Elise Furland

Elise Furland

I morgen reiser jeg til syden

  • 29.09.2016, 20:23 

I morgen på denne tiden, sitter jeg på flyet på vei til Athen!
 

I dag har det bøttet ned fra himmelen, blåst fra alle veier og bare vært skikkelig grått. Det er ingen tvil om at det har blitt høst her på Sunnmøre, noe som føles veldig kjipt med tanke på at det var over 25 grader i Ålesund forrige helg. Heldigvis kan i hvert fall jeg glede meg over å få noen ekstra dager med sol og varme, før sommergarderoben kan pakkes helt ned. I morgen reiser jeg nemlig til Hellas!

Det er ikke mange dagene det er snakk om, jeg blir bare borte til mandag. Men likevel, herlighet det skal bli deilig - det er jo syden vi snakker om!

Forresten, hva pakker man når man reiser til syden for tre dager? Jeg kjøpte meg en splitter ny koffert til anledningen, og tviler ikke ett sekund på at jeg klarer å fylle den opp. Toalettsaker, sminkeveske, hårføner, glattetang, bikini, kjoler, shorts, sandaler... Det blir jo så mye bagasje likevel? Alt må jo med! Det meste er vel bare "kjekt å ha", men... Så er det jo så kjekt å ha, også da :-)

Pernille

29.09.2016 kl. 20:31
Den flyturen ned til Athen hørtes veldig fristende ut. Jeg skulle gjerne reist til utlandet, om jeg så hadde hatt ferie. Ønsker deg en riktig fin kveld, og god ferie!

Henriette Celin

29.09.2016 kl. 20:47
Så utrolig heldig du er! også Athen av alle steder. Virker så flott. Vet at Rhodos er flott hvertfall, så tipper at Athen og er det ^^

God tur :-D

CamillaMH

30.09.2016 kl. 00:06
Kos deg. Akkurat nå regner det skikkelig her,så jeg ønsker jeg kunne feire bursdagen min ett annet sted.
Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits