Elise Furland

Elise Furland

med ski på beina

  • 09.01.2011, 23:00


Image and video hosting by TinyPic
Andreas.

Image and video hosting by TinyPic

Heihei! Som i sagt i et tidligere innlegg som jeg postet i dag tidlig, så fortalte jeg at jeg og resten av familien snart var på veg opp på fjellet for å gå på ski. I dag var faktisk den første skituren vi hadde dette året. Faktisk så var dette også den første skituren på oss - i hele vinter! Med andre ord, så var det jaggu det på tide å finne frem skiutstyret fra i fjor, ja!

Noen timer hadde vi skiene plantet på beina og stavene festet i handleddene. Turen vi gikk var veldig fin, selv om vi gikk en litt kortere lengde enn hva vi egentlig hadde planlagt. Begrunnelsen var at mamma dessverre fikk migrene midt under turen. Men turen vi hadde ble likevel veldig fin og ikke minst frisk! - Egentlig så tror jeg at det var like greit at vi snudde der vi gjorde, siden det ikke var så altfor lenge til det ble mørkt. Ingen av oss hadde noen ordentlig niste heller, og i tillegg så var jo dette tross alt den første turen vår på ski denne vinteren... Du vet; Man må ta det rolig i begynnelsen. Deretter øker vi det etterhvert.

Da jeg kom hjem igjen ble det både en tur i badstuen, hjemmespa, scrub og en god dusj deretter. Så nå skal jeg snart finne sengen, og lade opp til en ny uke (og prøve) i morgen.

Har du hatt en fin dag?
XOXO

ut på tur, aldri sur

  • 09.01.2011, 13:27


Image and video hosting by TinyPic

Heihei! Nå er hele familien snart ferdig påkledd med hvert sitt skiutstyr, og nå skal vi ut opp på fjellet for å gå på ski. Ha en fin dag alle sammen!

XOXO

godt nytt år : 2011

  • 01.01.2011, 01:35


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic©Copyright: Elise Furland!

Heihei og godt nyttår, alle sammen! Selv om været tidligere i dag var helt forferdelig, så var det forholdsvis stille da klokken slo inn det nye året, nå i kveld. Og siden dette var det første nyttåret vi hadde speilreflekskamera, så drog jeg på meg kåpen og uggsene, og gikk ut på isen med både stativ, paraply og kamera i hånden. For siden været var blitt ganske så stille, så ville jeg prøve å skaffe meg noen bra bilder. - Og resultatet av bildene ble jeg veldig fornøyd med selv!

XOXO

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits