Elise Furland

Elise Furland

There's a heaven behind the trees

  • 29.02.2012, 22:11


 

På grunn av alt som har skjedd i det siste, har jeg ikke orket å blogge noe særlig. Jeg har bare sittet og tenkt og grublet over hva som egentlig er meningen med livet. Ting skjer så fort, og et liv kan gå tapt på få sekunder. Likevel har jeg funnet ut at man bare må prøve å fortsette å leve livet så godt som mulig. Derfor vil jeg også prøve å komme sakte men sikkert tilbake på bloggen også. Jeg har jo vært her hele tiden, men jeg har ikke blogget så mye. Men jeg tror dere skjønner hvorfor. 

Sov godt, kjære Best

  • 26.02.2012, 18:06












Odd Nordstoga - En Farfar i Livet

Du fikk en veldig fin begravelse i forgårs, Best, selv om begravelsen din var noe av det vanskeligste jeg har vært med på i hele mitt liv. Jeg kan ikke huske at jeg har sittet på fremste benk i en begravelse før, men i forgårs gjorde jeg det. Både nesen og øynene mine rant hele tiden, og jeg satt med en kjempestor klump i halsen under hele begravelsen.

Alt var så fint inne i kirka. Det var så mange nydelige buketter som stod rundt om óg på kisten din. Jeg vet du ville ha likt det, for alt var så fint. Kisten din var også så utrolig fin. I furu. Og jeg vet at du også var fin, Best. 

"Fredagen e ikkje veka lik", brukte du å si ofte. Dette utsagnet stemte virkelig under begravelsen din. For på grunn av det dårlige været, tok vi jordpåkastelsen innendørs. Og da vi gikk ut, høljet regnet ned og vinden blåste veldig. "Gud sørger også", tenkte jeg. Men Gud er også heldig, for nå har han i hvert fall fått en nydelig engel opp til seg.

Du ligger på et nydelig sted på kirkegården, og der skal jeg komme til deg ofte. Jeg og resten av familien din. 

Hvil i fred og sov godt, min kjære Best ♥

Min vinterferie

  • 23.02.2012, 16:53


Jeg hadde aldri trodd jeg skulle skrive dette innlegget her. Et nytt innlegg om hva jeg skulle gjøre i vinterferien. Et innlegg var allerede ferdig skrevet, og det var bare å trykke publiser, så hadde dere fått visst at jeg egentlig hadde vært ute på tur nå. Vi hadde egentlig bestilt oss en ferietur til Dubai, og hadde planer om å bytte ut det dårlige ferieværet her i Norge, med sol, sommer og mange opplevelser i Emiratene. Plutselig ble alt snudd på hodet, da vi fikk sjokkbeskjeden om at min kjære bestefar hadde gått bort. Turen ble da selvfølgelig avlyst. 

Jeg gråter når jeg skriver dette. Sjokket over Best er så utrolig stort, at det finnes ikke ord nok til å beskrive hva jeg føler. Likevel tenkte jeg at jeg måtte skrive et innlegg om at turen ble avlyst, slik at folk ikke tror jeg er ute og reiser nå.



Jeg kommer tilbake til bloggen når jeg har fått roet meg litt ned. For akkurat nå er minnestunden og begravelsen til Best i fokus. 

Hvil i fred, kjære Best.

  • 21.02.2012, 19:15


Skrevet 15.02.2012.

Jeg gråter. Genseren min er våt av tårer. Nesen og øynene mine renner, og de er røde og såre. Hodet mitt er varmt, det dunker og det verker. Jeg skjelver. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg føler meg så alene, men det er kanskje best at jeg får være litt i fred akkurat nå.

Jeg har skrevet noen ord i dagboken min, for å få ut litt av sorgen. Gode ord. Jeg har også tent et lys. Et hvitt lys. Et lys for en av de viktigste personene jeg har hatt i hele mitt liv, og gjennom oppveksten min. Et lys for alle de gode minnene jeg har hatt med han, og et lys for fred. 

Jeg har mistet min kjære, kjære bestefar. 

Alt skjedde så uventet, så fort. Så ubegripelig fort. Ingen var forberedt på dette. Og selv om jeg vet at du hadde det bra her, så håper jeg at du også har det godt der du er nå. Jeg savner deg. Jeg var så glad i deg. 

Hvil i fred, kjære Best♥ Jeg vil for alltid savne deg!

Noe å glede seg til

  • 14.02.2012, 16:37


Heihei! Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra skolen, men kan allerede kjenne lukten av middag som står i ovnen. Pastagrateng med nystekte rundstykker, er det som står på menyen hos meg i dag. Nam! 

Nå er det ellers bare tre dager igjen av skolen, før det er vinterferie! Gud, hvor utrolig godt det skal bli med ferie nå, ettersom jeg nå de siste dagene må sitte med lekser, store oppgaver og lese til prøver til langt på natt. Derfor gleder jeg meg som et lite barn til ferien! Hva jeg skal bruke den på, skal jeg fortelle dere i et senere innlegg, men jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg helt sykt!



Valentine's day

  • 14.02.2012, 12:33


Heihei! I dag er det jo valentinsdag, så jeg tenkte jeg skulle skrive litt om hva denne dagen betyr for meg. Egentlig er det jo en litt koselig dag, med tanke på at det er "kjærlighetens dag". En dag du setter all oppmerksomhet til kjæresten din, og finner på koselige ting som å kjøpe gaver, spiser middag, drar på kino og så videre. For meg er valentinsdagen, eller 14. februar, egentlig en helt vanlig dag, siden jeg er singel. Det er liksom ikke så mye å gjøre ut av denne dagen da, føler jeg. Men jeg tenker kanskje litt ekstra på at det hadde vært koselig å hatt noen å dele denne dagen med, når alle turtelduene forteller om planene deres for denne dagen. Jeg derimot, kan dermed føle meg litt "forever alone", men det gjør vel alle de single denne dagen?

Også butikkene er jo fulle av røde og rosa hjerter, roser, konfekter, søte kort og så videre. Og det hadde jo selvfølgelig vært koselig å kunne være en av de som faktisk kjøpte noe av dette. Men men. - Kanskje jeg gjør det neste år? Hvem vet?

Hva er din mening du om valentinsdagen? 
Hva gjør du på valentinsdagen?
XOXO 

We Will Rock You -musikal

  • 11.02.2012, 23:23


Heihei! Nå er det ikke mange minuttene siden jeg kom hjem, etter en tur inn i den lille bygda, Stordal. Jeg og Mamma reiste innover for å se en musikal, som ungdommene i nærmiljøet rundt hadde øvd inn til i kveld, "We Will Rock You". I hele syv måneder hadde de øvd sammen, og det gav tydelige resultater! Etter den tre timers lange musikalfremvisningen, sitter jeg bare med et smil om munnen! Det var rett og slett helt fantastisk - alt sammen! Skuespillerne, sangerne og bandet var helt presise, og de strålte av selvsikkerhet! Og selv om jeg ikke kjente noen av de som var på scenen, ble jeg utrolig stolt på deres vegne. Og jeg må til og med innrømme at jeg fikk en tåre i øyekroken, på slutten av showet. Fantastisk! Det er i hvert fall en musikalfremvisning som virkelig er å anbefale, da de skal sette den opp igjen på Stranda neste lørdag.



Hva har du gjort i dag?
XOXO 

Helgekos i byen

  • 04.02.2012, 20:18



Slapper av med årets første is, nam!

Endelig var det tid for en venninne-helg, sammen med Anna! I dag tok vi turen tidlig med buss til Ålesund, hvor det ble en del shopping, god mat, is, snakk og ikke minst latter! Vi har kost oss skikkelig, og sitter for øyeblikket hjemme på hybelen min og spiser taco og ser TV! Tidligere i dag, bakte vi også brownies. Så senere i kveld blir det kake, godterier og film. 



The sun is always shining somewhere

  • 01.02.2012, 11:37




Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits