Elise Furland

Elise Furland

Det utrolige skjedde!

  • 19.07.2016, 03:24


Det aller beste som kunne skje, skjedde! I går ringte nemlig den indonesiske taxisjåføren som hadde kjørt oss hjem på lørdagen!!! Han hadde ryddet i taxibilen sin, som han egentlig bare leier, og hadde da funnet Robert til savnede mobiltelefon under det ene bilsetet! Whæ, snakk om flax! Dere kan tro vi ble lykkelige! Så på onsdagskvelden, når vi kommer "hjem" til Indonesia, får han den endelig tilbake igjen. Da vet vi i hvert fall at "Find my iPhone"-appen sin mistet-funksjon faktisk fungerer! Nå må jeg bare undersøke om det finnes en tilsvarende app for Samsung, for dette var faktisk bare helt utrolig!

Nå er det klart for en ny dag her i Singapore, og nye opplevelser står for tur! Nå ligger vi faktisk 6 timer fremfor dere, og ikke 5 slik som i Indonesia. Så når dere leser dette er jeg nok ute i Singapores gater ett sted. Kanskje på Universial Studios? Vi må ut og se hvordan været er først.

Jeg får dessverre ikke lagt ved noen bilder til dere i dette innlegget, ettersom jeg bare blogger fra mobiltelefonen min. Men på onsdag kommer det masse bilder! Klem.

Emma Olsen

19.07.2016 kl. 09:15
OMG så utrolig bra, og flaks at dere fikk telefonen tilbake :) Kos dere masse videre
Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits