Elise Furland

Elise Furland

NY MOBIL!

 • 28.02.2015, 13:22
Nå kan dere tro jeg sitter i lykkerus!! Samsung Galaxy Note 4 har endelig blitt min♥

Da jeg fikk hentelapp på at denne nydeligheten hadde ankommet nærbutikken min i går, kjørte jeg avgårde og nærmest løp inn på butikken av glede! En ny mobil, herregud så herlig! Jeg var så heldig å få den i gave av Pappa og stemoren min, og jeg kan ikke annet enn å si TUSEN TAKK! Jeg føler meg så takknemlig.

Jeg fikk iPhone 4 til jul i 2011, og den har vært min trofaste venn frem til nå. Eller, trofast har den igrunn ikke vært på flere måneder, da den har begynt å pensjonere seg selv. Den har ikke en eneste skade, men den har blitt... hva skal jeg kalle det? "Mentalt" og "psykisk" sliten? Den er i hvert fall ekstremt nær på å bare dø ifra meg, så det å få en ny mobiltelefon nå, kunne ikke ha truffet på et bedre tidspunkt!

Nå fikk jeg en melding fra Samsungen om at jeg har vært inaktiv i over en time; "How about taking a walk?". HAHA! Jeg må visst få i meg noe mat og komme meg avgårde på trening! Ha en nydelig lørdag, dere!

Hvilken mobiltelefon har du?

SPREK MORGEN

 • 27.02.2015, 16:52Jumpsuit - BikBok // Klokke - Marc by Marc Jacobs // Smykke - Forever 21 // Støvletter - Skoringen

Allerede kvart på seks var jeg oppe og klar for å starte dagen med en real morgenøkt! Leg day stod på planen, og siden jeg ikke orket trening i går, tenkte jeg det kunne være fint å starte dagen med litt god samvittighet. Som jeg har nevnt tidligere, så er målet mitt for i år å bli fornøyd med meg selv. Både når det gjelder det psykiske, mentale - men også det fysiske! Aller mest det fysiske! Og i år føler jeg det er mitt år. Mitt år for å kunne gjøre- og oppfylle alt jeg ønsker meg! Så da kan jeg ikke bare ligge å dra meg mens dagene går avsted. Så morgentrening ble det altså i dag!

Da jeg kom hjem etter en beintøff økt på treningssenteret, hadde jeg flere timer til gode til å både dusje, spise frokost, se på God Morgen Norge, vaske klær og vaske kjøkken - før jeg skulle på forelesning i rettslære klokken tolv. Åååh, det var så deilig å for en gangs skyld ha god tid til alt. Jeg kunne bare danse rundt mellom gjøremålene, kose meg med sminkingen, ordnet håret og synge sammen med fuglekvitteret i bakgrunnen. Haha, det er vel kanskje det man kaller hverdagslykke?

Hva har du gjort i dag?

UKEN MIN

 • 25.02.2015, 21:15


Hei på dere! Har dere det bra? Nå ser jeg at det har blitt noen dager siden sist jeg var innom og sa hei til dere, så nå var det på høy tid igjen! Det har igrunn ikke skjedd så altfor mye de siste dagene, men i korte trekk har den siste uken bestått av festing, trening, studier og avskjed. På søndagskvelden reiste Robert tilbake til Trondheim, og selv om vi har hatt et avstandsforhold nå i ett og et halvt år, klarer jeg aldri å venne meg til de gangene vi må ta farvel. "Skal jeg plutselig være hjemme alene?", tenker jeg, og blir helt uvel bare med tanken. Jeg blir helt rar i kroppen, sover elendig og har mareritt hele tiden. Jeg aner ikke hvorfor dette skjer, for jeg er jo vandt til å bo alene, og flyttet jo for meg selv allerede når jeg var 17 år gammel. Men en god tanke er i hvert fall at jeg og kjæresten blir samboere til høsten♥ 

Det var forresten noen av dere som etterlyste en oppskrift på pannekakene jeg postet bilde av i forrige innlegg, og den finner dere HER. Jeg byttet bare ut hvetemel med speltmel, melk med laktoseredusert melk, og smør uten melk. Haha, #LivetSomAllergiker

PANCAKES

 • 20.02.2015, 18:10


Nå sitter jeg god og mett i sofaen, etter å ha spist opp alt dette, toppet med smør, sukker og syltetøy. Det ble liksom dagens middag... men det ble vel mer som en stor tallerken med dessert? Men det er jo helg, så da kan jeg vel igrunn spise alt jeg vil med god samvittighet? Mmm♥ Det skal ikke bli en vane at jeg hele tiden skal dokumentere for dere hva jeg spiser altså, men av og til synes jeg ting bare ser  godt ut! Haha.Ellers så tenkte jeg å benytte anledningen til å takke dere for alle de fine kommentarene dere legger igjen til meg, her på bloggen. Tusen takk! Dere aner ikke hvor glad jeg blir, og hvor mye jeg faktisk setter pris på at dere tar dere tid til å legge igjen gode og hyggelige ord til meg! Dere er så snille♥

MIDDAGSDATE OG FUNFACTS

 • 19.02.2015, 22:57


Siden mellomrommene mellom hver gang jeg og Robert møtes er så store, har vi lært å virkelig kose oss når vi først er sammen. Nå er det bare tre dager til Robert reiser hjem til Trondheim igjen, og vi begynner derfor å få litt panikk, over den lille tiden vi har sammen! Derfor bestemte vi oss for å ta middagen ute i kveld. Robert gikk for biffsnadder, mens jeg koste meg med pizzaen dere ser på bildet under! Herregud NAM! Siden jeg ikke har annet enn en mikrobølgeovn og to kokeplater, er ikke akkurat pizza en vanlig middag for meg. Så dette var gooodt♥

Akkurat nå sitter vi og funderer på hvilke funfacts både jeg og Robert har om oss selv. På lørdag skal vi nemlig ut med gjengen, og der skal vi teste ut en ny drikkelek som blant annet skal inneholde en god del funfacts om oss selv. Kanskje det hadde vært gøy for dere lesere å høre noen funfacts om meg selv, etter helgens festligheter? Jeg har jo i løpet av de seks bloggårene mine aldri hatt en eneste spørsmålsrunde her på bloggen, så kanskje det hadde vært gøy for dere å høre noen rare fakta om meg? Eller?

DAGENS ANTREKK

 • 18.02.2015, 23:49Kåpe - HER (adlink)

Denne kåpen har virkelig blitt favoritten min, blant alle ytterplaggene jeg eier! Er den ikke fin? Jeg bestilte den for noen uker siden fra Nelly, i håp om å kunne bruke den med det samme den dunket ned i postkassa. Men der var jeg nok litt for optimistisk! Her i nord er det dessverre fortsatt full vinter og minusgrader, så frem til i dag har den bare hengt ubrukt i skapet. Det var igrunn ikke så veldig varmt i dag heller, men varmere enn på lenge! Så i dag klarte jeg ikke å la den henge lenger.

Hva har dere gjort i dag? Har dere kanskje vært på kino dere også, sånn som meg? Jeg, kjæresten og fire andre fra gjengen, reiste på kino for å se "Fifty Shades Of Grey" i kveld. Og selv om jeg verken har lest boka, knapt sett traileren, og hørt både ris og ros om denne filmen - bestemte vi oss å se den likevel. Dessverre må jeg si at jeg ble ganske så skuffet! Jeg satt hele tiden og irriterte meg på den dårlige handlingen som konstant hoppet fra det éne til det andre, det ekstremt dårlige skuespillet og det kleine kroppspråket de hadde. Jeg klarte ikke å "tro" på noe av det som foregikk, og satt hele tiden og tenkte på hvilke andre skuespillere som kunne ha gjort en bedre jobb. Men men, det er min ærlige mening. 

MY EVERYDAY MAKEUP ROUTINE  

 • 16.02.2015, 13:40


God morgen, alle skjønnheter! Siden jeg titt og ofte får spørsmål angående skjønnhet, hudpleie, sminke og pleie generelt, tenkte jeg det var på tide å komme med et nytt skjønnhetsinnlegg nå! I dag er det jo mandag morgen, så hvorfor ikke starte dagen med litt sminke?♥

Her ser dere meg, facially naked, klar for å få på meg sminka! Det er viktig å understreke at sminken jeg bruker på min hud, ikke nødvendigvis passer for alle. Men siden dere stadig spør; her er "hemmelighetene" mine:Dermalogica - Barrier Repair: Denne herlige saken er vannfri og fungerer både som en primer, kuldekrem og en tynn fuktighetskrem for de som er ekstra sensitive. Den bruker jeg ca 3 cm av, som jeg fordeler ut i hele ansiktet mitt, med fokus på kinn og nese.

La Roche-Posay - Toleriane Teint: Dette har vært min faste foundation i ett år nå, og den er så god! I begynnelsen var jeg litt usikker på denne, da jeg ikke følte at den "satt" skikkelig. Men ved bruk av en primer, sitter den like fint hele dagen, sommer som vinter - selv etter en skikkelig svett treningsøkt!

bareMinerals - Concealer: Denne krem-concealeren legger jeg under øynene ved hjelp av fingrene, før jeg forsetter med LÓréal - The Concealer True Match: som jeg legger på de områdene jeg er litt rød og ujevn ellers. Ved påføring av sistnevnte, bruker jeg en concealerkost.

La Roche-Posay - Toleriane Teint Mineral: Om sommeren er bareMinreals Original min faste foundation, men siden jeg har blitt for blek for min fargenøyanse, bruker jeg nå denne. Denne er igrunn veldig god denne også, og kommer nok til å bli mitt faste vinter-pudder i årene fremover!bareMinerals - Warmth: Dette solpudderet har jeg brukt fast, mer eller mindre siden 2010, og dette påfører jeg under kinnbena og oppover mot tinningen.

bareMinerals - Dark blonde/medium brown (ute av produksjon): Den største tabben bareMinerals noen gang har gjort, (etter min mening) er å ta dette brynspuddere ut av produksjonen! Dette forsvant fra markede for to år siden, men siden salongen jeg jobbet i på den tiden fortsatt hadde noen pakker, hamstret jeg brynspudder for tre år frem i tid. Lurer på hva jeg gjør neste år, når jeg går tom! :(LÓréal - Miss Manga: Når det kommer til mascara, så har jeg igrunn aldri hatt en fast type over en lengre periode - men denne har jeg faktisk kjøpt noen av nå! Den gir både volum og lengde, i tillegg til at kosten er veldig fleksibel for å komme frem til alle vippene. Mascaraen påfører jeg alltid to lag av, både over og under!

 ♥Lepper er litt som klær; jeg varierer hver dag. Den ene dagen bruker jeg leppestift, den andre dagen lip gloss, den tredje dagen vaseline, og den fjerde en farget lipsyl. Her har jeg brukt Maybelline - Baby Lips i fargen "Pink Punch", som jeg virkelig elsker fargen på! 


Bruker du noe av det samme? 

3 ÅR SIDEN

 • 15.02.2015, 16:55


Den siste klemmen jeg fikk. Det siste smilet du gav meg. Jeg husker det som det skulle ha vært i går. Vi feiret bursdagen tante, og hadde i timevis sittet og kost oss med kaker, kaffe og mye prat. Når klokken var forbi kveld, reiste vi oss opp fra sofaen for å gå. Vi tok farvel - uvitende om at dette var et farvel for godt. For tre dager etterpå... Da var du borte. 

Det er tre år siden du forlot oss nå. Tiden går, men jeg gråter fortsatt. Du skulle hatt så mange flere år å leve, du, men plutselig sa kroppen din stopp. Det er så rart, vondt og trist. Jeg håper likevel at du er her sammen med oss. Ser ned på oss, passer på og følger med. 

Jeg savner deg, Best♥

MILITÆR

 • 14.02.2015, 01:58


Jeg trenger vel kanskje ikke å utdype hvor glad jeg ble da jeg plutselig fikk beskjed om at dagens forelesning var blitt avlyst, nå som jeg har min kjære på besøk? Det ble i hvert fall et lite gledeshyl fra min side, et kyss og ett par timer ekstra med søvn i dag, før det var på tide å stå opp til morgensola. Bilen skulle en tur på verksted for å få fikset noen deler, så mens den ble stelt og fikset, tok jeg og Robert turen til det norske Lurtfartsmuseet. 

Luftfartsmuseet er et museum som omfatter både militær og sivil luftfartshistorie fra luftfartens begynnelse og frem til i dag. Igrunn har ikke jeg så stor peiling på verken fly, våpen eller annet militært utstyr, men siden Robert var i militæret i fjor, synes jeg alt virker så spennende likevel. Nå skal det jo sies at han ikke tilhørte luftforsvaret, men marinen, men likevel - alt virkelig plutselig veldig kult.Ellers har vi vært å handlet inn både rødvin og god mat til feiringen av valentines i morgen! Uuu, det kommer til å bli så koselig♥ 

Hva har du gjort i dag?

ENDELIG

 • 11.02.2015, 20:17
Endelig er de lange ukene endelig over! Nedtellingen er ferdig, og jeg skal nå på flyplassen for å hente verdens herligste gutt!♥ 1 ½ uke fylt av kjærlighet - det skal bli godt!

NÅR "OLE" ER PÅ BESØK

 • 07.02.2015, 17:39


Det er litt rart å se at byen jeg bor i har vært overvåket av Nyhetskanalen i hele dag. Å se på skjermen at bølgene pisker over moloen, se takplatene i sentrum fly avgårde, og få vite at Bodø har blitt en isolert by. I Lofoten har alle sammen mistet strømmen sin, og det samme har igrunn jeg også ventet meg skal skje her. Macen, mobilen og det oppladdbare mobildekselet mitt har stått på lading i hele dag. Middagen står klar i kjøleskapet, te-lysene står klar til å tennes, og termoskoppen min er fyllt med varm, god te til kvelden. Haha. Det er bedre å være føre var, enn etter snar! 

Nyhetene har stått på helt siden jeg våknet i dag tidlig, og akkurat nå viser de en bil som har blitt kastet over ende på grunn av vinden! Jeg har sittet og vært nervøs for bilen min i hele dag, siden den står uten ly - og jeg kan ikke akkurat si at jeg ble så mye mindre nervøs nå! Huff! 

Hvor er du, og hvordan er været der du er? 

START OF SOMETHING NEW

 • 03.02.2015, 17:23


Jeg må si jeg har grudd meg litt til denne måneden her. Februar. Ikke på grunn av alle de koselige høytidene som morsdag og valentines day, men på grunn av litt andre personlige hendelser som skjer i februar. Tanker, følelser... Følelser svirrer rundt, og av og til er det ikke godt å vite hva man skal verken tenke eller føle om ting som skjer, eller som har skjedd. Denne måneden skal jeg bli en del av det såkalte "mine, dine, våre", som ærlig talt skremmer meg litt. Nå i februar er det også tre år siden Best gikk bort, og den dagen er alltid ekstra tårevåt. Da spiller jeg alltid av "Ein Farfar i Livet" av Odd Nordstoga, og låser meg inne for meg selv og tømmer meg for tårer. Av og til trenger man det. Men phuu, jeg kjenner jeg blir litt emisjonell bare av tanken. 

Skal du gjøre- eller oppleve noe spesielt denne måneden?

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits