Elise Furland

Elise Furland

BILDER: KONFIRMASJONEN TIL SIV!

 • 31.05.2011, 17:05Meg.

EDIT: Nei! Bunaden er ikke sååå rød, som på bildene! Den er egentlig rust-rød, men det vises ikke på bildene...!


Alle søndagens konfirmanter.

Konfirmanten!


Siv.
Anne Marte.

Andreas.


Heihei! Nå kommer noen av bildene fra søndagen, da jeg var i konfirmasjonen til mitt kjære søskenbarn, Siv! Denne gangen var det hennes tur til å trippe opp på tappene i kirken, bli frelst og konfirmert. Etter gudstjenesten var over ventet familien hennes, fra begge foreldrenes side. Og siden jeg ikke hadde møtt noen fra mores side av familien før, så ble det mange nye fjes! Koselig var det i hvert fall!

Koldtbord, desserter og var det 17 kaker som ble satt frem? - Vi ble i alle fall mette hele gjengen, tenker jeg. Været var også upåklagelig. Det var meldt regn og styggevær hele dagen, men heldigvis så tok metrologene feil, denne gangen! Solen dukket frem bak skyene, og det hele ble en super dag, selv om det var litt kaldt! At det ble en super dag tror jeg også konfirmanten synes det ble, selv om hun ikke var helt i form. Men at familien var samlet, maten var herlig, og gavene dukket opp i hauger - tror jeg toppet det hele til en super dag for henne!

Har du vært/skal du i konfirmasjon i år?
XOXO

KONFIRMASJON

 • 29.05.2011, 10:07
Hei og hade! Nå skal jeg i konfirmasjon igjen, og denne gangen til mitt kjære søsskenbarn, Siv!

Ha en fin dag!
XOXO 

DRØMMEHJØRNE

 • 25.05.2011, 20:36


Heihei! Jeg skulle nesten til å si at; nå skinner solen, men den gang ei. I rekordfart har svarte skyer blitt byttet ut med hvite, og jeg kjenner nå at jeg gleder meg til sommeren som aldri før! Regn, regn og atter regn, har hengt over oss nå i evigheter, så nå håper jeg inderlig at det fæle været snart blir byttet ut mot sol og varme. Sommeren er jo tross alt rett rundt hjørnet - og herregud som jeg gleder meg! Reiser, is, bading, jobb og flytting skal den blant annet inneholde. Med andre ord så blir det en blanding av både en spennende- og en herlig sommer! Can't wait! 

Men nå må jeg nesten ta meg ut av tankene, og dra meg tilbake til virkeligheten, hvor leksene står i fokus. I morgen venter en ny teoriprøve i gym, og i tillegg skal jeg få sendt fra meg en hau meg engelsk-lekser før fredag. Har enda gooood tid på meg, så kanskje jeg setter meg litt i pausemodus og finner frem en av sesongene til Frustrerte Fruer, og slapper av en stund?Har du hatt en fin dag?
XOXO 

FOTO: RAINDROPS

 • 24.05.2011, 14:46Hva synes du om bildene? Jeg tar imot konstruktiv kritikk.
XOXO 

PÅ TUR TIL ALPENE!

 • 22.05.2011, 00:35


Heihei! Nå er godteriene kommet i magen, og jeg og mamma har akkurat sittet og sett på en utrolig bra film, "Mord på Kreditt"! En utrolig bra thriller på to timer, som virkelig satte terningkastene til jeg og mamma på 6'eren! Så kvelden har med andre ord vært fin. Ellers i dag så har det ikke skjedd så mye, noe som også er grunnen til null blogging tidligere i dag. Jeg har egentlig bare sovet lenge, trent en del, og deretter slappet av. Men noen andre som kanskje derimot har det veldig spennende, og er avsted og opplever noe helt utenom det vanlige, er Pappa og hans venn, Vidar. De to er nemlig nå på vei med hver sin motorsykkel til Aplene! Fra lille Romsdalen og Odda, har de nå kommet til Bormio i Italia! Dette er enda bare dag 4 av turen som skal vare i hele 9 dager. Vil du følge dem videre på turen deres, så kan du klikke deg inn HER. Der legger de ut både bilder, kart, film og skriver litt om hva de har opplevd, dag for dag.

Bilder: alpsbymc.com.

Hva har du gjort i dag?
XOXO

Registrer deg HER og vinn iPod, iPhone, iPad, Macbook. (Gjelder for studenter og vgs-elever).

SMOOTHIE

 • 19.05.2011, 18:49

200-300 gram frosne skogsbær
1 banan
Cirka 5 ss is
Cirka 7 isbiter
Et par dl eplejuice

Heihei! Nå har jeg akkurat vært avgårde og laget en stor mengde smoothie. Så nå sitter jeg bare og koser meg med det, mens jeg ser tv og slapper av. Jeg elsker smoothie, og jeg lager alltid forskjellige typer hver gang jeg lager det. Og det som er så herlig med smoothie, er at de alltid blir gode, uansett hva man mixer sammen av frukt, bær, is, juice, osv.

Liker du smoothie?
XOXO 

Registrer deg HER og vinn iPod, iPhone, iPad, Macbook. (Gjelder for studenter og vgs-elever).

BILDER FRA 17. MAI

 • 18.05.2011, 19:10

Heihei! 17. mai er en dag som for meg alltid er stressende. Intet unntak var årets dag. Dagen startet tidlig. Det ble på med skjorte, slips, bukse og uniformsjakke. Bandolæret ble festet rundt meg, og jeg skulle som alltid være med å spille sammen med korpset. Så med euphoniumen hengende over skuldra, reiste jeg avgårde. Ute regnet det. Ikke bare litt, men mye. Alle folka i bygda så jo ut som hadde tatt seg hver sin dusj, da vi kom frem til målet. Hår, bunader, uniformer, og ikke minst notene - ble gjennomvåt, på grunn av det dårlige været. Men heldigvis så skulle jeg senere på dagen skifte ut den ekle uniformen med den herlige bunaden min. Det er så stas å pynte seg i bunad, synes jeg. Alle har en historie bak seg på hvorfor man bærer akkurat den typen bunad, og hva som er spesielt med den. 

Bildene jeg har lagt ut viser nok helt andre værforhold enn hva jeg akkurat har uttalt meg om. Men grunnen er fordi disse bildene ble tatt sent på kvelden, da det snart var på tide å finne sengen. Flagget skulle egentlig ha vært nede, men jeg snek meg til et bilde av flagget til naboen, som enda var oppe. For jeg hadde nemlig ikke hatt tid til å ta noen bilder tidligere på dagen. Bilder av toget hadde jeg jo også, men siden jeg ikke vet hvem som vil på bloggen og ikke, så holder jeg meg til bilder av meg selv, og nabodyra mine - sauene. 

Hadde du en fin 17. mai?
Hvilken bunad har du?
XOXO 

Registrer deg HER og vinn iPod, iPhone, iPad, Macbook. (Gjelder for studenter og vgs-elever).

JEG VIL LESE DIN BLOGG!

 • 14.05.2011, 16:55


Heihei! Nå sitter jeg egentlig bare og kjeder meg, og vil bare lese noen gode blogger. Skal jeg se innom bloggen din, eller en annen god blogg; skriv den i kommentarfeltet, så klikker jeg meg inn!

XOXO

KAKER - FEM DAGER PÅ RAD

 • 10.05.2011, 23:45
Bilder fra stedet vi hadde etterselskapet, fra konfirmasjonen til Andreas.

Heihei! Nå har det blitt 5 kakedager på meg på rad! Bursdag på fredag, besøk og servering av kaker på lørdag, konfirmasjon på søndag, etterselskap av konfirmasjonen på mandag, og tømming av kjøleskapet i dag. Herregud, mann, så "sunn" jeg har blitt! Jeg får vel heller trøste meg med at det IKKE er ofte vi har 20 kaker stående tilgjengelig, men herregud! Så fremover tror jeg nok at jeg må begynne å spise litt sunnere, og kanskje ta fatt i joggeskoene litt oftere. Det er nok det beste både for kroppen og sjelen min, men det venter fortsatt en konfirmasjon og mer kaker om tre uker. Anyways... God natt!

Har du spist mye kaker i det siste?
XOXO

BILDER FRA KONFIRMASJONEN 08.05.11

 • 10.05.2011, 09:51Alle konfirmantene, som ble konfirmert på søndagen som var.


Andreas.1 av de 15 kakene.


Julie og tante Jorunn.Meg.

Aud-Marit, Torstein og Hilde.


Søte Elvira.


Magnus.


Heihei! Nå har jeg endelig klart å lastet opp noen av de mange hundre bildene, som ble tatt under konfirmasjonen på søndag. Denne gangen var det min kjære bror, Andreas, sin tur til å være konfirmanten. Så familie og slekt kom fra fjern og nær, for å feire han på den store dagen hans.

Dagen ble nydelig. Det var over 20 grader i skyggen, skinnende sol, og et perfekt vær til å være ute og kose seg i, mellom all maten. For etter en treretters middag var ferdig oppspist, så måtte magen få hvile et par timer, før hele 15 kaker ble satt frem for servering! 15 kaker på 36 personer høres nok helt sykt ut, noe det vel egentlig er - men det er vel blitt en tradisjon her i bygda, at kakebordet flyter. - Så på søndag skulle i hvert fall ingen av gjestene gå sulten fra festen!

Har du vært/skal du i konfirmasjon i år?
XOXO

KONFIRMASJON!

 • 08.05.2011, 10:04


Heihei! Nå er bunadskjorten strøket, bunaden på, sølvet festet og sminket satt på. Kameraet er med, kakene er med og oss er vi alle klare til å reise av gårde for å feire min kjære bror, Andreas. Konfirmasjonsdagen hans er kommet, og jeg sitter og tenker to år tilbake, da jeg selv var konfirmant. Det var en av de beste dagene i livet mitt! En stor del av familien var samlet, naboer og venner bakte mange kaker, konvoluttene strømte på, været var fint, selskapet var fantastisk, og det var jeg som ble feiret! Dagen var uforglemmelig, og jeg sitter bare med et smil om munnen, og nesten tårer i øynene etter den dagen. Og det samme håper jeg på min bror skal sitte igjen med etter i dag! Været er i hvert fall nydelig, så dette ser bra ut! Ha en strålende dag - det skal i hvert fall vi ha!


Bildene er fra Anna sin konfirmasjon, i fjor.

XOXO

BURSDAG

 • 07.05.2011, 21:23


Heihei! Jeg må starte dette innlegget med å si tusen takk for alle gratulasjonene jeg fikk i går! Det ble utrolig mange av de totalt, og dere må vite at jeg setter utrolig stor pris på hver eneste av de!

Gårsdagen var kjempefin. Været kom som bestilt med både sol og knall blå himmel, noe det har gjort 16 av 17 år! Jeg hadde jo bursdag i går, og selv om jeg ikke hadde ventet meg en stor feiring, så ble vi likevel 16 personer fra familien som spiste kaker og koste oss sammen. Gaver fikk jeg også. Penger, sengesett, hudpleie-produkter og et nydelig smykke, fikk jeg, noe jeg ble kjempefornøyd med! Dagen ble med andre ord vellykket!

Men nå som dagen min er ferdig, så venter det en ny rett rundt hjørnet. I morgen skal nemlig lillebroren min feires, for i morgen er han nemlig konfirmant! Så nå har en haug med gjester fra fjern og nær kommet - og flere kommer det. I morgen venter det med andre ord en stor dag. Fint vær er det også meldt, så dagen blir forhåpentligvis kjempefin!

Hva gjør du denne helgen?
XOXO

JEG HAR BURSDAG I DAG

 • 06.05.2011, 10:14


Heihei! Tidlig på morgenen den 6. mai i året 1994, åpnet jeg øynene mine første gang for verden. Det er i dag hele 17 år siden, noe som betyr at jeg har bursdag i dag! Jeg er 17 år, og har bare ett år igjen til jeg er 18 år og myndig! Helt sykt hvor tiden har gått, egentlig! Uansett så synes jeg i hvert fall at det er stas med bursdag, selv om jeg ikke feirer den så ekstremt mye. Gratulasjoner, hilsener, kaker og gaver!

Men dagen har gått som den bruker; jeg våknet klokken fem, jeg dusjet, spiste frokost og ordnet meg litt, før jeg ruslet hjemmefra mot bussen. Og selv om det enda er tidlig på morgenen, så har dagen hittil vært veldig fin. Norges fineste vær var meldt til i dag, så nå stråler solen inn klasseroms vinduet her. Jeg håper det fortsetter slik hele dagen, for senere i dag skal jeg nemlig på øving, og der skal vi begynne å øve inn marsj-kunnskapene våre til 17. mai. 

Image and video hosting by TinyPic
-Og ja, jeg skal ta nye bilder en dag, men jeg har ikke hatt tid enda ;) 

Ha en fin dag!
XOXO 

I'M BACK

 • 05.05.2011, 17:12


Heihei, long time no see! Endelig er en kjedelig uke med lesing og pugging til tentamen, endelig over! Jeg kan nesten ikke beskrive hvor godt det føles ut å ha lagt bøkene igjen på skolen, og at jeg har fullført tentamenen i helsefag. Herregud, 12 kapitler hadde vi, og de kom jeg meg gjennom. Selv så har jeg en liten klump i magen på at det kunne ha gått bedre, fordi jeg ikke hadde tid nok til å lese gjennom hva jeg egentlig hadde skrevet ned på de 18 sidene.

Likevel så skulle vel egentlig ha følt meg 10 kilo lettere etter å ha fått alt med denne tentamenen unnagjort, men den gang ei. Etter dagen i dag så har jeg en grusom hodepine, og hele nakken min verker. Så disse smertene får meg egentlig til å veie opp lettelsen. Men endelig kan jeg i hvert fall skrive at jeg nå er tilbake med bloggen for fullt! Jeg har savnet litt det å stikke innom for å oppdatere bloggen i løpet av dagene, men jeg hadde rett og slett ikke tid til det. Bare noen få små innlegg har jeg postet, men det er alt.  


Bildene er to uker gamle, men jeg orker ikke å ta bilde av meg selv nå, siden jeg bare sitter her med smerter.

Har du hatt en fin dag i dag?
XOXO

FOTO: A DROP

 • 03.05.2011, 20:50

Heihei! Nå kommer nok en gang et "foto"-innlegg, fra min side. Det har det vært ganske mye av i det siste, og det beklager jeg. Bloggen taper seg litt når de samme tingene går igjen og igjen, og det skjønner jeg blir kjedelig i lengden. Så beklager det, men jeg sitter fortsatt som en nerd og leser og pugger de 12 kapitlene... Jeg har nemlig en stor tentamen på torsdag, så frem til da er det lite som skjer. Men så snart jeg er ferdig med alt det styret i den forbindelsen, så skal bloggen opp på tå igjen! Da kommer det nye hverdags-innlegg, anbefalinger, og mange nye bilder fra både det ene og det andre. Men frem til da så blir det for det meste bare slike korte innlegg... Men men, jeg poster noe i hvert fall da!

Hva synes du om bildet? Likte du det best i farger eller svart/hvitt? Jeg tar imot konstruktiv kritikk.
XOXO 

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits