Elise Furland

Elise Furland

SOMMERFERIE

  • 27.05.2015, 17:04


Klokken ni i dag tidlig, skulle vi i økonomi ved Universitetet i Nordland ha vår siste eksamen for i år. Jeg våknet av meg selv allerde kvart på seks, og hadde drømt om at jeg var dommer i en eller annen rettsak. Lover og paragrafer - jeg hadde drømt mange av dem, og ble faktisk litt bekymret da jeg våknet. Tenk om drømmen hadde vranglært meg i løpet av natten. Jeg skulle jo tross alt ha eksamen i rettslære i dag!

Én time før eksamen skulle starte, satt jeg på min valgte plass i eksamenslokaet. Dette er typisk meg når jeg skal ha eksamen. Med maten- og Norges lover ved min side på pulten, var jeg klar som et egg for å gjøre meg ferdig. Klokken løp avgårde, og plutselig var tiden ute. Jeg leverte, men om jeg gjorde det bra eller dårlig aner jeg ikke. Alt jeg vet er at det var en stor befrielse å gå ut av lokalet med gleden i behold. Endelig sommerferie!

Det er akkurat tre uker siden jeg var innom bloggen min sist. Forrige uke fikk jeg faktisk litt kjeft fra broren min, som syntes oppdateringene mine kom altfor sjeldent. Jeg er igrunn helt enig, og kan ikke annet enn å beklage. Studiene mine har virkelig tatt all tiden ifra meg. Men nå som jeg er inne igjen, kan jeg ikke annet enn å takke dere for tålmodigheten. Selv om jeg ikke har postet noe, ser jeg at mange av dere har vært innom bloggen min daglig, og det rører meg! Tusen takk, dere er best.

Bursdag: 21 ÅR!

  • 07.05.2015, 21:44


Tusen hjertelig takk for alle fine ord, gratulasjoner og hilsener jeg fikk på bursdagen min i går! Dere er så snille♥ 

Siden vi er midt i en travel eksamensperiode, trodde jeg ikke at bursdagen min kom til å bli så veldig spesiell. Tea hadde booket grupperom for åtte timer på universitetet i går, så dere kan tro jeg ble glad og overrassket da Tea og Sara fortalte at de var klar for å feire bursdagen min på andre måter enn med blekk, papir og kalkulator!

Etter knappe to timer på universitetet, reiste vi til City Nord for å starte bursdagsfeiringen min med en skikkelig stor is på Eventyrlig! Og når vi likevel var inne på et kjøpesenter, tok vi oss like så godt en runde rundt i butikkene for å se- og shoppe litt.

Etter en fin runde på City Nord og noen sommerklær rikere, reiste vi hjem til Sara for å fortsette bursdagsfeiringen min der. Taco, serier og kakebaking stod på planen, men etterhvert kom vi også på snakk om elger, og min "forelskelse" for dem. For helt seriøst, jeg er helt gal etter elger! Sara, som har de gående i hagen både titt og ofte, fortalte at hun visste om et sted vi nesten garantert ville se elg. Få minutter etterpå, satt vi søren meg i bilen på elg-safari!♥ 

Etter langt og lengre enn langt, befant vi oss midt ute i skogen på en kjempesmal, humpete traktorveg. Det regnet, og vi var igrunn litt usikker på om elgen hadde gjemt seg for bygene. Men plutselig... mellom busker og kratt så jeg plutselig et hode, som stod opp av marka! Dere kan tro jeg hylte...!!♥ Vi så faktisk tre stykker på den lille elg-safarien vår, men de to andre ble dessverre skremt av de ukontrollerte, gledelige hylene mine...

Junis konfirmasjon

  • 05.05.2015, 23:48


Den 2. mai var jeg i konfirmasjon til Juni, og nå tenkte jeg at det var på tide å dele noen av bildene som ble tatt. 

For en fin dag!

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits