Elise Furland

Elise Furland

Jeg ble anbefalt

  • 30.06.2010, 17:25Så gøy det er at folk legger merke til bloggen min! Alle de fine kommentarene dere kommer med, betyr så utrolig mye! Tusen takk!

A red flower in the forest

  • 24.06.2010, 20:57
  
Nå blir det hygge og filmkveld med familien! Ha en kjempefin kveld!

Sankthansaften

  • 24.06.2010, 01:30


Håper alle har hatt en fin Sankthansaften! Det har i alle fall jeg hatt, og har brukt den meste av tiden bare til å ha det gøy med bygdefolket, nyte det fine være, og spise meg mett på rømmegrøt, marsmallows og kaker. 

Fototreffet - Lone og Astrid

  • 21.06.2010, 19:20


Heihei! Her er ett bilde av modellene Lone Alice og Astrid Kristine, fra da jeg var på fototreffet til Ida og Vilde for en stund tilbake. Jeg synes at det ble ett veldig fint bilde, og jeg tror modellene selv likte det veldig godt. Lone og Astrid sendte faktisk inn dette bildet (med farger) til avisen i forrige uke, med "Foto: Elise Furland", noe jeg syntes var veldig koselig! :-)

Korpstur til Hunderfossen

  • 21.06.2010, 01:10
Se bilen bak meg da!Heihei! Nå har jeg kommet meg vel hjem igjen, etter en kjempekoselig helgetur med korpset, til Lillehammer. Slike korpsturer rundt omkring, reiser vi på hvert år. I fjor var vi i England, som du kan finne i arkivet fra i fjor.
I år ble det altså Lillehammer og Hunderfossen, og opplevelsene var mange! Vi har blant annet vært i hoppbakken i Lillehammer, tatt simulator, shoppet en god del, vært på Hunderfossen Familiepark - som sagt. Der var vi ikke bare for å se på parken, og ha det gøy. Eller jo... Men vi opptrådde også der! Med dans og spilling, fra et utdrag fra "Tomra Griiis"-musikalen vår, var vi plutselig blitt en turistattraksjon!
Bussturene gikk for det meste til konkurranser, synging, godterispising og selvfølgelig soving. Her er Else Marie og Julie.
Britt Hilde og Ina i heisen.


Benedikte i suvenir-sjappa.
Det er nesten litt trist at denne helgen er over. Dette var jo tross alt min aller siste korpstur, før jeg nå legger spillingen på hyllen. Det har vært noen kjempekoselige år, men nå føler jeg at det er min tur til å takke for meg.

Ferdig med 10 år skole!

  • 17.06.2010, 14:35


Jeg kan nesten ikke tro det... Dette var vår siste dag i 10. klasse, noe som betyr at vi faktisk er ferdig med 10 år grunnskole! Herregud, så rart!


SFO på barneskolen. Ute-dager. Alt det sosiale ved kateteret før skolen har startet. Gleden av å rive av papirene på bøkene etter hvert skoleår. Adrinalinet som har fosset i kroppen før en prøve eller en presentasjon. De fantastikse turene vi har vært på. Røros 2006 og Polen 2009! Latteren og humoren. Den grusomme lyden av vekkerklokka om morgenen. Den grusomme lampen på klasserommet som alltid har bråket. Lufteanlegget som aldri har virket skikkelig. Krampene i fingrene etter mye skriving i bøkene. Brannøvelsene, når folk har sittet på do. Timene der man har sovnet. Jentene i klassen som har hatt samme flette etter hver gymtime. Klassebildene. Hyggelige og sure lærere. 
Minner ♥
Da er det bare avslutningsfesten i kveld som gjenstår, før vi skilles.

Telttur med klassen

  • 11.06.2010, 15:00


I går:
"Myggolje, allergimedisiner, telt, varme klær, kamera, grillmat...Klar for klassetur med overnatting på fjellet!".

I dag:
Nå har kommet meg hjem igjen, dusja, og fått pakket ut en den kjempestore sekken min. Musklene i kroppen skriker, skuldrene føles mørbanka ut, og i tillegg har jeg klart å skape meg noen veldig fine blåkuler på beina mine.
I går og frem til i dag, har klassen min vært på telttur på fjellet. Været var nydelig da vi kom, og vi fikk både badet, solt oss og grilla. Men da kvelden omsider dukket frem, skulle de få regndråpene som først kom, skape et møkkavær uten like! Vi holdt opp heldigvis noen lunde tørre, og holdt oss inne i teltene våre, drakk kakao, fortalte historier, og spiste godterier.  
  


I dag har det regnet som bare det. Og da jeg kom hjem, så det ut som om noen hadde dytta meg ut i elva. Haha. Å komme hjem til dusjen, tørre klær, og ikke minst toalettet, var for å si det midt - digg!!

Fototreffet - Susan Madelen

  • 09.06.2010, 00:20
Fototreffet - Celine

  • 03.06.2010, 01:00


Jeg fikk 5!

  • 02.06.2010, 23:00


Endelig er den muntlige eksamenen over!

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits