Elise Furland

Elise Furland

@Airport

  • 30.03.2016, 18:31


Nå er mine to uker med påskeferie ved veis ende. Jeg har hatt mer ferie enn jeg kanskje burde ha, men dette var noe jeg virkelig trengte. Da jeg reiste nedover var jeg så sliten og så lei, og trengte sårt noen klemmer fra mine kjære her hjemme. Det har jeg nå fått, sammen med påfyll av ny energi for å ta med meg videre frem til sommeren! Det er bra, men jeg kunne godt ha tenkt meg å være her lengre. Hjemme i Bodø venter det nemlig en ny eksamensperiode, og om bare én måned skal jeg ha semesterets første eksamen! Det blir heftig og jeg gruer meg enormt, men jeg får bare prøve å holde skuldrene nede så lenge så mulig.

Nå reiser jeg Ålesund - Oslo - Bodø, og sitter for øyeblikket på flyplassen og venter på mitt første fly. Solen skinner og det er null vind, men likevel meldte de ifra på høytaleren nå at det blir minst ti minutter forsinkelse. Dette var virkelig ikke noe vi trengte, for det vil si at bare får tyve små minutter på oss til å finne frem til vårt neste fly på Gardermoen. Stress! Vi får se hvordan det går.

20 & 25 ÅR

  • 25.03.2016, 23:26


Disse bildene ble tatt i går kveld. Da feiret vi Andreas og Aud-Marit som ble 20 og 25 år. Jeg liker jo å tro at lillebroren min fortsatt er en guttunge ennå, men det er han jo så absolutt ikke lenger. Han har jo faktisk lov til å gjøre ALT nå! I tillegg har han jo både bil, jobb og en stor hybel å boltre seg på, så han er jo nesten mer etabler han enn hva jeg er. Haha. 

Vi ble vel rundt 50 personer av slekt og familie som samlet oss for feiringen, og det var sååå koselig å se alle igjen! Også må jeg ikke glemme å skrive hvor utrolig god maten, drikkene og kakene var. NAM, med vennlig hilsen frøken kakemoms ♥


Langfredag

  • 25.03.2016, 21:05  

  
 


Mens vi satt inne og spiste frokost, pisket sluddet på vinduene. Alt var duket for en skikkelig innedag i koseklær og kaker til alle måltid. I går feiret vi nemlig bursdagen til både broren og søskenbarnet mitt, så kaker hadde vi myyyye igjen av ♥♥♥ Rett etter frokost var det noen få solstråler som tittet frem bak skyene. Noen av påskegjestene ble da så forhåpningsfulle at de begynte å planlegge en ny skitur, og før jeg visste ordet av det stod jeg selv på badet og byttet ut koseklærne mine med ullklær og ragger.

Starten på påsketuren så ganske så mørk ut. Det regnet-, sluddet- og haglet oss i ansiktet store deler av turen. Mascaraen begynte å renne og klærne ble nesten gjennomvåte, men plutselig lysnet det opp rundt oss. Solen begynte å titte mer og mer frem, og plutselig ble turen rett koselig. 14 km ble det på oss i dag, og det gjorde godt på samvittigheten.

Hvor var du da Kristin brakk BEGGE stavene?

  • 23.03.2016, 21:45


Vi hadde kommet lenger enn cirka 50 meter ned den første bakken, og der falt Kristin og brakk BEGGE skistavene sine! Hahaha! Jeg og onkel trodde vi skulle krepere av latter der vi stod og gnidde oss i øynene, og nesten ikke kunne tro hva vi var vitne til. Hvordan er det mulig liksom?! Heldigvis hadde onkel ett ekstra par med staver i bilen, slik at vi kunne komme oss videre på tur.

Vi hadde igrunn ikke bestemt oss for hvor langt vi skulle gå i dag, men plutselig hadde vi gått så langt at vi fant ut at vi skulle gå hele løypa rundt! Skituren ble faktisk en og en halv mil til sammen, og det gjorde sååå godt for kropp og sjel! Vi koste oss så mye på tur, og spesielt med tanke på at dette - i følge værmeldingene - skulle være den eneste solværsdagen denne påsken. Trist, men vi får bare være glade for at dagen i dag ble så fantastisk som den ble. 

Appropos fantastisk dag; I dag blir faktisk lillebroren min hele 20 år!!SURPRISE!

  • 21.03.2016, 13:24På fredag som var ble søskenbarnet mitt, Aud-Marit, hele 25 år. Det måtte selvfølgelig feires, og da var det noen som fant ut at et surprise party hadde vært gøy. Det skulle være bygdafest på lørdagen, så et bursdagsvors hadde vært perfekt ettersom at bursdagsbarnet selv hadde gitt uttrykk for at hun ville på denne festen. Det morsomme var at Aud-Marit selv hadde prøvd å få med seg flere av vennene sine på vors, men da hadde de bare svart med den ene dårlige unnskyldningen etter den andre, om hvorfor de ikke kunne bli med. Dere kan jo da tenke dere reaksjonen hennes, det sjokkerte ansiktsuttrykket og hvor utrolig gøy det hele ble, da vi alle stod der med både konfetti, drinker, kaker og gaver - klare for å feire henne utover natten!

Absolutt en vellykket kveld.

MAC LIPSTICK

  • 20.03.2016, 18:02   
 

Siden det ikke går direktefly fra Bodø til Ålesund, måtte vi en liten svipptur innom Gardermoen da vi kom hit på onsdag. Jeg hater igrunn å mellomlande, men da jeg fant avdelingen til Mac i sminkebutikken, gikk plutselig tiden veldig fort! Jeg hadde ikke så lang tid på meg til å beundre all sminken, men denne lille skjønnheten klarte jeg ikke å gå i fra. Kinda Sexy heter den, og den er såå fin! Den er i kategorien "matte" så den er veldig holdbar, noe jeg fikk testet i går kveld da jeg var på suprise party til søskenbarnet mitt. Det ene strøket holdt faktisk hele kvelden!

Dere kommer nok til å se meg med denne på leppene myyye fremover.

Vakre Ålesund

  • 19.03.2016, 16:10


Nå har vel de fleste av dere kanskje fått påskeferie? Jeg nyter i hvert fall min til det fulle, og koser meg gløgg ihjel hjemme med god mat, ro i sjela, og verdens beste seng å sove i. Vi kom nedover med flyet på onsdagen, og siden da har tiden bare løpt avgårde! Man sier jo at tiden går fort når man har det gøy, så det er vel bare det som skjer.

I går brukte jeg hele dagen i Ålesund by. Jeg hadde flere ting på agendaen, i tillegg til en lang handleliste av ting, tang og matvarer som måtte bli med meg hjem. Jeg cruiset rundt på de forskjellige stedene, handlet i vei, og prøvde å nyte solstrålene når de først tittet frem bak skyene. Det tror jeg var lurt, for værmeldigene fremover ser ikke like lys ut. Hvis påsken blir like våt som det er meldt, får jeg nok ikke rørt skiene mine i år heller...

Date night

  • 14.03.2016, 20:44

Hverdagsromantikk er noe jeg verdsetter ekstremt høyt, og i dag startet vi uken med en aldri så liten date på Bjørk. Pizza stod øverst på menyen for oss begge, så da ble valg av restaurant ganske enkelt. Tynne, italienske og smakfulle pizzaer! Magene rumlet i kor, men heldigvis tok det ikke mange minuttene før maten stod på bordet. Stemningen var så koselig, pizzaen var så god og alt var så... romantisk. Jeg er jo en evig romantiker, og blir jo helt nyforelska hver gang vi finner på noe ekstra koselig. Så denne kvelden kommer jeg nok til å leve lenge på, tihi ♥

Countdown

  • 13.03.2016, 13:48


Nå er det bare tre dager igjen til jeg befinner meg blant disse fjellene igjen! HJEMME! Trenger jeg egentlig å si noe mer? Jeg gleder meg helt vanvittig mye! Endelig får jeg se Mamma, lillebror og slekta mi igjen! Jeg har ikke vært hjemme siden før nyttår, og denne uken har meg og Mamma snakket sammen på telefon i over fem timer! Tror det er på tide at mor og datter gjenforenes, haha! ♥

Treningsglede

  • 05.03.2016, 20:08


I armene til kjæresten, våknet jeg til en lys og solfyllt morgen. Jeg hadde drømt så mye rart, så mye fint, og tenkte dette ikke kunne bli annet enn en fin dag. Jeg følte det var søndag, og ble helt overlykkelig over tanken på at helgen såvidt hadde startet! Vel, det var likevel en eller annen form for søndagsfølelse over hele dagen, og jeg valgte derfor å bruke den til nettopp dét; til avslapning, selvpleie, vasking og trening. 

Da jeg hadde fått frokosten godt ned i magen, var det bare å forberede seg på å komme seg på trening. Energien var jo så bra, så dette måtte jeg jo bare utnytte! Og herregud, snakk om energi - jeg jogget en hel mil på mølla i dag!! Det føltes som om jeg hadde vunnet en VM-medalje da jeg gikk av mølla. Jeg hevet hendene, smilte til meg selv i speilet, og skrev hjerter ned i treningsdagboken min! Haha. Jeg er ofte på møllen i over en time, men i det siste har jeg virkelig prøvd å gi alt jeg har! Dere vet, se hvor mye kroppen faktisk klarer prestere.

Nei, gud for en god dag. Det er rart hvor mye glede en enkelt treningsøkt kan gi! Skulle bare ønske "dørstokkmila" ikke er så utrolig vanskelig å komme seg over til vanlig. 

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits