Elise Furland

Elise Furland

FLYTTET FRA BODØ

  • 30.07.2016, 14:32
På tirsdag tok jeg og Mamma flyet fra Trondheim til Bodø. Endelig skulle hun komme på besøk til meg, få se universitetet jeg tilhører, se hybelen jeg har bodd på de to siste årene, kjenne den kalde vinden jeg alltid har snakket om, og få oppleve de lyse nettene.

Mor og datter. Bare vi to. Bestevenninnene på tur. Vi koste oss, gikk tur, spiste middag ute, vasket og pakket. Vi koste oss, men det var jo tross alt vaskingen og pakkingen vi kom hit for. For som dere vet så var jeg jo så heldig å få tilbud om fulltidsstilling hos Notar i Ålesund. Og ettersom ingen av forelesningene mine på universitetet har obligatoriske oppmøter, var det ikke noe å tenke på engang. Såklart takket jeg ja!! Fagene kan jeg jo fint jobbe med på egenhånd, for så å reise til Bodø når jeg skal ha eksamen. Såpass selvdisiplin skal jeg vel ha? Jeg har jo hørt om andre som har klart å fullføre utdanningen sin på denne måten, så hvorfor skal ikke jeg klare det? Man får jo til alt man har lyst til, bare man velger å prioritere riktig :-)

Etter vi var ferdige med alt vi skulle gjøre i forbindelse med hybelen og utflyttingen, var det bare å levere ifra seg nøklene, snu seg en siste gang, og dra der ifra med alle de gode minnene. Rart, trist og veldig godt på en gang. Tea kom og hentet oss slik at vi fikk komme oss fra A til B. Vi fikk sendt flyttelasset avgårde med Hurtigruten, spist middag ute med Tea, og tilslutt kommet oss til jernbanestasjonen hvor toget til Trondheim skulle gå. 

Det er rart å si det, men... nå er faktisk Bodø-eventyret mitt over. 

Henriette Celin

30.07.2016 kl. 14:53
Kjekt å flytte for seg selv og begynne på skole da (:

Maia Karoline Hansen

30.07.2016 kl. 20:57
Lykke til med ny jobb og studier!

Charlene

26.08.2016 kl. 18:26
Heisann! Jeg går igjennom vennelisten min fra den gamle bloggen, og hadde syns det var kjempe gøy om du ville følgt meg videre, men bare med et nytt bloggnavn :D Legg meg gjerne til så adder jeg tilbake :D
Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits