Elise Furland

Elise Furland

MIN NYE PULSKLOKKE

  • 29.07.2016, 17:53


Pulsklokke er noe jeg har ønsket meg i flere år, men som jeg av en eller annen grunn aldri har turt å kjøpe meg. Hvilket merke skal jeg velge? Hvilken modell skal jeg velge? Hvilke funksjoner bør jeg ha? Dere vet, pulsklokker er jo ganske dyre, så det gjelder jo å vite hva man egentlig vil ha før pengene forsvinner ut av kontoen.

For noen måneder siden ble jeg introdusert for denne modellen, Garmin vívo active HR. Og selv om den på dette tidspunktet ikke var kommet til Norge ennå, forstod jeg plutselig at det var denne jeg ville ha! Så forrige lørdag, dagen etter jeg kom hjem fra Indonesia, klarte jeg ikke å dy meg lenger. Jeg gikk fra butikk til butikk, forhandlet om prisen, og plutselig stod jeg der og dro kortet mitt over bankterminalen. Jeg festet den på håndleddet, reiste hjem, og jogget den tyngste joggeturen på lang, lang tid! Jeg pustet og peset, svettet, og kikket ned på klokken med jevne mellomrom. På det meste fikk jeg pulsen opp på 188! Og vet dere hva? Jeg DIGGET det! Jeg digget å trene med klokken. Og ikke bare litt. Så mye at jeg gikk på topptur dagen etterpå - i FEM TIMER! Jeg skal dele bilder med dere fra toppturen litt senere, men akkurat nå ville jeg bare vise dere min nye fantastiske lille dings, som også er en smartklokke!

Henriette Celin

29.07.2016 kl. 17:58
Så bra den så ut ^^

Og flott!

Kamilla Haaland

29.07.2016 kl. 18:03
Så fin! Alltid kjekt med pulsklokke :D

Cindy

29.07.2016 kl. 19:22
Ååh elsk!

Maia Karoline Hansen

29.07.2016 kl. 23:16
Så gøy! Selv har jeg tenkt litt på å skaffe meg pulsklokke, men siden jeg er så dårlig på å trene har det kanskje ikke vært helt vits å bruke så mye penger på det, haha.. Kanskje i fremtiden hvis jeg blir flinkere!

CamillaMH

30.07.2016 kl. 02:42
skikkelig kul.
Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits