Elise Furland

Elise Furland

nå er det tid for Oscar-utdeling!

  • 27.02.2011, 22:51


Heihei! I dag har jeg bare vært rundt her og der. Først på jobb i ett par-tre timer, så videre på besøk hit og dit. Men akkurat nå så sitter jeg godt plantet ned i godstolen, og venter bare på at klokken skal slå 22.50, presis. Da skal jeg nemlig sitte klistret til tv-skjermen, og drømme meg bort i de store kjendisenes karriere, kjoler og ære. Da begynner nemlig Oscar-utdelingen på nrk. Så nå sitter jeg klar med godteriene og vannmuggen på bordet. Jeg gleder meg også bare til å se "The Kodak Theatre", i Los Angeles. Da kommer nemlig minner frem fra da jeg var i USA i fjor. - Been there, done that.

Mens jeg venter på at det skal begynne, så kan jeg jo dele noen bilder fra dagen:

XOXO - ha en fin kveld!

FOTO: today's accessory

  • 21.02.2011, 21:41

Smykke fra Pieces.

XOXO

Fjord, fjell og meg

  • 13.02.2011, 21:25
JENTETUR: shopping, kjendismøte og revy!

  • 13.02.2011, 17:40Norges fineste by, Ålesund!

Heihei lesere! I går hadde jeg virkelig ikke tid til å dele en eneste setning med dere. For i går var jeg nemlig i Ålesund absolutt hele dagen, sammen med min kjære mamma. En jentetur ble det på oss, der vi koste oss skikkelig med det byen hadde å by på denne dagen. Først var vi avgårde og shoppet, selvfølgelig. Mange poser fulle av skatter endte vi opp med begge to, før vi reiste videre til neste "post". For etter shoppinga så endte vi opp på en såkalt "Alternativ messe". En messe full av healere, synske og overtroiske mennesker. Og gjett hvem vi møtte på der? Vi møtte Lilli Bendriss fra Åndenes Makt! Og vi ble nesten litt starstrucked begge to, for dama viste seg jo å være like spennende som på tv.


Lilli Bendriss og meg.

Da vi hadde sett nok av alternativ messen for denne gang, så tok vi turen for en matbit på Egon Restaurant, før vi deretter reiste rett på revy. Folkene som skulle holde revyen kaller seg for "S-M-XL", og er tre virkelig morsomme damer fra Ålesund. Og herregud som både jeg og mamma lo under revyen! Vi lo så vi gråt, og satt med latteren i kjeften absolutt hele tiden. Flere ganger var det like før jeg falt ned fra stolen av latterkramper, og ja... jeg har egentlig ikke ord for hvor bra den var. Man må liksom bare se den selv! Og revyen anbefales på det sterkeste, ikke bare fra meg, men også fra lokalavisa der de hadde fått terningkast 6 - og den fortjente de virkelig!


Kulissene fra "S-M-XL" før showet startet.

Hadde du en fin dag i går?
Hva gjorde du?

XOXO

FOTO: Marina

  • 07.02.2011, 20:05


Image and video hosting by TinyPic
Foto: Elise Furland, Modeller: Billy Boy og Marina.

Heihei! I går var jeg knapt innom blogg.no, noe dere helt sikkert merket hvis dere var innom bloggen min. Men istedenfor å sitte i sofaen hjemme og trykke på mac'en min, så ble det mye trykking på pappas speilreflekskamera istedenfor. I går var jeg nemlig hos min kjære venninne Marina, og dagen hadde vi planlagt skulle gå til fotografering. Noen spesielle steder å ta bilder hadde vi i utgangspunktet ikke, men ved hjelp av litt materiale så var plutselig rommet hennes forandret til et lite foto-studio. Og da dette var gjort var det bare for meg å finne frem kamerautstyret og knipse i vei. Enkelt og greit.

Om jeg legger ut flere bilder, så får dere sikkert sett at både det éne og det andre dyret var innom "studioet". Hunder, fugler og til og med en pappegøye ble med på fotograferingen, noe som var veldig gøy! Og flere kom også innom. For på kvelden kom også tantebarnet til Marina, Martine, på besøk. - Så da ble det selvsagt tatt noen bilder av henne også. Men før jeg evt. legger ut noen bilder av henne, så må jeg nok få godkjennelsen hennes først. Men hva synes du om disse to bildene her?

Image and video hosting by TinyPic

XOXO

for en herlig dag! - det ble bytur 'istedenfor' skole

  • 01.02.2011, 21:00


Heihei blogglesere! Nå sitter jeg med øyne som tunge som bly, og henger over Mac'en med naturfagsprosjektet over meg. Jeg skal bli ferdig med et prosjekt om vann til i morgen, og straks er jeg også ferdig med det. Det gjenstår bare litt finpuss, før jeg kan trykke print. - Og da blir det rett til køys, ja!

I dag har det vært en lang og veldig gøy og koselig dag! I dag ble nemlig en vanlig skoledag med lesing og trykking på Mac'en, byttet ut med en bytur. Klassen skulle nemlig avgårde til vår "overordrede" skole ute i byen. Der skulle vi se på tilbudene de har der (de forskjellige linjene) for skoleåret som kommer. Og siden klassen vår er en helse- og sosial -klasse, så var det med andre ord disse linjene som var aktuelle for oss å se nærmere på; helseservice, helsearbeider og hudpleie. For min del var besøket på hudpleiesalongen virkelig høydepunktet! Der fikk jeg guiding rundt om i salongen, de forskjellige rommene de bruker, og jeg fikk høre generelt alt om det de gjør og lærer der. Så da runden var ferdig, og jeg ikke hadde flere spørsmål igjen, så hadde jeg bare et stort smil om munnen. Her SKAL jeg gå, eller i hvert fall så er det det jeg hååååper på! Alle virket jo så hyggelige, så jeg tror nok jeg skal like meg på denne linjen til neste år - om jeg kommer inn da...

Da vi var ferdig med rundturene våre rundt om i skolen, så gikk vi rett inn til sentrum. Der ble det shopping for alle penga, før vi deretter samlet oss sammen og gikk på Peppes for litt pizza. Så det var jo koselig, ja!


Så dette har vært en fin dag! Men nå skal jeg tilbake til naturfagen og fullføre prosjektet, før jeg går og legger meg.

Hva har du gjort i dag?
XOXO

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits