Elise Furland

Elise Furland

Smile because it happened

  • 30.03.2012, 20:48


Å herregud så godt det er å endelig kunne rope ut at det har blitt påskeferie! En ferie kunne vel ikke kommet på et bedre tidspunkt enn dette, etter min mening! For de siste to ukene har virkelig gjort meg utslitt! Blant annet har jeg fått et ekstremt dårlig gjennomsnitt med søvn. Og det har det jo blitt på grunn av alt skolearbeidet vi har hatt. Vi har hatt uendelige antall prøver, innleveringer, en mappeoppgave, en kundedage, en prøve-tentamen, og ikke minst en prøve-eksamen. Apropos prøve-eksamenen som jeg hadde i samfunnsfag på tirsdag; den gikk rett til topps i karakter! Så takk til alle som ønsket meg lykke til på den! :)

Som sagt har jo endelig påsken kommet, noe som først og fremst betyr max avslapping for min del! Ellers skal jeg jo bare kose meg hjemme med familien min, spise god mat, og kjøre mye bil. Ellers er det også en tradisjon at cirka halve slekta kommer på besøk påskeuken, så det skal jo bli koselig! 

Skal du noe spesielt i påska?
XOXO 

Sleepover

  • 21.03.2012, 23:20


Skrevet klokken 21.15.

Heihei! Nå sitter jeg tullet inn i et pledd i sofaen, og koser meg med litt TV-titting. I bakgrunnen kan jeg høre lyden av vaskemaskinen som durer, og tidsuret på ovnen med dagens middag. Det har vært en lang dag. Eller, det har vel egentlig vært to fine dager siden jeg blogget sist. I går var jeg nemlig på skolen, hadde en kjøretime og var deretter på teorikurs, - før jeg tok turen til Bjørg Marit. Der skulle jeg også møte Benedicte, Mariann og Maria. En koselig kveld med supre mennesker, pizza, TV, kortskalle og mye snakk, ble det. Overnatting ble det også på oss.

Dagen derpå, altså i dag, ble det tidlig opp igjen siden det var skole. En gjeng med trøtte jenter reiste da på skolen, men ting ble bedre da vi hadde praksistimer. En manicure og en ryggmassasje ble det for min del, noe som gjorde veldig godt. Ellers har jeg i dag vært hos Bjørg Marit, og igjen vært på teorikurs.

Nå skal jeg derimot bare gjøre ferdig noen lekser, før jeg tar kvelden. God natt!


Jeg glemte selvfølgelig å ta noen bilder. Derfor er poster jeg disse bildene fra september i fjor :-)

XOXO

Jeg er Plan-fadder!

  • 17.03.2012, 22:19


Følg med på årets Artistgalla på TV2 NÅ, eller gå inn på Plan sine sider HER for mer informasjon!
    
Er du Plan-Fadder?
XOXO

En koselig dag

  • 15.03.2012, 23:00


Heihei! Da er det en knapp time siden Andrea tok turen hjem, etter en dag med meg. Både hun og Mariann har vært hos meg flere timer i dag, noe som har vært kjempekoselig! Vi har blant annet kost oss med middag, mye snakk, også har jeg hjulpet de litt med bloggdesign. For snart blir nemlig både Mariann og Andrea også bloggere! Så det blir jo spennende!


Glemte selvfølgelig å ta noen bilder i dag.

Hva har du gjort i dag?
XOXO 

Nytt innkjøp: Klokke

  • 14.03.2012, 21:42
Heihei! I går var det kundedag på Amfi Moa, så da måtte jeg jo ta meg en tur inn for å sjekke alle tilbudene, som var der. Blant annet fikk jeg kjøpt med meg denne nydelige klokken fra Cmyk! Gullfargen på klokken ble litt blass på bildene, så den er enda finere i virkeligheten!

XOXO

PHOTO: Somewhere far away

  • 12.03.2012, 18:50


Sitter og blar gjennom gamle bilder og drømmer meg bort. Bort fra dette kalde stedet. Kalde Norge. Jeg vil oppleve andre ting, og ikke minst få byttet ut noen tanker. Tanker som sitter fast i meg. Jeg føler jeg trenger det. 

XOXO

Kino & Bocca

  • 07.03.2012, 15:48


Bjørg Marit, Mariann, Sunniva og Karoline.

Heihei! Ååå gud for en fin start det har vært på dagen i dag! Som jeg sa i et tidligere innlegg, så er det ikke så værst å gå på skolen. I dag for eksempel, startet skoledagen på kinoen, hvor vi fikk se filmen "Kongen av Bastøy". Det var en dramafilm som var basert på virkelige hendelser, og som handlet om de forferdelige forholdene ved Bastøy skolehjem. Veldig kort sagt så var dette en trist - , men også en veldig god film, etter min mening!

Når filmen var ferdig, reiste alle hudpleiejentene (fra begge klassene), inn til byen for å spise lunsj. "Bocca" var restaurantens navn, hvor vi plasserte oss godt til rette. Selv måtte noen av oss dessverre kjenne at det rumlet ekstra i magen, siden noen av oss måtte vente langt over en time før vi fikk endelig maten på bordet. Men heldigvis smakte maten helt supert, da vi først fikk den. Så alt i alt så fikk i hvert fall jeg en hyggelig opplevelse der. 

Lisa og Carina.


Mmmm, kyllingsandwich.


Ida og Ingrid.

Jeg fikk ikke tatt bilder av alle sammen, så det er ikke alle som er på bildene.

Har du hatt en fin dag hittil?
XOXO 

To på café

  • 06.03.2012, 23:04


Heihei! I dag har det vært en strålende fin dag, her i Ålesund. Solen har vært oppe i hele dag, og fristelsen av å se på hva butikkene har funnet frem for den kommende sesongen, har vært stor. Selv må jeg nok tviholde litt på den tykke jakken min enda, siden temperaturene ikke har steget så veldig mye enda, men jeg tror nok ikke det er så veldig lenge igjen til jeg kan pakke frem sommerklærne..?

Ellers har jeg vært en tur i byen med Kristina i dag. Vi gikk rundt og shoppet for det meste med øynene, men en ny veske hver og en tur på "Lyspunktet" ble det likevel. Det er alltid så koselig å gå innom slike caféer. Bare for å kjøpe seg noe godt, slappe av, og ikke minst skravle med en god venninne om alt mellom himmel og jord! Det gjorde i hvert fall vi, og latteren stod i taket så og si hele tiden.

 

Ny hårfarge

  • 05.03.2012, 20:31


Heihei! Det er på slike dager jeg virkelig elsker å gå på skolen! Først startet skoledagen min (som vanlig) på hudpleiesalongen, hvor vi i dag jobbet med hudpleie på hverandre. Etter noen timer, gikk vi inn til frisørklassen, hvor vi i dag skulle få en gratis behandling med dem. Eller vi hadde vel rettere sagt gjort en byttehandel. De fikk nemlig hudpleie og farging av vipper og bryn med oss for noen uker siden, så i dag var det vår tur å få litt pleie!

Siden vi var så heldig å få velge hva vi skulle få av behandling, så ble det både farge og klipp på meg. Jeg ville farge håret i en litt mørkere tone enn hva jeg hadde fra før, slik at fargen skulle bli litt jevnere, i tillegg til at det jeg ville ha den litt mer naturlig. I tillegg fikk jeg også stusset de slitte tuppene mine - noe som gjorde veldig godt!

Color, black/white

  • 04.03.2012, 18:33


Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits