Elise Furland

Elise Furland

Sjømat i Barelang

  • 15.07.2016, 17:11


Hvis det er noe jeg virkelig har fått utfordre meg på her borte, så er det maten! Asiatisk mat er noe jeg i grunn alltid har vært veldig skeptisk på, rett og slett fordi jeg ikke er vandt med det. Råvarene er ofte ukjente og tilbredt på en måte som jeg ikke er vandt til, og ellers hater jeg sterk mat! Sushi, nudler, skalldyr eller disse rare sausene som restaurantene gjerne serverer den asiatiske maten med, er noe jeg for eksempel aldri har likt. Så dersom fisk, pizza, burger, taco eller pasta har stått på menyen, har jeg alltid valgt det istedenfor.

Men så var vi her da. Indonesia. Asia. Her er det ikke mye vestlig mat å velge mellom. Faktisk er det veldig få steder som har annet enn asiatisk mat på menyen. Men det er vel kanskje greit når jeg først befinner meg i Asia? Å smake litt lokal mat, liksom. Her blir det i hvert fall tilbredt slik det skal bli tilbredt. 

Pappa sa i hvert fall her en dag at han var positivt overrasket over hvor uredd jeg har vært, og hvor mye jeg har turt å smake på. Og her for eksempel, (viser til bildene), var vi på tur til Barelang. Det var i forrige uke vi var der, og vi skulle blant annet innom Vietnam Camp, men også spise sjømat på denne caféen nede ved havet. Levende fisker, kamskjell, krabber og andre sjødyr svømte rundt i forskjellige "dammer", og det var bare for oss å velge ut hva vi ville ha tilbredt og servert. På bordet havnet blant annet kamskjell og krabber, og tro det eller ei, men jeg syntes faktisk det var godt! Kamskjell og krabbe! Jeg har aldri i mitt liv likt skalldyr, så dette trodde jeg aldri at jeg skulle si! Faktisk var det eneste som ikke falt i smak, kokkosnøtten. Haha, stolt!

Henriette Celin

15.07.2016 kl. 17:26
Så bra du har turt å smake på mat du ikke har smakt/likt før da. Og at du faktisk likte det er jo gøy :-D
Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits