Elise Furland

Elise Furland

NY BLOGG!!

 • 30.04.2012, 12:43


Etter 3 ½ år som blogger hos blogg.no, har jeg nå bestemt meg for å bytte bloggplattform. Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å gjøre dette, men fordi blogg.no har hatt så ufattelig mye problemer de siste månedene, så orker jeg rett og slett ikke å blogge hos de mer. Jeg har ventet og håpt på at dette skulle forbedre seg, men det har det altså ikke gjort. Dette har også vært grunnen til at jeg har vært så dårlig å blogge. Enten har jeg ikke klart å logge meg inn på kontoen min, eller så har jeg ikke klart å laste opp bilder. For det å måtte sitte i mange timer for å laste opp noen få bilder til ett enkelt innlegg, burde virkelig være unødvendig. Derfor har jeg nå bestemt meg for å bytte bloggplattform til wordpress.com!

Adressen til min nye blogg er: WWW.ELISEFURLAND.WORDPRESS.COM

Håper dere vil følge meg videre der♥

Bryggen, Fløibanen og shopping

 • 22.04.2012, 20:30


 

 Heihei! Endelig har jeg nå fått klart å laste opp bildene fra i går. Jeg vet ikke hva problemene til blogg.no er denne gangen, men irriterende er det at jeg må bruke flere timer på å laste opp bildene mine. Dette er også grunnen til at jeg henger etter i bloggingen. Uansett. I går hadde vi nok en fin dag i Bergen. Vi gikk rundt i byen, langs bryggen opp i smugene, og vi tok også Fløibanen opp. Følelsen av å henge i en "tynn tråd" opp Fløibanen i vognen "Rødhette", var kanskje ikke den beste, men når vi tilslutt kom opp ventet det en helt nydelig utsikt på oss! Om Bergen ikke var fin nok fra før, var den i hvert fall det nå! Det eneste som manglet for å gjøre utsikten enda vakrere da var vel sola og en skyfri himmel. Førstnevnte kom heldigvis etterhvert, men den gav dessverre ikke noe særlig varme. Derfor satt oss oss inn på Egon for en varm drikke, da vi kom ned igjen. 

Da det begynte å helle mot kveld, var det shopping som stod på planen. Jeg for min del fant dessverre ikke noe interessant å kjøpe, men Andreas og Mamma derimot fant mye å bruke pengene sine på. Resten av kvelden gikk til middag hjemme hos onkel Jarle, mye snakk, spill og TV. 

Hva gjorde du i går?
XOXO

Bergen i dag

 • 20.04.2012, 21:40
Heihei! I dag har det vært en nydelig dag her i Bergen! Solen har stått på den blå himmelen så og si i hele dag, og jeg har bare gått rundt og nytt det fine været. Og sittende på en benk med solbrillene på nesen, kameraet rundt halsen og en soft-is i hendene - kunne man finne meg i mitt rette element. Snart er det sommer!

Hva har du gjort i dag?
XOXO 

Bergen

 • 20.04.2012, 18:35


Heihei! Da har jeg kommet meg til den vakre vestlandsbyen, Bergen! Hit kom jeg med hurtigbåt på onsdags kvelden fra Selje, og her skal jeg være til søndagen. I hovedsak er jeg her for å besøke onkel Jarle og søskenbarnet mitt John Håkon, som jeg ikke har besøkt på flere år. Og ellers så vil jeg jo selvfølgelig oppleve og se alt som finnes i denne vakre byen!

I går hadde jeg min første hele dag her. Så da ble jeg først guidet gjennom litt av byen med bil, før vi satt oss inn på T.G.I. Friday's og spiste en stor og god middag. Da vi hadde spist oss gode og mette, tok vi turen ut igjen og ruslet videre. Vi gikk gjennom noen av butikkene, gjennom noen av gatene og smugene, og gjennom noen av parkene som finnes her, før de ble mørkt. Men selv om jeg synes jeg fikk sett mye i går, hadde jeg tydeligvis bare sett "en brøkdel av byen", ifølge John Håkon. -Isåfall så ser jeg frem til å se mer av byen i de kommende dagene! 

XOXO

Bilder fra Selje Hotel

 • 19.04.2012, 16:13


Heihei! Da har jeg forflyttet meg fra vakre Selje til Bergen by! Men siden noen av dere ville se flere bilder fra Selje Hotel, og oppholdet til meg og Oda der, tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen flere bilder nå, før jeg tar for meg Bergen. Så her er altså da noen få bilder fra spa-avdelingen, mat-salen, hemsen, resepsjonen og bassenget. XOXO

By the beach

 • 16.04.2012, 22:33


Heihei! Da var nok en praksis-dag over her på Selje Hotel. Kundene har strømmet inn og ut fra spaet i hele dag, og alt har gått som smurt! Ellers har det vært et helt nydelig vær her i dag. Så da jeg fikk pause, sprang jeg ut i solen og ned på stranda for å ta noen bilder. Det er jo ikke mange dagene igjen til vi reiser her ifra, så jeg måtte bare ned og sikre meg noen bilder av denne nydelige stranden! For dette må seriøst være en av de vakreste strendene i Norge! Har jeg rett?

XOXO

BILDER: Selje

 • 13.04.2012, 22:48
Heihei, alle sammen! Nå blogger jeg fra Selje, rettere sagt fra Selje Hotel. Hit kom jeg og Oda på tirsdagen med buss, og her skal vi være helt til neste tirsdag. Her er vi på utplassering via skolen, og holder da til på spa-avdelingen her. Spa Thalasso, for å være mer presis, som er det eneste thalasso-spaet i skandinavia! Dagene flyger avgårde, og vi har allerede vært her i fire dager! Og på bare disse fire dagene har vi lært helt utrolig mye. Nesten mer enn hva vi har lært på skolen! For her får vi liksom opplevd så mye mer av hvordan det faktisk er i det "virkelige liv" i dette yrket, noe som er veldig spennende. 

Dagene våre er fulle, og vi har alltid noe å gjøre! Dette er både veldig gøy, slitsomt og lærerikt. I dag har jeg for eksempel vært på jobb i 9 timer, hvor jeg fikk tid til å ta 10 minutters pause. 10 behandlinger fikk jeg gjort, og hittil har alt gått veldig bra. Alle kundene - og ikke minst alle på hotellet er suuuperhyggelige! Så dette lover godt! :)

XOXO

Gratulerer med dagen, Best

 • 10.04.2012, 21:32
I dag hadde du blitt 86 år hvis du hadde levd. Håper alt går bra med deg, og at du har det godt der du er. Hvil i fred♥

Praksis på hotell i to uker!

 • 09.04.2012, 20:43


Denne påsken har vært veldig fin. Jeg har tilbringt den hjemme med familien, hvor vi har hatt besøk både fra Bergen og Trøndelag, spist god mat hver dag, spist godterier, jeg har tatt teorien på bil, øvelseskjørt litt bil, besøkt Best ved graven, jeg har vært flikt å ta mange bilder, og har bare slappet av og kost meg masse. Nå skal jeg derimot pakke bagen min, og gjøre meg klar for 2 uker utplassering i Selje. Jeg og Oda skal jobbe på spa-avdelingen på Selje Hotell, noe vi begge ser veldig frem til! Vi reiser ikke før i morgen tidlig, så vi kan fortsatt slappe av. Jeg for min del, som bor på landet - skal starte bussturen allerede klokken syv i morgen tidlig. Og fremme er jeg ikke før i 14.30-tiden. Musikken er lastet ned på Wimp-kontoen min, lesestoff er pakket, Mac'en er ladet, og sove skal jeg forhåpentligvis gjøre mye på bussturen!

Hvordan bloggingen kommer til å bli de neste to ukene er jeg litt usikker på selv. Ikke vet jeg om jeg får internett, og ikke vet jeg om jeg i det hele tatt får tid til å blogge. Vi skal jo tross alt jobbe på hotellet, i tillegg til at vi har fått tonnevis av lekser vi skal gjøre i praksis-perioden. Kameraet er likevel med, så bilder skal jeg få postet uansett når jeg får internett. Jeg gleder meg i hvert fall!

Skal du tilbake på skolebenken i morgen, eller skal du kanskje noe annet?
XOXO

Skitur

 • 08.04.2012, 17:15


Heihei! Nå er det ikke så lenge siden jeg og Mamma kom hjem, etter en skitur på fjellet. Vi gikk ikke så langt, men det var nok for vår del. Vi skulle egentlig bare ta oss en liten tur, slik at jeg kunne få prøvd skiene, noe jeg ikke hadde gjort før denne sesongen. Men nå har vi som sagt kommet hjem. Mamma har gått i badstua for å varme seg, og jeg har satt meg ned i sofaen for å slappe litt av. Senere har jeg planer om å få gjort ferdig noe forarbeid til jeg og Oda skal på utplassering i Selje.

Har du gått på ski i år?
XOXO

Nail Polish

 • 07.04.2012, 16:06
Selv om snøen fortsatt ligger på bakken, har det egentlig blitt 'vår' for lenge siden. Butikkene er stappfulle av spreke og sommerlige farger, jeg klarer knapt å vente til jeg kan pakke bort vinterjakken min for denne sesongen. Men selv om jeg fortsatt må beholde vinterjakken på, kan jeg likevel lakke neglene mine i litt mer vårlige farger. Så i dag gikk jeg til innkjøp av disse tre neglelakker fra B-Young. Fargene jeg gikk til innkjøp for er 02, 40 og 67. Så nå har jeg sittet og lakkert neglene mine i den lyse lilla fargen, og hittil ser i hvert fall pigmenteringen super ut! 

Har du prøvd neglelakkene fra B-Young før?
XOXO
 

FOTO: 06.04.12

 • 06.04.2012, 21:30


Dagen som egentlig skulle brukes til å stå bakkene med puddersnø ned på ski, ble ikke noe av likevel. Det var vel helst onkel Jarle som trekte seg, da det plutselig kom en snøstorm. Og da himmelen og solen kom frem igjen, syntes han at det ble litt sent på dag. Men selv om det ikke ble noe skigåing i dag, kunne jeg ikke sitte inne hele dagen! Så da gikk jeg meg heller en tur med kameraet i fineværet til fots. Sol, blå himmel og snø - et skikkelig påskevær!

Hva har du gjort i dag?
XOXO 

FOTO: Alaskan Malamute

 • 06.04.2012, 14:05


Heihei! Solen er ute, himmelen er blå, og snart skal jeg og onkel ta oss turen opp på fjellet for å gå litt på ski. Jeg har faktisk ikke prøvd skinene mine enda i år, så det er vel snart på tide, før sesongen er over for denne gang. Ha en fin dag, kjære lesere!

XOXO

Den tradisjonelle påskeferien

 • 04.04.2012, 17:09


Påskeferie-uken er vel den roligste og mest avslappende uken i året, etter min mening. Den går for det meste ut på å sove lenge, se favorittseriene på TV, spille brettspill, lese magasiner og bøker, spise mye god mat og godterier, og ikke minst være sammen med familien. Det å reise på besøk, gå på ski, og ta noen turer til byen - er også noe den tradisjonelle påsken min inneholder. Men ellers er det egentlig ikke så stort mye annet som skjer - og deilig er det! 

Dagen min i dag har heller ikke vært så veldig spennende. Jeg har spist en bedre frokost, sett litt på TV, og egentlig bare slappet av på sofaen med Mac'en på fanget. Senere i kveld skal jeg derimot til tante Johanne og feire bursdagen hennes! 

Hva bruker du å gjøre i påskeferien?
XOXO 

Teorien bestått!

 • 02.04.2012, 21:11
Da var teorien bestått, og jeg er ett skritt nærmere lappen! Jippi!

XOXO 

It's a winter wonderland

 • 01.04.2012, 20:41


Heihei, alle søte lesere! I to dager har været her i området vært ganske så ustabilt. Regn, sludd, snø og sol har det vært om hverandre hele tiden. Men hadde noen sagt til meg at jeg skulle våkne 1. april til et midt-vinters snøvær, hadde jeg nok gjettet at det var en dårlig "aprilsnarr"-spøk. Jammen tok jeg feil. For utenfor var det omtrent 20 cm snø som lå så fint på bakken. Så da var det bare å finne frem vinterskoene og stillongsen igjen.

Fra hybelen jeg reiste fra på fredag hadde jeg for det meste bare pakket med meg converse, ballerinas og lette klær, i håp om at sommeren skulle møte påsken! Det hadde jo vært gode temperaturer og finevær hele uken, så det var jo egentlig trolig at sommeren skulle komme til påsken. Men nei, der tok jeg visst feil igjen. Heldigvis skal jeg en tur innom hybelen i morgen for å hente noen varmere klær og sko. 

Ellers har jo søndagskvelden kommet i hus. Jeg ble egentlig invitert til reke-kveld i kveld, men så kresen som jeg er takket jeg fint nei. Så istedenfor reker så blir det taco på meg i kveld. Mmmm! Filmen for kvelden er også bestemt. "Memphis", heter den. Noen som har sett den kanskje?

Hvordan er været hos deg?
XOXO 

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits