Elise Furland

Elise Furland

FOTO: SHEEP

 • 29.04.2011, 22:22


Heihei! Alle har vel hver sin mening om hva definisjonen på vår er. For min del, jeg som bor på landet vel å merke, kjenner våren som sauer ute på markene, stank av ku-møkk, som er spredd rundt på markene, og ikke minst blomster, sol og varme. Og i går kom den første sauen og det første lammet ut, hos naboen min. Og dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg hørte lyden av "bææ" i dag tidlig, da jeg våknet. Dette høres kanskje helt sprøtt ut for dere som bor sentralt i byer og slikt, men jeg som tross alt er oppvokst på et slikt sted, synes detter er rett koselig. - Eller... Det med ku-møkken er jeg ikke så happy for. Det er vel vårens nedtur egentlig. Men det er likevel et kjennetegn på at det har blitt vår.

Hva synes du om bildene?
Har du noen kjennetegn på våren?
XOXO 

WHAT A WONDERFUL DAY

 • 28.04.2011, 18:48


Image and video hosting by TinyPic
Heihei! Nå har jeg nettopp skiftet fra genser og bukse, til å sitte i trolig verdens mest behagelige plagg, nemlig den nye jumpsuit'en min, som jeg postet et bilde av i dette innlegget. Solen steker, og temperaturen ligger nå på ca. 15 grader. Vi hadde helt opp til 23 grader for noen dager siden, men 15 er likevel helt topp! Derimot så får jeg ikke noe særlig nytte av denne solværsdagen. Istedenfor skal jeg sitte inne ved skrivebordet og notere ned ting om "det flerkulturelle Norge" og om "oppvekstvilkår". I morgen skal jeg nemlig ha prøve i disse to temaene i helsefag, noe jeg ikke ser så veldig frem til. Likevel så er dette barnemat i forhold til hva jeg må lese på til neste uke. Da er det tentamen, og hele 12 kapittel skal kunnes utenat! GAD!

Skolen, ja. Det har vært litt av en dag på skolen. På skolen vår, der det knapt skjer noe, og der det knapt er elever - der kom nemlig TV2 inn døren! To film-folk kom for å filme litt til det som skal bli en dokumentarserie på "Dokument 2" i oktober en gang. I den dokumentarserien skal de følge tre personer, deriblant en jente i klassen min. Så i dag ble klassen filmen mens vi lærte om blod... Og film-folkene kommer trolig tilbake i morgen også, siden kameraet gikk tomt for batteri... Ja ja, tenkte jeg bare 'måtte' fortelle dere det, siden det omtrent er det eneste "spennende" som har skjedd det siste året på skolen! 

Meeeeeen, nå må jeg lese til prøven!

Ha en fin dag!
XOXO

BACK 2 SCHOOL

 • 26.04.2011, 17:50


Heihei! Siste dagen i påskeferien var i går, og det var da med andre ord slutt på late dager, sene morgninger, sene kvelder og annen form for avslapping. I dag var nemlig begynnelsen for siste innspurt før sommerferien, og jeg snakker selvfølgelig om skolen. Off, sier jeg bare. Bare ved at jeg hører eller sier ordet skole, får meg til å ville klikke meg inn på nettsidene til reisebyråene, og bare bestille en tur så langt bort som overhodet mulig. Slikke sol, leve i late dager i Syden, og bare kose meg. Ja, det hadde jeg gledelig byttet ut med skoledagene fremover. Prøver, tentamener og ikke minst eksamener står i kø de neste åtte ukene. Herregud! Men likevel hvor lei jeg er skolearbeid nå, så skal jeg tross alt gjøre mitt aller beste i alle fagene, slik at jeg har en sjans til komme meg inn på hudpleie til neste år! Det er jo tross alt drømmen min!

Men ja, jeg gleder meg til sommerferien. Da venter det noen turer hit og dit, en jobb og til slutt også flytting. Jeg gleder meg! Var du på skolen i dag?
Hva har du søkt til neste år?
XOXO 

MY FAVORITE RING

 • 25.04.2011, 19:41
Heihei! Jeg elsker store ringer. Og jeg som mange andre har nok flere ringer rundt om i hyller og skap. Men jeg har en favoritt. En favoritt jeg går med nesten hver eneste dag, for å gjøre et kjedelig antrekk litt mer "spennende". Og favoritten blant mine, har blitt denne ringen fra H&M. Den er stor, fargerik og passer omtrent til alt, - i mine øyne!

Hva synes du om ringen?
Har du en favoritt ring?
XOXO 

FOTO: TOPSY

 • 25.04.2011, 17:08
Heihei! Denne gangen er det Topsy, hunden til min tante og onkel, jeg poster bilder av. Hun er noe rundt 9 år, tror jeg, og er en supersnill og ikke minst en supersøt hund! Noen lurte på hvilken rase hun er, etter at jeg postet dette innlegget, og svaret på det er "Norsk Buhund". 

Hva synes du om bildet? Likte du det best i farger eller svart/hvitt? Jeg tar imot konstruktiv kritikk.
XOXO 

MOTORSYKKELTUR

 • 24.04.2011, 21:52


Heihei! Nå er himmelen utenfor dekt av tykke skyer, og mørket holder på å legge seg over fjorden. Tidligere i dag var det derimot blå himmel, sol og 23 grader. Og jeg som har en pappa som elsker motorsykler, skulle selvfølgelig ut å kjøre seg en tur i fineværet. Og i dag ble faktisk jeg også med på tur - for første gang, vel å merke. Så bak Pappa på den knall gule Goldwing'en, satt jeg som en dronning, i skinnsetet. Et godt sete, sol og varmt vær, vind i håret og Pappa som sjåfør - så kjørte vi helt til Bjorli, som har en kjørerute på ca 12 mil, én vei. 

Vi kjørte ikke alene. Derimot så kjørte vi sammen med to andre karer, på hver sin motorsykler. Så da vi endelig ankom Bjorli, så var det på tide å få tak i noe kaffe til karene. Jeg derimot holdt meg til Solo og kanelsnurrer å kose meg med. Så da det hadde gått omtrent en liten time på Bjorli, så var det på tide å gjøre klart for hjemreisen igjen. Og så "flink" som vi var å bruke fotokameraet, så ble det ikke ett eneste bilde på oss... Det glemte vi. Så jeg får heller slå til med et bilde fra forgårs:Hva har du gjort i dag?
XOXO

PICTURES: SUMMER BY THE SEA

 • 23.04.2011, 21:07


Heihei og god påske! Etter en fin dag med strålende vær og 22 grader utendørs, så sitter jeg nå inne og koser meg. - Men det har jeg vel egentlig gjort i hele dag. For i dag, som i går, så har jeg og Julie vært nede i fjæra, og har bare nytte det hele. Sol, sommer (vår), fotografering, godterier og ferie. For en herlig kombinasjon av lykke!

Men dagen har ikke bare blitt brukt til å slappe av. For noen timer siden så festet vi nemlig hver vår "L" bak på hver vår bil, hentet hver vår voksen, og satte oss i hver vår bil. Jeg tok med meg pappa i passasjersetet, og Julie tok med seg stefaren sin, for nå skulle vi øvelseskjøre! Jeg vet ikke hvordan Julie verken følte eller hvordan hun presterte seg bak rattet, men jeg ble i hvert fall ganske stolt over det jeg klarte å prestere i dag. Jeg hadde jo bare kjørt to ganger før, men det var for omtrent ett år siden, så jeg måtte omtrent lære meg alt på nytt igjen. 

Så etter jeg hadde kjørt rundt og rundt på en tom parkeringsplass en stund, så skille jeg ut på hovedveien. Og en tur på ca. én mil ble det, før jeg snudde og kjørte tilbake. 150% konsentrert, litt nervøs, litt redd, men stolt. Stolt over hva jeg klarte å prestere, i forhold til året før da det så ut som bilen gikk på kenguru-bensin. Haha.

Hva synes du om bildene?
Har du øvelseskjørt før?
XOXO

NOEN GRILL-BILDER FRA LANGFREDAG

 • 23.04.2011, 14:58


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Heihei! Jeg skulle vel kanskje ha startet med å beklage for at jeg ikke fikk blogget noe i går, men nei. Sommeren har nemlig kommet hit til Romsdalen, så i går var jeg alt annet enn inne og hjemme med Mac'en. Noen timer nede i fjæra, for deretter å reise på hytta og grille oppe på fjellet, for deretter å reise ned i et bursdagsselskap - ble det istedenfor. Og hele dagen hadde vi SOL og sommertemperaturer! Herlig! Så nei, noe blogging ble det ikke tid til. Men her kan dere i hvert fall se noen bilder fra grillingen vi hadde på hytta, så kommer det vel noen bilder fra fjæra senere. Ha en fin dag!

Hva gjorde du i går?
Er det fint vær der du er? 
XOXO

SHOPPING & TIVOLI

 • 20.04.2011, 20:21


Image and video hosting by TinyPic

Heihei! Nå sitter jeg og har en passe stor hodepine, i tillegg til at jeg er kvalm. I dag har jeg nemlig vært inne i byen på shopping, før Julie bokstavelig talt dro meg rett inn i et tivoli-mareritt! To grusomme karuseller dro hun meg opp i. Og jeg som både blir fort kvalm og har høydeskrekk, hater egentlig å ta slike karuseller. Men så dum som jeg var så klarte jeg selvfølgelig å bli overtalt etter 10 minutter med mas. Så etter to karuseller var tatt, rørte magen seg så mye at jeg til og med la igjen spor etter meg... Ja, jeg trenger vel ikke å utdype det noe mer? Tivoli - nei, aldri mer.

Image and video hosting by TinyPic
Jeg kan i hvert fall skryte over at jeg var oppe i den karusellen da! ALDRI MER!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

XOXO

Påskegjester

 • 19.04.2011, 23:26


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Heihei! Nå har hele flokken både fra Bergen og Trondheim, kommet i hus. De har kommet for å bli her ut påsken, noe som egentlig har blitt en årlig tradisjon, her i familien. Og for øyeblikket så sitter jeg nå sammen én stk. trønder og drikker Red Bull og spiser smågodt. En jente jeg ikke hadde sett på to år, nemlig Julie. En kjempekoselig jente. Og siden sist vi så hverandre, så har vi forandret oss mye begge to. Så det var utrolig koselig å møtes igjen! 

Foto: colorful

 • 18.04.2011, 22:51
Alone

 • 14.04.2011, 15:25
Foto: Andreas

 • 10.04.2011, 12:02


 

FOTO: ANDREAS

 • 03.04.2011, 21:12


Heihei! Dagen har vært herlig. Solen har vært fremme, himmelen har vist farge og snøen er nesten forsvunnet helt. Været har faktisk blitt så bra at jeg tror jeg endelig kan legge fra meg de mange titalls, tykke plaggene jeg har gått rundt med de siste seks månedene, under ytterjakken. Og istedenfor kan jeg finne frem litt mer vårlige plagg. Temperatuen er nemlig forholdsvis varm, og når solen også viser seg frem blant skyene så varmer jo den også litt ekstra. Jeg håper i hvert fall på at sommeren er like rundt hjørnet!

Så siden dagen i dag har vært så fin, og vi endelig fikk se noe tegn til våren, så gikk jeg og broren min, Andreas, ut i skogen for å ta noen bilder. Og i dette innlegget er det i hvert fall én liten smakebit av bildene jeg fotograferte.

Hva synes du? Jeg tar imot konstruktiv kritikk.
Likte du bildet best i farger eller i svart/hvitt?
XOXO

MOTESHOW - 01.04.11

 • 03.04.2011, 09:51


Natalie og bloggeren June Sundet.


Josefine og Vebjørn.


Kristin, Lisa, Isabelle og Renathe.

Heihei! Nå kommer et litt sent innlegg, men for to dager siden så var jeg på moteshow. Dette var et show hvor både klær, hår, bunad, sko og spray-tan. Underholdene og spennende var det å se hva butikkene for våren og sommeren hadde å by på - både for barn, ungdommer og voksne. Og dette prøvde jeg da å ta noen bilder av. Men selv med en stor blits og et stort speilreflekskamera, så hjalp det lite når jeg satt bakerst i lokalet, bakgrunnen var svart, og lyset var litt dårlig for fotografering. Så bildene ble ikke så bra, med andre ord. Men men, dere får jo i hvert fall se litt av hva vi i publikum fikk se.

Image and video hosting by TinyPic
Emilie og Marina.


Sissel og Natalie.

XOXO

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits