Elise Furland

Elise Furland

Treningen som gjør meg glad

 • 25.04.2016, 18:00
Train insane or remain the same.

Ny uke, nye muligheter. Av en eller annen grunn hører den setningen alltid med på en mandags morgen. Den gir meg liksom et håp og en motivasjon som ingen andre dager klarer å gi meg på samme måte. Man våkner liksom som en bedre versjon av seg selv; supermotivert og gira for å kicke litt ass, om dere skjønner. I dag våknet jeg altså slik. Motivert og klar for en sporty morgen. Jeg spiste en lett frokost, heiv på meg treningsklærne og kom meg ut døra allerede før klokken var blitt syv. 

Et gnagsår på tåa, en strekk i leggen, og 63 minutter senere gikk jeg svett og fornøyd av tredemølla. Wow for en økt! Jeg var skikkelig, skikkelig flink! Og det høres kanskje litt merkelig ut, ettersom jeg pådro meg både gnagsår óg strekk... (Bomma heeelt på teknikken, eller?) MEN jeg løp faktisk mye raskere og bedre i dag enn på lenge! På flere år, tør jeg å påstå. Jeg klarte ikke å slå min gamle personlige rekord på mila i dag, men hvis jeg fortsetter med den samme progresjonen som jeg har hatt frem til nå, så kommer jeg nok til å slå den i løpet av noen få uker!

Ellers sitter jeg for øyeblikket på universitetet og leser, mens jeg sipper på en Powerking. Nå er det faktisk bare én uke til første eksamen, så nå gjelder det virkelig å sette inn høygiret på lesinga! Jeg er skikkelig motivert for å gjøre det bra, så nå er det ingenting som kan komme i veien for at dette blir en heftig studieuke. 

Yesterday's makeup

 • 24.04.2016, 15:52
God søndag, kjære lesere. Det ble en forholdsvis rolig fest i natt, og det er jeg i grunn ganske så glad for i dag. Etter fire-fem timer med søvn bråvåknet jeg nemlig av en folkemengde som snakket nedenfor det åpne vinduet mitt. I mine ører hørtes det ut som at de ropte til hverandre, og jeg ble i et lite sekund redd for om det hadde skjedd noe alvorlig siden stemmene var så høye. Det hadde det heldigvis ikke gjort, for plutselig hørte jeg både latter og barnelek. Godt var det, men noe mer søvn ble det ikke på denne jenta her. Formen var heldigvis på topp, så det at natten ble kort gjorde egentlig ikke noe skade. Jeg koste meg med mitt eget selskap, spiste frokost, så på skam Skam, og surfet litt rundt på ukjente blogger. 

Ellers skulle jeg jo egentlig ha sittet på universitetet og studert nå, men i dag valgte jeg rett og slett å jobbe hjemmefra istedenfor. Det var nemlig helt winter wonderland da jeg våknet i dag tidlig, og da fristet det lite å tre over dørstokken og kjenne gåsehuden hoppe frem under klærne. Å sitte inne ved varmeovnen her hjemme, under et tykt pledd, drikke varm te og spise sjokolade fristet liksom bittelitt mer. Hihi.
 

Ready, set, smile

 • 23.04.2016, 19:02


For det første - jeg er helt forelsket i leppestiften jeg har på meg her! Jeg fikk den i posten i går, og ble helt i ekstase da jeg prøvde den på meg for første gang i sted. Whirl heter den, og er fra MAC. 

I helga hadde jeg egentlig bestemt meg for å ta det rolig. Sove, studere, kjede meg og spise. Men da jeg plutselig kom på at dette muligens er min aller siste mulighet for å feste her oppe i nord før til vinteren igjen - ombestemte jeg meg kjapt. Hæla i taket, blir det nok ikke ettersom at denne frøkna må studere igjen i morgen. Men gøy håper jeg virkelig at det blir. Smilet er på, så nå er jeg klar. 

KLEM FRA MAMMA DI

 • 19.04.2016, 19:55   
  

   


Jeg har uten tvil verdens beste Mamma! ♥ Bare se hva som dukket opp i postkassen min i dag! 15 hjemmelagde- og allergivennlige rundtstykker, bare til meg! Dette er vel enten tredje- eller fjerde pakke hun sender oppover, og hun sender dem gjerne helt uten forvarsel. Første gang skjønte jeg absolutt ingenting da den store, røde pakken lå i postkassen min. Jeg hadde jo ikke bursdag, så hva kunne dette være? Jeg satte meg ned, åpnet opp pakken, og begynte å gråte fordi jeg ble så glad.

Mamma er den snilleste og mest omtenksomme personen jeg vet om! Hun vil alltid alle mennesker godt, og setter alltid alle andre før seg selv. Og det at hun i det hele tatt kommer på å sende hjemmebakte rundstykker til meg i posten, forteller SÅ mye om hvem hun er! Hun gjør det bare for å gjøre meg glad! I tillegg så vet hun at jeg ikke får tak i allergivennlig brødmat i butikkene, og at jeg heller ikke har mulighet for å lage noe selv. Jeg har nemlig ikke stekeovn... Det at en matintolerant person ikke har stekeovn, er jo nesten til å le av. Tragi-komisk, kan man vel egentlig kalle det. Men når man bare bor på 12 kvadratmeter, så er det ikke så enkelt å gjøre noe med det heller. 

Jaja. Nå skal jeg kose meg masse!

MORNING BLISS

 • 18.04.2016, 09:29

   

  Slik startet jeg dagen min i dag ♥ 

Nå skal jeg ta meg en dusj, spise frokost, sminke meg og reise på forelesning. Ønsker dere alle en nydelig start på uken!

GRATULERER MED DAGEN TIL MEG SELV

 • 17.04.2016, 17:00


Dere aner ikke hvor mange uker jeg har sittet og siklet over de forskjellige MAC-leppestiftene! Jeg tror det begynner å nærme seg to måneder med titting, klikking, video-swatches og listeskriving av hva jeg gjerne skulle ha ønsket å få i samlingen min. De har jo ingen leverandører av MAC i Bodø, så hvordan fargene faktisk ser ut i forhold til min hudtone og mine farger er jo vanskelig å vite. Derfor har jeg vært i tvil veldig, veldig lenge om jeg skal tørre å bestille noen fra Internett i det hele tatt, eller om jeg bare skal vente til en befinner meg i en by som har MAC. Jeg har igrunn holdt meg på sistnevnte, men på fredag tikket det plutselig inn en melding med en rabattkode på 20% hos Douglas.no. Og siden da, har jeg sikkert klikket meg inn- og ut av handlekurven 40 ganger! Skal, skal ikke. I dag klarte jeg ikke å dy meg lenger, og måtte bare fullføre kjøpet! Jeg unnskylder meg selv med at jeg har navnedag i dag! GRATULERER MED DAGEN til meg selv, hehehehehe....♥Hvis dere også har lyst til å benytte dere av rabattkoden på 20% hos Douglas.no, så er koden: STUD2016.

FOR EN KVELD!

 • 17.04.2016, 14:08


Da jeg fikk på meg russebuksen i går, hylte jeg så smått av glede. Gamle minner strømmet tilbake og plutselig ble jeg liksom 19 år igjen. Med rusbrusen og de andre drikkevarene i posen, litt snacks og store forhåpninger, reiste jeg avgårde på vors med rundt 30 andre venner. Vi ble døpt, skrev på buksene til hverandre, malte oss med selvlysende maling (som viste seg å ikke være selvlysende likevel), tok en drøss av bilder, danset og lo MYE! Det er leeenge siden jeg har hatt det så gøy som i går, og denne kvelden legger seg definitivt på topp 3 -listen over de beste festene jeg har vært på i Bodø by. Fy flate for en herlig kveld ♥

Jeg sovnet ikke før klokken fire i natt, og var igrunn ganske nervøs for når jeg kom til å våkne i dag. Hva om jeg ikke våknet før i kveld liksom?! Heldigvis våknet jeg av meg selv allerede klokken ni. Da var kroppen naturligvis ganske sliten etter nattens festligheter, så jeg startet dagen rolig med middagsrester til frokost og sjokolade til "dessert". Av og til føles det bare helt greit å starte dagen slik. Ingen skyldfølelse, ingen skam, bare ren matglede.Ute skinner sola, så nå tenker jeg å ta meg en liten fjelltur og nyte naturen litt for meg selv.

Lag dere en fin søndag!

X-RUSSEFEST

 • 16.04.2016, 16:55


Jeg lever og ånder for russetiden, og elsket mai 2013 hvor jeg selv spradet rundt i den røde buksa mi i Trondheim by. Du og du, så mye gøy vi fant på! Jeg tok vel nærmere 30 russeknuter, og hele mai ble egentlig bare en stor, vidunderlig fest jeg aldri glemmer. Heldigvis er det flere enn meg som digget russetiden, for i kveld er det nemlig duket for x-russefest her i Bodø! 

Buksa er på, alkoholen er med, smilet er stort, og jeg er klar for å dra på vors - allerede nå! Jeg har ikke tid til å ta bilder av hvordan jeg ser ut i dag, så disse bildene er hentet fra arkivet mitt i fjor, da jeg også var på vei til x-russefest. 100 km på tolv dager

 • 13.04.2016, 17:50
Ja altså, er jeg ikke så aktiv på bloggen. Men, gud så aktiv jeg har blitt i virkeligheten! I går la jeg sammen alle kilometerene jeg har syklet og jogget på treningssenteret i april - (jeg har en sann treningsdagbok, skjønner dere) - og da viste det seg at jeg har bikket over 100 km på bare tolv dager!! Wow, er det lov til å være litt stolt av egen prestasjon da eller? For det er jeg. 

Jeg har vel fått et lite "panikk" over at det snart er sommer. Bare 47 dager for å være nøyaktig. Men det er vel kanskje en bra ting? Jeg har jo tross alt blitt mye mer sporty, og det føles i hvert fall veldig bra. Samvittigheten for egen helse blir liksom så god. Og ettersom jeg sitter så sinnsykt mye på rumpa på universitetet om dagen, så kan ikke dette være annet enn superdupert. 

Forresten så sitter jeg på rumpa på universitetet akkurat nå. Makro
 

Jeg har fått meg jobb

 • 08.04.2016, 18:00


Dette har vært den beste uken på lenge! På onsdag ble jeg jo, som dere vet, oppringt av NRK P3. Jeg ble intervjuet over direktesendt radio, ble kjendis for en liten dag. Og i går, ja da fikk jeg meg faktisk sommerjobb også! Herregud, det føles ut som jeg har hatt bursdag to dager på rad! ♥ Og appropos, det er jo faktisk under én måned til jeg faktisk har bursdag! Dette er gøy. Jeg er så glad!

Fjelltur og solnedgang

 • 07.04.2016, 11:30


I går kveld bestemte jeg meg for å ta fatt på årets første fjelltur - uten ski på bena. Det har vært så utrolig fint vær de siste dagene. Sol, blå himmel og faktisk så varmt at man har kunnet gå ute med vårjakke uten å fryse! Da følte jeg det var på tide å ta seg en liten topptur igjen.

Fordi solen var på vei ned da jeg skulle til å gå, måtte selvfølgelig fotokameraet bli med meg på tur! Bildene ser dere over, og de ble jo igrunn ganske fine om jeg må si det selv. Godt å se at våren er på vei ♥ Men mulig at den lykken ble kortvarig, for i dag sludder det nemlig igjen. 

Akkurat nå sitter jeg på universitetet, noe jeg har gjort siden klokken åtte. Jeg har jo fem fag å jobbe med frem mot eksamen, og nå for tiden driver jeg å jobber med makroøkonomi. Jeg trenger å lære meg faget før høygiret for eksamen må settes inn. Og for øyeblikket kan jeg ikke fordra makro! Virkelig ikke. Men sånn er det vel bare noen ganger. Eksamen må jeg gjennom uansett.

Hør podcasten min fra NRK her!

 • 06.04.2016, 17:49


Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene i kommentarfeltet, på facebook, på melding og snap! Jeg har nettopp hørt igjennom podcasten fra intervjuet mitt selv nå. Juhuu, det gikk jo faktisk veldig bra! 

Jeg er jo i Bodø, så jeg møtte da opp på NRK her i byen. Tuva, som skulle intervjue meg, satt i studioet i Trondheim. Det var derfor litt nervepirrende å da vite at jeg ikke hadde noen å kunne snu meg til under sending - men det gikk jo faktisk fint å bare være meg også! Meg, en stol, et headset og en mikrofon. Skummelt, men SÅ utrolig gøy! 

Om du ikke fikk hørt meg live på radioen, så kan du fortsatt høre intervjuet med meg i podcasten til NRK ved å klikke deg inn HER ♥

Jeg er på NRK P3 klokken 15.00!

 • 06.04.2016, 14:05


Gjett hvem som ble oppringt av NRK P3 tidligere i dag? MEG! Så nå skal jeg faktisk innover til studioet deres her i Bodø og bli intervjuet på direktesendt radio!! 

Dagens tema handler om A og B mennesker. Som dere kanskje husker, så postet jeg DETTE innlegget i februar om hvordan jeg klarte å endre meg fra å være tidenes B-menneske til å bli et A-menneske med stort smil. Vel, det leste tydeligvis NRK også, så da ble jeg kontaktet på telefon i dag. Sykt kult!

Tune in på NRK P3 klokken 15.00! Jeg kommer på cirka klokken 15.15.

Mine nye joggesko

 • 03.04.2016, 12:03


I dag startet jeg dagen min med en tur på treningssenteret, sammen med mine nye joggesko! Etter flere måneder med gnagsår av mine gamle joggesko, var det på tide å investere i noen nye. Etter gårsdagens trening reiste jeg derfor inn til byen for å se på utvalget. Å vite at du må bruke MYE penger på ett par sko, gjør sååå vondt - i hvert fall med tanke på studentbudsjettet. Det oser ikke akkurat rikdom der, for å si det sånn. Men heldigvis for meg syntes jeg ikke noen av de dyre skoene satt godt på foten - men det gjorde disse! Og prisen? 399 kr! Snakk om kupp!

Da vekkerklokken ringte 06.30 i dag var det bare å spise en lett frokost, få på seg treningsklær og komme seg til treningssenteret. Jeg var så energifull og spent på de nye joggeskoene mine at jeg faktisk danset bortover veien til treningssenteret. Haha, hva skjeeeer med meg? Men treningen ja. Den ble super! Jeg jogget over en mil! Og da er det faen meg lov til å være stolt over sæ sjææl! ♥

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits