Elise Furland

Elise Furland

Ny hårfarge

  • 30.04.2015, 12:59


Endelig er jeg i den kjære byen som jeg er så glad i; Trondheim♥ Jeg kom hit i går kveld etter en veldig behagelig reise fra Bodø, og er nå godt plassert hjemme hos Robert og familien. Akkurat nå sitter jeg hjemme alene og jobber med studiene mine, mens resten av folkene er ute og farter. Helt greit egentlig, i og meg at jeg har eksamen i organinsasjon om bare fem dager! 

Senere i dag skal jeg dra med meg Robert ut i solen, shoppe litt, spise is, og møte en venninne som jeg ikke har sett på to år(?)! Det blir koselig!

Ser dere forresten at jeg har blitt mørkere i håret?

En festelig treningsøkt

  • 27.04.2015, 17:35


Whæ så gøy det var å ha på seg russebuksa igjen! Ingen jantelov, ingen kleine blikk - bare glede, smil og latter! I hvert fall storkoste jeg meg noe helt vanvittig da vi var ute i helgen, og kan i grunn ikke se for meg hvordan kvelden kunne ha blitt noe bedre! Jeg danset, hoppet og spratt så mye at jeg bare måtte le da jeg våknet opp på søndagen og sjekket mobilen. 18 000 registrerte skritt! Dét er ikke verst etter en tur på byen, vel? 

Ellers er det mandag og en ny uke er i gang. Selv er jeg kjempegira for denne uken, for på onsdag reiser jeg nemlig på flyet ned til Trondheim igjen! I helgen skal søskenbarnet til Robert være konfirmant, og jeg gleder meg så utrolig mye! Endelig tid for familie, kjærestekos, kaker og feiring! For ikke å glemme at jeg endelig kan gå i den fine bunaden min igjen!

Har du noen planer for uken?

X-RUSSEFEST

  • 25.04.2015, 17:08


Herregud som jeg savner våren- og russetiden 2013! Jeg hadde virkelig "the time of my life", og skulle ha gjort mye for å være russ hvert eneste år. Haha♥ I dag kan jeg i hvert fall ta på meg russebuksen min med god samvittighet, og tøye grensene litt lengre enn normalt - for i kveld er det nemlig x-russefest! 

Jeg står igrunn på farten for å reise avgårde på vors allerede! Vi starter litt tidlig i kveld slik at vi rekker å både spise, ha beerpong-turnering óg døpe hverandre på nytt, før det braker løs ute! Haha, dette kan ikke bli noe annet enn en fantastisk bra kveld! 

Å glede en intolerant...

  • 25.04.2015, 12:15


Som jeg nevnte i går, var jeg i ekstase over å finne laktosefri cottage cheese i Sverige! Det er jo ikke til å stikke under en stol at Norge ligger langt bak når det gjelder å tilby allergivennlig mat for oss som forbrukere. Men nå som det tydeligvis har blitt så "inn" å holde seg unna både gluten og laktose (wtf?!), så kommer det kanskje til vår fordel om produsentene ser at vi faktisk trenger å få et større utvalg av allergivennligmat i butikkene? *Krysser fingra*.

Det var i hvert fall utrolig godt å starte dagen med litt cottage cheese igjen! Jeg har ikke smakt det siden jeg fant ut at jeg var intolerant mot laktose, så til frokost gikk det faktisk unna en hel boks! Haha. Ellers er det blå himmel og sol ute i dag! Så nå skal jeg ta med meg studiene mine ut, og se om jeg kan finne et litt lunt sted å sitte. 

Antrekk 24.04.2015

  • 24.04.2015, 21:26


Jakke - Kari Traa // Skjerf - Acne // Kjole - Gina Tricot // Cardigan - Cubus // Sko - ClarksJeg har så utrolig mye motivasjon for bloggen i disse dager, men inspirasjonen for nøyaktig hva jeg skal blogge om er derimot litt mindre. Selv liker jeg godt å se antrekksbilder på andre blogger, så kanskje dette er noe jeg kan jobbe mer med fremover?

Det er fortsatt veldig kaldt her i Bodø, så tanken på å ta av meg ytterjakken slo meg ikke i det hele tatt. Ser nå at jeg kanskje brude ha gjort det også. 

Roadtrip og harryhandel

  • 24.04.2015, 20:43


Nå har jeg akkurat kommet inn døren hjemme, etter en kjempefin dagstur til Sverige! Vi var syv stykker som reiste avgårde, og sammen tok vi turen til et lite tettsted kallt Arjeplog. Selv om det ikke var noe serlig å verken se- eller å gjøre der, var det godt å bare komme seg litt bort fra Bodø, og kjenne på "feriefølelsen" av å være på roadtrip! I tillegg til "feriefølelsen" i var utrolig heldig med været, og hadde sol stort sett hele veien både til- og fra Sverige. Perfekt kjørevær!
Etter to timer i Arjeplog var magen mett, alkoholkvoten brukt opp og godteriet kjøpt inn. I tillegg fikk jeg hamstret med meg noen bokser med laktosefri cottage cheese, som jeg gleder meg til å ta fatt på å spise! Hvorfor finnes ikke dét i Norge?!  

En alternativ mandag

  • 20.04.2015, 16:56


Siden jeg har hørt så mye om fint vær, sol og et klima som kan minne om sommeren, hadde jeg både en tro- og et et stort ønske om å våkne nettopp til dette i dag. Etter en fantastisk natt og en drøm av at jeg befant meg i den varme østen, var det dermed ganske så nedtur da jeg våknet til en utendørstemperatur på fem grader. Det blåste og det regnet, og dermed var det ikke annet å gjøre enn å slenge på seg regnjakka og løpe til bilen da jeg skulle avgårde til universitetet. Å gå til universitetet var ikke et alternativ engang. Ikke i dag.

Etter fire produktive timer på universitetet, har jeg nå kommet meg trygt hjem igjen. Under tak og inn i varmen. Hva jeg tenker å bruke resten av dagen til er uvisst, men å stupe ned i sofaen og fri noen timer til Boligjakten og 71° Nord, virker fristende.

Jan Thomas Event

  • 17.04.2015, 11:05


God fredag, alle sammen! Har dere hatt en fin uke så langt? Jeg personlig har hatt det veldig bra denne uken, og føler at livet stort sett smiler til meg. Jeg sover godt, spiser bra, trener, studerer og teller ned dager til både konfirmasjon, bursdagen min, semesterslutt og en lang sommerferie♥

I dag skinner solen og jeg har igrunn fri. Forelesningen ble nemlig avlyst, men jeg har ikke tenkt til å ligge på sofaen og sikle under et pledd av den grunn. Faktisk står jeg her med ytterjakken på - klar til å reise avgårde til universitetet for å jobbe. Men før jeg gjør det, tenkte jeg at det kunne være hyggelig å stikke innom dere å si hei, samt slenge med med ett par bilder av meg selv og selveste Jan Thomas! På onsdag var jeg nemlig på VIP-event med både han, Christopher og teamet deres! Der fikk vi "forelesning" i skjønnhet og selvpleie, samt at vi etter en times tid kunne få personlig veiledning av Jan Thomas og teamet hans. Selv stod jeg sikkert i nærmere 10 minutter og snakket med Jan Thomas og fikk råd om hvordan jeg bør behandle det tynne håret mitt. Så nå blir det spennende å se om anbefalingene han kom med faktisk funker!

Ønsker dere alle en fantastisk fin fredag! 

Syv milliarder på en blå planet

  • 14.04.2015, 21:01


Hvem er vi? Hva gjør vi egentlig her? Hva er hensikten vår med å gå rundt, leve og se tiden løpe ifra oss? 

Av og til setter jeg meg bare ned og tenker, ser rundt meg og lurer. Filosoferer. Lurer på hvorfor jeg er meg. Hvorfor jeg har to bein, to armer, organer. Hvorfor jeg eksisterer, hvilken grunn jeg som menneske har for verden, og hvorfor vi faktisk er syv milliarder mennesker som går rundt på denne runde, blå planeten. 

I sted så jeg en mann. Han var kledd i vindtett jakke med hette, hansker, og gikk stille for seg selv ute i regnet. Hvor skal han, tenkte jeg. Hvor skal han gå? Går han bare rundt for seg selv og kjenner på været? Kanskje han skal noe spesielt? Til verdens ende? Eller, kanskje han bare får tiden til å gå? Tiden til å gå. Jeg satt meg ned, og begynte å filosofere litt for meg selv. Tiden, ja. Jeg har fått utdelt mer eller mindre enn hundre år å leve. Titals av år av disse, bruker jeg bare på å lære, gå skole og jobbe for å få mat på bordet. Fem uker i året har man krav på ferie, og når man runder 67 år, er "arbeidsplikter" over. I en alder av 67 er man plutselig ikke brukelig til noe mer. Vi bare er der. Observerer de nye livene, de nye tidene. Men hva hva...? Hva har man igjen etter alle disse årene? Hva har man gjort? Og hvorfor ble man for det første født, når man likevel er nødt til å dø engang? 

Kanskje finnes det noe bak universet? Kanskje er vi en del av et rart lite prosjekt? Kanskje er det noen som ser på oss, notérer hva vi gjør, hvordan vi oppfører oss, og hvordan hele jordkloden endrer seg når vi som mennesker får tildelt duppeditter, religioner og kunnskap? Om det faktisk er noen som titter ned på oss, kan de vel ikke gjøre annet enn å le av oss? Vi bruker titalts av år på å få oss en god jobb, styres av metallmynter, kriger om tro, snakker om fred, oppmuntrer hverandre om at vi alle er så perfekte, men mobber hverandre av utseende likevel. Hva er det vi gjør, hvorfor gjør vi dette, og hva i huleste gjør vi egentlig her? 

God morgen

  • 09.04.2015, 07:19
Etter en kjempekoselig påske hjemme hos familien med alt for mye god mat og godterier, kjenner jeg nå at det er godt å komme tilbake til gamle rutiner igjen. Jeg er med andre ord tilbake i Bodø. Tilbake til vær, vind og studier. Jeg kom på tirsdagskvelden, og har siden da ikke gjort annet enn å snu døgnet rett, fylle opp kjøleskapet og forberede meg mot eksamene som snart kommer én etter én. Bagen min står fortsatt stappfull på gulvet ved siden av meg. Det er kanskje det jeg hater mest med å reise rundt; å pakke og å pakke ut! Å leve i en bag i knappe to uker er ingen problem, det er igrunn bare koselig. Men nå som jeg er hjemme på mine tolv, små kvadratmeter, må jeg vel snart få ut fingeren å gjøre noe med det? Vaske litt klær og få litt system.

Klokken 05.30 i dag ringte alarmen min på telefonen. Jeg som igrunn er tidenes slumrer, hadde null problem med å våkne etter første sekund. Da jeg hadde iPhone, brukte jeg rundt en halvannen time hver dag på å stå opp. Nå derimot, rekker knapt alarm nummer to å ringe før jeg er oppe! Forandringen er jeg overbevist om skyldens at alarmen på Samsungen min er så utrolig snill! Tre minutter før den opprinnelige alarmen begynner en behagelig gitarlyd, som knapt kan høres de første sekundene. Den stiger sakte men sikkert, og dette gjør at jeg inne i hodet mitt "ser" en slags soloppgang som sakte men sikkert stiger på himmelen. Haha, ja da jeg er en drømmer, men tro det eller ei; da er det nesten litt deilig å våkne.

Jeg skal ikke være på universitetet før klokken ti, så nå tror jeg at jeg skal lage meg en skikkelig god frokost og se God Morgen Norge, før jeg begynner å forberede meg til dagens planer. Ha en fin torsdag, dere!

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits