Elise Furland

Elise Furland

Balsam for sjela

  • 29.05.2016, 11:23  

   

    
 

God søndag, alle sammen! Solen skinner, himmelen er blå, og jeg har allerede lagt bak meg en nydelig fjelltur, som dere ser på bildene over. Jeg trengte å få rørt litt på kroppen, klarne topplokket, og få kjent litt på hvordan det er å leve. Det er ikke akkurat hverdagskost å skulle gjøre det, ettersom jeg har nedprioritert alt til fordel for studier i over en måned nå. Men i dag, dere... I dag har jeg min ALLER SISTE lesedag på flere måneder! Guri mallaaaa! ♥

Mine sommerplaner

  • 28.05.2016, 16:00


Sola skinner, himmelen er blå, og jeg er klar for ferie nå! I den forbindelse tenkte jeg å dele de fastsatte sommerplanene mine med dere. Det blir både roadtrip i Norge, sommerjobb og utenlandstur i tre uker på meg. Så denne frøkna skal hvert fall kose seg masse i sommer! Let's go:Roadtrip: Samme dag som min siste eksamen er overstått, som vil si på mandag, pakker jeg sammen sakene mine og vender snuten hjemover til Romsdalen. Det vil si, 100 mil med kjøring i en smekkfull bil fra Bodø! Det kommer nok til å bli en lang tur, men jeg får håper det blir mye å se på langs veien. Og mye fint vær! Blogging skal jeg prøve å få gjennomført så godt det lar seg gjøre, men hvis jeg ikke er aktiv her så legger jeg nok ut noen lyspunkt fra bilturen på Instagram i hvert fall - @elisefurland.

Jobb: Jeg nevnte såvidt til dere for en stund siden at jeg har fått meg sommerjobb! Ikke hvilken som helst jobb, eller i en hvilken som helst bransje. Jeg har nemlig fått meg jobb i et meglerforetak i Ålesund! Det føles så rett, så fantastisk og fint, og jeg gleder meg SÅ mye til første arbeidsdag. Endelig kan jeg få et ordentlig innblikk i mitt fremtidige yrke som eiendomsmegler! Jeg starter faktisk allerede førstkommende torsdag!

Singapore og Indonesia: Jeg har vel kanskje aldri fortalt dere at Pappa bor- og jobber i Asia? Jeg har vel heller kanskje ikke fortalt dere at konen- og stebarna hans kommer fra Indonesia? Vel, det har vel i grunn ikke vært så naturlig å nevne det på bloggen, ettersom de bor på andre siden av jordkloden. Men som dere sikkert skjønner allerede, så skal jeg til Indonesia i sommer! Det blir både meg, broren min og kjæresten min som reiser avgårde, og vi gleder oss veldig til ferien alle sammen! Singapore er forresten bare en liten fergetur unna der vi skal bo, så denne ferien kommer nok til å inneholde både strandliv, shopping og familiehygge. Jeg gleder meg!

Happy

  • 27.05.2016, 23:21


Smil og vær glad for hver dag som går!

Kritisk

  • 25.05.2016, 17:48


Det meldes om svært kraftige smerter i lille- og ringefinger, med stråling oppover høyre arm. Svært kraftig og dunkende hodepine, med sterke smerter i hode, nakke og skuldre. Relativt redusert allmenntilstand, men prognosene ser relativt gode ut. Fremtidsutsiktene ser bra ut, og det ser ut som at jenta kan skrives ut om fem dager. 

Det ordner seg alltid for snille piker, vettu!

Dette sendte jeg på melding til Pappa i dag. Stakkars, han trodde først jeg hadde havnet på sykehuset! Huff og huff, det har jeg heldigvis ikke gjort! Det var nok bare frøken Furland som valgte å overdramatiserte litt her. Det skal sies at jeg har det fryktelig vondt fysisk, men det er nok bare kroppens reaksjon på at jeg anspenner meg så alt for mye om dagene. I over en måned har jeg sittet dag ut og dag inn med hodet bøyd over pensumet, og ergonomien min har kanskje ikke vært den beste. Snart måtte det jo bare si "pang", og etter dagens eksamen gjorde det virkelig det. Haha, jeg må nesten le litt, for det er jo måte på hvor mye syting det blir fra oss studenter i løpet av en eksamensperioden! Men, om fem dager skal jeg love dere at det er et halvt år til neste gang dere trenger å høre på sytinga mi igjen! Om fem dager har jeg nemlig min femte og siste eksamen for i år, og god damn det skal bli befriende! Fy fader ♥


 

Bare rare tanker

  • 18.05.2016, 22:05
Det er så mange ting i denne verden som er rart. Så mange hendelser, så mange inntrykk. Helt hverdagslige ting, som vi ikke tenker så mye på, men som bare er... rart. Sånn som i dag. Jeg måtte starte dagen min, med å måke bilen min fri for snø. En annen ting som var ganske rart var at jeg begynte å le da jeg fikk utdelt dagens juseksamen. Det var ganske så rart at jeg følte at det var heilt okei å måtte betale 500 kroner for blekkpatron og kopiark til printeren min. Og det var ganske så pussig at jeg nesten begynte å gråte da jeg så at de fine rosene som jeg fikk fra kjæresten min før helga, plutselig har begynt å henge med bladene. En helt annen greie som jeg begynte å tenke litt på, var alle gangene jeg har løpt frem og tilbake fra toalettet i dag. Kanskje ti ganger bare i dag? Jeg har blitt så glad i saft... Så alt for glad. Hvorfor skriver jeg dette?

Ute snør det fortsatt, og jeg begynner å lure på hvilken sommer dette kommer til å bli. Nå er det jo tross alt bare tolv dager til jeg får sommerferie. Akkurat nå virker tanken om sommer litt fjernt... Eller, den er faktisk veldig fjern. Kanskje det er derfor jeg har vært så dårlig på å prioritere treninga i det siste? Sommerkroppen 2016... Du kommer vel antakeligvis ett år forseint i år også. Hvorfor er jeg så lat?

Luksus

  • 08.05.2016, 19:48
Dette. Var. Fantastisk! Til dere som ikke allerede følger meg på Instagram (@elisefurland) - dette var bursdagsmiddagen jeg og kjæresten min koste oss med på dagen min. Han gikk for pizza, mens jeg måtte prøve meg på okse! Gud så nydelig det var å kjenne noen andre smaker enn knekkebrød-, makrell i tomat-, ris- og brokkoliblandig mellom tennene! Mmm!

Ellers, hvordan går det med dere? Har dere det fint? Jeg har det i grunn ganske greit, men må ærlig innrømme at jeg begynner å bli ganske så lei av alt som heter studier, pensum og eksamen. I morgen har jeg eksamen i makroøkonomi, og jeg må si jeg bare gleder meg til å få det overstått. Jeg er helt rolig, ikke noe stressa, men dette er virkelig ikke favorittfaget mitt... at all. 

Jeg har bursdag!

  • 06.05.2016, 17:43

 


♥ I don't know about you, but I'm feeling 22 ♥

I dag blir jeg 22 år, og jeg synes det er så stas! Jeg elsker å ha bursdag, og selv om dagen stort sett bare har gått til å jobbe med makroøkonomi på universitetet, har jeg både fått spist kake, drukket brus og fått masse oppmerksomhet!

I går feiret Sara og Tea meg litt på forskudd, og vi lagde både taco og kaker. Heldige meg fikk også bursdagspresang av de begge, og dagen ble så fin! Bildene sier vel sitt. En lykkens dag.

Nå skal jeg komme meg hjem fra universitetet, hilse på min kjære, og ordne meg for en skikkelig bursdagsmiddag ute på restaurant. Det blir kos, og ikke minst veldig deilig etter ti timer på universitetet!

One step closer to freedom

  • 02.05.2016, 20:22


Solen skinner og himmelen er blå. Ikke rart, vi har jo tross alt kommet til mai - den fineste måneden av dem alle! Neida, joda. Jeg er glad i mai. Mai var jo tross alt den måneden jeg valgte å komme til verden, og jeg elsker det. Det er liksom i disse tider at vår blir til sommer, solen skinner til langt på kveld, og temperaturene stiger høyt, høyt opp. I dag har vi faktisk hatt 15 grader her i Bodø, kanskje mer? Det var i hvert fall det temperaturmåleren viste klokken kvart på åtte i dag tidlig og klokken kvart på fire i ettermiddag. Hvor varmt det har vært i mellomtiden aner jeg ikke, for da satt jeg innelåst på universitetet og hadde eksamen! Ja, hva skal man si om den egentlig. Den gikk vel bra? Jeg tror i hvert fall det gjorde det. Men herregud for noen oppgaver da man! Note to self; aldri tro på det foreleseren sier om eksamen. Denne her kunne virkelig ikke sammenlignes med forventningene engang! Flere av oss trodde jo vi faktisk vi hadde fått utlevert feil eksamen! Phu, godt den er overstått. Next up er makroeksamen neste mandag! 

Legger forresten ved et bilde av dagens store høydepunkt. Digg digg digg. Taco slår virkelig aldri feil - i hvert fall ikke etter en lang dag med eksamen.

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits