Elise Furland

Elise Furland

Blogkeen

 • 30.01.2012, 19:55
Heihei! For drøyt to uker siden oppdaget jeg en ny nettside ved navn Blogkeen. Dette er en nettside som er veldig lik Bloglovin, for dere som vet hva det er. Det er en nettisde hvor du kan følge dine favorittblogger, og få meldiger når nye innlegg blir postet. Jeg opprettet selv en konto, hvor jeg begynte å følge mine personlige favorittblogger.

Det jeg synes er så bra med Blogkeen, er at den kan kobles til Facebook, noe som gjør at man enkelt kan følge med på favorittbloggene sine derifra, istedenfor å logge seg inn på Blogkeen sin eksterne webside. I tillegg kan du laste ned Blogkeen til smarttelefonen din, som gjør at du også kan følge favorittbloggerne dine fra mobilen din.

Da jeg opprettet min egen konto, kunne jeg som takk få en gave fra Dipend i posten. Så for en uke siden dumpet det en liten pakke i posten til meg. Den lille pakken inneholdt en neglelakk, ett par løsvipper og en dropspakke. De spurte også om jeg kunne skrive ett innlegg om dette, noe jeg valgte å gjøre. Ikke på grunn av at de spurte, men fordi jeg er såpass fornøyd med nettsiden, som jeg er. Jeg skriver dette innlegget, med andre ord, av fri vilje!

Følg gjerne bloggen min HER!

Kjøretime!

 • 25.01.2012, 09:39God morgen, alle sammen!
 Nå sitter jeg og spiser frokost, og skal snart avgårde for å ha kjøretime, hos en ny kjøreskole! Jeg må si jeg både gruer- og gleder meg, siden det er en stund siden sist jeg satt bak rattet!

Etter kjøretimen skal jeg på skolen. Vi starter ikke på skolen før klokken 12.00 i dag, siden vi har kundedag frem til klokken 18.00 i kveld. Ha en fin dag!

In the forest

 • 23.01.2012, 15:35When I have a thousand things on my mind, I like to go out and see what the nature has to offer me.

UKM: Bildene mine

 • 22.01.2012, 17:10


Heihei! Siden dere nå har fått sett og hørt sangvideoen fra UKM (forrige innlegg), så tenkte jeg at jeg også kunne vise dere de bildene jeg deltok med på utstillingen til UKM:Hva synes du?
XOXO

UKM: Sangvideo

 • 22.01.2012, 13:36Foto: Ole Foss

Når jeg ser gjennom filmen, tror jeg at jeg kanskje kunne ha gjort det litt bedre, siden jeg skalv av nerver under hele sangen. Men all creds til Tanja på flügel! Det hadde aldri gått uten henne ♥

Jeg skal delta på UKM!

 • 20.01.2012, 20:51


Heihei og god fredagskveld dere! Nå sitter jeg litt spent og gru-gleder meg litt til morgendagen. For som overskriften sier, så har jeg meldt meg på årets UKM! Det var egentlig ikke noe jeg hadde tenkt til å gjøre i det hele tatt, rett og slett fordi jeg ikke er så glad i tanken på at det hele er en konkurranse. Men etter noen uker betenkningstid tok jeg å meldte meg på likevel.

Jeg meldte meg på på sang, sammen med en venninne av meg som heter Tanja. Hun skal spille piano, mens jeg skal synge, og sammen skal vi fremføre "Someone Like You" av Adele. I tillegg har jeg meldt meg på på utstillingen, hvor jeg skal stille ut tre bilder, som jeg har fotografert. 

For tre år siden stod jeg også på scenen under UKM. Da var klassen min arrangører, og jeg var en av programlederne. På grunn av dette, så kjenner jeg jo systemet og gjennomgangen under UKM ganske så godt, så jeg får satse på at det går bra med meg i morgen.


Har du deltatt på UKM før, eller skal du kanskje delta på UKM i år? 

Babor-kurs

 • 16.01.2012, 17:49


Heihei! Nå sitter jeg og koser meg hjemme på hybelen med god mat og litt TV-titting, etter en spennende dag på skolen. Som dere sikkert vet så går jeg VG2 Hudpleie, og må derfor kunne en del om forskjellige merker og produkter, så i dag hadde vi kurs med "Babor". Vi har hatt kurs med "Dermalogica" tidligere, så det er helst de produktene vi har brukt det siste året til praksis. 

I morgen skal jeg ha en presentasjon i samfunnsfag, så vi får blogges, dere!

Elise Furland

I miss summer

 • 14.01.2012, 14:31
En koselig dag

 • 12.01.2012, 10:25


Jeg må bare starte dette innlegget med å si at jeg fortsatt lever, tross den elendige bloggingen min! Det har skjedd så utrolig mye i det siste, at jeg ikke har orket å sette meg ned for å blogge. Men nå som jeg først er innom, kan jeg jo skrive litt om gårsdagen min - i korte trekk.  Dagen i går startet med kundedag på hudpleiesalongen, som vi har på skolen. Dette var vår første kundedag, så jeg tror egentlig alle i klassen var ganske så nervøs før kundene kom. Det var i hvert fall jeg! Men dagen gikk over all forventning! Kundene var kjempehyggelige, og tiden fløy avgårde! 

Etter kundedagen var over, var det tid for å ta turen inn til sentrum, hvor jeg skulle møte Kristina. Vi gikk på café, spiste god mat, og bare koste oss skikkelig! Vi hadde jo ikke sett hverandre siden før jul, så praten stod i taket! Ellers kom også Anna en svipptur innom meg senere på kvelden. Koselig!

Some winter pictures

 • 02.01.2012, 20:00
Foto: Godt nyttår!

 • 01.01.2012, 01:09


Foto: © Elise Furland.

Godt nyttår, alle sammen! Måtte 2012 bli et fantastisk år! 

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits