Elise Furland

Elise Furland

Et nytt kapittel i livet

  • 30.06.2016, 21:03


Jeg planla aldri at det skulle bli så stille fra meg. Det bare ble sann. Plutselig kom jeg hjem til Romsdalen, jeg startet i sommerjobb (praksis) på fulltid, og plutselig ble jeg pendler tre timer daglig. Men okei, dere aner ikke hvor mye som har skjedd i livet mitt siden sist jeg blogget for dere! Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte å skrive engang!

For litt over fire uker siden hadde jeg min siste eksamen for vårsemesteret i år. Jeg var så glad, lykkelig, og følte at jeg i grunn hadde gjort det bra på alle eksamene jeg hadde vært gjennom. Følelsene viste seg å stemme godt. Etter en måned med intens lesing, pugging og læring, kunne jeg juble, le, gråte og være så stolt som jeg bare ville! Karakterutskriften min viste nemlig A, A, A, A og B!! 

To dager etter at jeg kom hjem til Romsdalen, som i dag er nøyaktig fire uker siden, startet jeg i praksis hos meglerforetaket Notar. Min første arbeidsdag! Dere kan tro jeg var spent. Jeg våknet av meg selv klokken halv fem den morgenen fordi jeg var så spent. Hvordan ville arbeidsoppgavene mine være? Hvordan ville kollegaene behandle meg? Ville jeg bli tatt godt imot? Tenk hvis, tenk hvis, tenk hvis. Sannheten er at kollegaene mine trolig er noen av de kuleste menneskene jeg har møtt! Så hyggelige, så full av humor og så sykt lættis! Vi ler og tuller så mye at det er en sann fryd å være der! Og så må jeg ikke glemme å nevne lunsjene. Altså, vi spiser felles lunsj hver eneste dag - hvor koselig er vel ikke det! Tydeligvis har de nok likt meg også, for nå har jeg ikke lenger bare en praksisplass hos Notar - nå har jeg søren meg med blitt fulltidsansatt! Jeg signerte faktisk arbeidskontrakten min i går. Så nå... NÅ begynner starten på et nytt kapittel i livet mitt! Fremtiden - og den kunne ikke ha sett mer lovende ut ♡

Henriette Celin

30.06.2016 kl. 21:18
Wow, så bra karakterer. Gratulerer med det!

Så flott at du har blitt fulltidsansatt der nå da. Og at du trives godt både i jobben og med kollegaene :-D

Sarah

01.07.2016 kl. 00:40
Vad kul med sommarjobb :)
Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits