Elise Furland

Elise Furland

Muntlig eksamen

  • 31.05.2010, 17:05


Halve klassen ble trekt opp til muntlig eksamen i dag, mens resten får sitt fag i morgen. Jeg ble utrekt i dag, og kom opp i engelsk, med temaet "The Blue Planet". Stoffet virker så uendelig stort, så nå sitter jeg og leser og skriver som aldri før. Ønsk meg lykke til! 

Fototreff

  • 31.05.2010, 00:06


For en nydelig og morsom dag dette har vært! Jeg har vært i Ålesund i hele dag, og deltatt på fototreffet til Ida-Marie og Vilde. Der møtte jeg en hel gjeng med smilende og morsomme jenter, med samme interesse - foto.
Solen skinte, og det var nesten litt for fint vær til å ta bilder i. Heldigvis var det en del trær rundt omkring som skapte skygge, så noen fine bilder fikk vi likevel. Ellers ble det både grilling, mye bli-kjent-snakk, og fotokonkurranse. 
  
I morgen er det trekking til muntlig eksamen! Hjelp, som jeg gruer meg!

Jeg har fått lappen!

  • 14.05.2010, 22:15


Haha, ikke ha mye i lommene når man blir tatt bilder av! 


16 år

  • 06.05.2010, 15:56


Bursdagsbarn! Jippi, da var det endelig min tur til å bli 16 år! Med frokost og gaver på senga, gaver jeg hadde ønsket meg, og mange bursdagssanger - har denne bursdagen foreløpig vært veldig koselig å fin.
Nå står jeg egentlig på farten for å reise avgårde på hiphop. Deretter blir det øving til en musikal som skal ha i helgen. Så nå skal jeg bare pakke sammen de tingene jeg trenger til oppmøtenene, så blogges vi senere!
Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits