Elise Furland

Elise Furland

Nytt bloggdesign

  • 29.01.2016, 21:47


Ting tar tid. Det finner man fort ut av når man prøver å ordne seg nytt bloggdesign! Jeg skjønner virkelig ingenting av koder og maler, og har egentlig bare brukt de siste timene på å gjøre om bloggen min til et kjempestort rot. Heldigvis finnes det hjelp å få, så nå skal bloggen min få en helt ny look om to-tre dager! 

Gled dere, det kommer til å bli SÅ fint! Og husk; nytt design, betyr også mange nye blogginnlegg ♥

 

På vei til sykehuset

  • 11.01.2016, 08:05


Akkurat nå sitter jeg på bussen innover til sykehuset, og er veldig spent på hvordan denne dagen skal gå. I dag skal jeg nemlig starte på et vaksinasjonsprogram som skal følge meg tre år frem over i tid! De første par månedene må jeg inn til sykehuset hver uke for å få injeksjoner, og bare i dag skal jeg ta én eller to blodprøver, samt tre vaksiner! Jeg er ikke særlig begeistret for sprøyter, og gruer meg egentlig ganske mye, men er nok mest redd for å få eventuelle bivirkninger. Da jeg bare var innover for å ta en hudprikketest for en drøy måned siden, reagerte jeg så kraftig at jeg var hoven og vond i armen i en hel uke etterpå! Kanskje det er vanlig, jeg vet ikke - men jeg kvalifiserte meg i alle fall til å kunne begynne på dette programmet og vel så det. 

Det er ikke snakk om noe mer alvorlig enn bjørk og timotei. Og selv om jeg gruer meg, er jeg likevel utrolig glad for at jeg får muligheten til å gjøre dette. Jeg har slitt med pollenallergi siden jeg begynte på barneskolen, og allergien har bare utviklet seg til å bli verre og verre. De siste årene har jeg måttet isolere meg innendørs på de fineste sommerdagene, jeg har flere ganger opplevd å hovne så mye i halsen at jeg ikke får puste, og nå går jeg på så sterke medisiner at jeg selv synes det er ubehagelig. Derfor har jeg tatt steget videre, og fått bekreftet at dette kan hjelpe. Forhåpentligvis vil dette vaksinasjonsprogrammet redusere- og kanskje til og med fjerne allergien min, og i følge papirene vil jeg kanskje allerede merke forskjell til den kommende sesongen! Jeg krysser fingrene, og håper på det beste!

"Making a Murderer"

  • 11.01.2016, 00:08


Okei, er det noen av dere som har sett serien "Making a Murderer"? Jeg hørte først om serien da foreleseren i rettslære tilfeldigvis nevnte den i en bisetning, og da jeg senere på dagen kom over den på nettet. Serien dreier seg om en mann, Steven Avery, som til tross for både alibi og nektelse, blir dømt for å ha overgrepet seg på en kvinne. I 18 år sitter han uskyldig i fengsel, før de skjønner at han har blitt utsatt for et justismord. Han blir frikjent, kommer hjem igjen, og får leve som en fri mann i to år - før han på nytt blir et offer for det amerikanske rettssystemet! Han siktes denne gangen for å ha drept en kvinne, og trues med å bli innesperret i fengsel på livstid!

Jeg skal ikke røpe hva som skjer, og ennå aner jeg ikke hva som skjer heller i og med at jeg bare har sett noen få episoder. Men alt som er filmet, historien og folkene - alt er sant! Alt er ekte, og alt har skjedd! Og det er nettopp derfor dere må se den! Jeg har både grått, blitt forbannet og fortvilt over å bare ha sett noen få episoder, og lurer fælt på hvordan dette kommer til å ende etter den siste- og tiende episoden. Tenk om det hadde vært meg eller deg eller noen du kjente, som satt i samme posisjon som Steven Avery! Jeg får helt vondt i hjertet mitt av å tenke på det, og blir helt kvalm når jeg ser hvordan politiet velger å behandle sine mistenkte. 


Bildet er hentet fra The Verge.

GODT NYTTÅR

  • 03.01.2016, 16:13
Først og fremst GODT NYTTÅR!

Det har ennå ikke gått helt opp for meg at vi er inne i et helt nytt år. Jeg spiste nyttårsmiddag, så på raketter, så på klokken da vi gikk inn i det nye året, fikk midnattkyss fra kjæresten, drakk vin og koste meg mye, men likevel fikk jeg aldri noen følelser for at vi hadde startet på noe nytt. Likevel har jeg skrevet meg noen nyttårsmål på et notat på mobilen. De er sunne, gode, og fullt oppnåelige, men likevel klarer jeg ikke å ta fatt på dem helt ennå. Jeg tenker å gjøre det i morgen, ettersom det er mandag, semesterstart og fordi jeg da er tilbake i Bodø igjen. I kveld setter jeg meg nemlig på flyet oppover igjen, og ender dermed juleferien min. En tre uker lang ferie, som jeg var så heldig å få nyte både på Gran Canaria, i Romsdalen og i Trondheim.

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits