktisk hjemme hos Mamma og skriver! Hjemme-hjemme! Åhh, det føles så bra.

Marie Oma

01.06.2016 kl. 16:41
Fine bilder!
Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits