Elise Furland

Elise Furland

En fin dag

 • 30.03.2011, 20:56
Heihei! Nå har akkurat Marina dratt ut døren, og er på vei hjemover. I dag ble hun nemlig med meg hjem etter skoletid, for et hyggelig besøk. Vi stakk innom nærbutikken, fikk kjøpt oss brownies-ingredienser, og gikk hjem til meg for å bake. Resultatet ble veldig bra, og vi koste oss med mye snakk og brownies ved siden av. Og det hele førte til en kjempekoselig dag!

Love Hearts

 • 28.03.2011, 23:03


BAD - EN HYLLEST TIL KONGEN AV POP!

 • 27.03.2011, 20:12


Heihei! For ikke mange timer siden så kom jeg hjem. Hjem etter en konsert som bar navnet "BAD -en hyllest til kongen av pop". Konserten som elevene hos kulturskolen her i kommunen fremførte var med andre ord inspirert av selveste Michael Jackson og hans karriere. Konserten som inneholdt mye dans, sang og musikk, ble jeg veldig positivt overrasket over! Og alle som opptrådte kan være stolt over seg selv!

XOXO

VI BLE NORDVESTMESTERE 2011!

 • 26.03.2011, 23:00


Heihei! Nå sitter jeg med et gigantisk smil om munnen, en litt sår hals og er superhappy! Jeg har akkurat kommet meg hjem, etter en hel dag med øving og konkurranse. Hele 22 forskjellige korps deltok på det som var Nordvestmesterskapet 2011 og Brassfestivalen 2011, noe som betydde konkurranse. Og siden jeg som sagt sitter her så superhappy, så kan dere jo prøve å gjette dere frem til hvorfor? Svaret er vel ganske så enkelt, kan jeg tro, siden jeg allerede har hintet litt allerede: Vi vant! Og det braste ut i stor jubel da vi hørte navnet vårt - opptil flere ganger! For vi vant ikke bare én pris! Vi tok med oss hele FIRE seierer og priser hjem! Vi vant nemlig både solistprisen, beste akkompagnement til solist, høyeste poengsum uansett klasse/divisjon, og i tillegg så vant vi også 1. plassen for skolekorps brass! Herregud så stolt jeg!

Hva har du gjort i dag?
XOXO

FOTO: NY REDIGERINGSMETODE : STARBUCKS COFFEE

 • 20.03.2011, 15:40


Heihei! I dag er det søndag, noe som betyr en dag for avslappning, før dagen derpå byr på nye utfordinger og stress. Så etter ett par timer ute i vinden på jobb, tidligere i dag, så har jeg nå kommet meg inn under ly hjemme. Så nå sitter jeg i sofakroken og dikker en Seattle Latte, mens jeg leser i en hau av papirer, som pappa gav meg. "Her har du lesestoff", sa han og gliste, og gav meg hele brukermanualen til speilreflekskameraet. Jeg har jo aldri lest meg til noe av de bildene jeg har fotografert før, men nå har jeg bestemt meg for å sette meg ned og lese litt. Snart venter jo både en konfirmasjon for lillebroren min, og noen turer hit og dit, så jeg må vel snart få lært meg noen skikkelige foto-kunnskaper.. :)

Senere i dag skal jeg derimot ta rumpa opp av sofaen, og reise avgårde i selskap til mitt kjære søsskenbarn som ble 20 år for to dager siden! Så dette blir nok en koselig dag.

Hva gjør/skal du i dag?
XOXO

Painted spring

 • 19.03.2011, 16:18


"BRYGGEBARNA"

 • 16.03.2011, 20:17


Heihei! Nå har jeg fått på meg koseklær, og sitter bare og hører på musikk og slapper av. Ute har natte-lyset dukket frem, og jeg kjenner allerede at øynene mine har begynt å presse godt på, og at det ikke er lenge til jeg skal finne sengen. Ikke at jeg har noe å være utslitt for egentlig, utenom at jeg måtte stå opp i dag tidlig da... Joda, jeg har jo vært på skolen og jeg har jobbet hjemme med noen saker og ting, men ellers har jeg vel bare kastet bort en dag på ingenting! Det eneste "spennende" jeg kan dele med dere fra i dag er vel disse mobilbildene nedenfor. 45 minutters ventetid, kjedsomhet og en mobiltelefon.Bildene er da fra vår (jeg, Marina og André, som gjemte seg for mobilkameraet) faste ventested, nemlig "Brygga". Dette er da stedet hvor pensjonister samler seg på hver sin benk, måler forbipasserende opp og ned med øyene, og snakker seg imellom. Et sted hvor folk kommer for å jobbe. Og et sted hvor jeg, Marina og André er nøtt til å bruke minst 25 minutter hver eneste dag på å vente på bussen som skal kjøre oss hjem igjen... I dag ble det da 45 minutter ventetid, siden vi fikk fri en time tidligere fri fra skolen i dag. Men uansett. På folkemunne har vi nok sikkert allerede begynt å bli kalt for "bryggebarna", og vi har nok i tillegg til dette blitt Bunnpris beste kunder, kan jeg tenke meg. Herregud, for et liv, haha!.... :)

Har du gjort noe spennende i dag?
XOXO

Foto: duck

 • 15.03.2011, 22:57


I MISS SUMMER

 • 08.03.2011, 19:50


Heihei! Nå har jeg tatt et lite avbrekk i leksene mine, og sitter nå og titter litt tv, mellom linjene her. Snart begynner jo både "Undercover Boss Norge" og "Frustrerte Fruer", noe jeg bare få med meg. Og ikke så mye annet har jeg heller å gjøre når det likevel er orkan utenfor. Eller orkan og orkan... det er vel kanskje litt overdrevet sagt. - Storm derimot vil jeg si at det er. Så i dag har jeg bare holdt meg utenfor ytterdøren når jeg har måttet det; det vil si reisen mellom hjemmet og skolen - og det var nok! Ja, for hver eneste gang jeg gikk ut av bussene (fire busser / fire ganger), så fikk nemlig de to øynene mine besøk av en sandstorm hver. Og fortsatt så kan jeg kjenne at det ligger ett par sandkorn igjen i øynene mine. Herlig...

Herregud som jeg savner sommeren nå! Nå er jeg er så drittlei av all snø og annet trist vær, som vi har hatt i det siste. Så i sted så satt jeg og mimret og tittet litt gjennom noen av bildene fra USA i fjor. Den turen savner jeg virkelig! Sol og sommer var det, og i tillegg til det så sanden STILLE på stranden, noe det absolutt ikke gjør i dag. Så bildene i dette innlegget er da arkivbilder fra i fjor; Venice Beach, Florida. MISS♥Andre som har hatt "orkanen" på besøk i dag?
XOXO

Foto: båthus

 • 06.03.2011, 16:04
FOTO: water

 • 02.03.2011, 18:45Dette fine bildet fikk jeg fotografert, da vedkommende på bildet under bestemte seg for å ta seg en dukkert.


Hva synes du om bildet?
XOXO

FOTO: yesterday

 • 01.03.2011, 14:51


Image and video hosting by TinyPic

Heihei! Nå sitter jeg i godt plassert i godkroken hjemme, og holder på å blar gjennom bildene jeg fotograferte i går. I var det nemlig et helt strålende vær ute, i tillegg til varme temperaturer, så da måtte jeg jo bare ta med meg speilreflekskameraet ut i solen og knipse noen bilder. I dette innlegget er det bare ett fåtall av de som er inkludert, men dere skal nok ikke se bort ifra at jeg poster noen flere bilder senere.

Ellers så ble det ingen blogging på meg i går, grunnet at jeg var borte, enkelt og greit... Dagen ble hovedsaklig da brukt til å feire ett av søskenbarna mine som ble hele femten år i går. Så da ble kaker og koselige stunder med familien prioritert, fremfor å være usosial med trykking på mac'en.

Hva gjorde du i går?
XOXO

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits