Elise Furland

Elise Furland

Gårsdagens antrekk

  • 20.06.2015, 14:02


IMG_3042_2

Oppe på den turkisblå himmelen skinner solen for andre dag på rad. Ikke en selvsagt hendelse her i Trøndelag, selv om vi er godt forbi midten av juni. Heldigvis begynner det  så smått å meldes varmere dager ute, og i går kunne jeg for første gang i år legge fra meg ytterjakken hjemme! Jeg må vel kanskje understreke at jeg er en person som fryser veldig lett, da jeg la merke til at flere av vennene mine i Bodø allerede kastet jakket allerede i april!

Collage_

Genser - Bik Bok // Bukse - Bik Bok // Sko - Toms // Klokke - Cmyk

Nå går jeg verken kledd i hvite bukser, sminke eller toms. Jeg er sminkeløs, sitter ikledd treningsklær og en liten topp på hodet. Planen er å "starte" dagen friskt med en lang joggetur i Bymarka. Forhåpentligvis klarer jeg å strekke meg en mil i dag også!

Lag deg en fin dag!

Sommerplanene for 2015

  • 17.06.2015, 16:34


Hei til deg! For en liten stund siden, fikk jeg en forespørsel om jeg kunne skrive litt om sommerplanene mine for i år - og det kan jeg såklart gjøre! :)

Allerede i slutten av mai kunne jeg rope av fulle lunger at jeg endelig hadde sommerferie! Jeg skrubbet hybelen, pakket sammen alt av maxikjoler, shorts, solkrem og små sko, og satte med på toget bort fra Bodø. Første stopp var hos kjæresten Trondheim. Her skulle jeg jobbe på en salong fra morgen til kveld, sole meg mellom slagene, jogge meg noen turer i ny og ned, bade masse i kveldsola, grille og bare nyte sommerlivet. Det skulle bli en måned fyllt av fine og varme sommerøyeblikk, akkurat slik som i fjor.

Til min store fortvilelse meldte plutselig arbeidsplassen avbud, og været ble alt annet enn sommerlig og varmt. Og til tross for flere søknader både hit og dit, viste det seg at det ble en stor utfordring å erstatte sommerjobben når jeg bare kunne jobbe i juni måned. Men selv om dette ble en litt annerledes start på sommeren enn hva jeg hadde sett for meg, har jeg fortsatt mye å se frem til.

I slutten av denne måneden reiser jeg hjem til Mamma i Romsdalen. Da blir det familiehygge, forhåpentligvis mye bra vær, og mange lokale turer rundt om i Romsdalen og på Sunnmøre! Jeg er så utrolig dårlig på reise rundt i nærområdet hjemme, men i sommer skal jeg sørge for å kjøre mye rundt og se! Geirangerfjorden, Trollstigen, Kristiansund? Det er så mange steder jeg knapt kjenner til i hjemfylket mitt, og selv om jeg ikke bor i Møre og Romsdal lengre, synes jeg det er litt flaut likevel.

Vi har ikke fastsatt en eksakt dato ennå, men i juli tar jeg og Robert oss en kjærestetur til Syden et sted! Varme solstråler, sand mellom tærne, turkis sjøvann, kalde drikker,  utflukter og eksotisk mat... Jeg kjenner kroppen fyller seg med glede og spenning, bare jeg tenker på det! 

Etter Sydenturen, tenker vi å ta noen ekstra dager i Trondheim, før vi tar turen nordover mot Bodø igjen. Men før vi pakker ut hjemme i Bodø, drømmer vi om å reise ett par dager ut til Lofoten for å se og oppleve naturen de har der. Visste dere at Lofoten visstnok skal ha noen av verdens fineste strender? 

Hvilke planer har DU for sommerferien? 

TURQUOISE SUMMER

  • 08.06.2015, 19:43


Hjelpe meg så godt det var å våkne til blå himmel og sol i dag! Vinden var iskald, men allerede før jeg hadde rukket å kommet meg ut av sengen, bestemte jeg meg for nyte dagen utendørs! Jeg hadde egentlig ingen spesifikke planer for dagen, men da kjæresten skulle på jobb, hoppet jeg på samme buss for å kose meg i byen alene. Jeg er kanskje litt rar, men jeg synes faktisk det er kjempekoselig å bare vandre rundt i gater og butikker selv når jeg er alene. Så det var akkurat det jeg gjorde! 

Jeg gikk rundt i hele midtbyen, solte meg på en benk, og vindusshoppet litt. Egentlig har jeg satt meg selv på shopping-stopp, men måtte dy meg til å åpne lommeboka da jeg gikk innom senteret og så at parfymen jeg har siklet på i over en måned var satt ned med 30%! Escada Turquoise Summer! Har dere luktet på den? Den er litt spesiell og kanskje ikke en parfyme som passer for alle - men personlig synes jeg den er supergod♥ Mmmm!

Kvinnekroppen er ond

  • 06.06.2015, 20:14


Hva er det som gjør kroppen så ute av stand til kreativitet, at jeg søker enhver fristelse som kan gi meg en form av glede? Jeg har nettopp spist en banan, spist opp siste rest av jordbærkurven min fra i går, fått i meg et lite stykke sjokoladekake, drukket melk, drukket en halvliter vann, og spist en halv pakke tyggis. Jeg setter meg ned i sofaen. Knyter beina sammen, og sitter og leser en bok. I femten minutter klarer jeg å holde roen, før kroppen higster etter fristelser nok en gang. 

Hormonene løper løpsk, jeg vet det. Jeg har tross alt måttet på butikken og kjøpe inn noe av det mest usannsynlige en kvinne bør betale for her i livet. Tamponger. Hva skulle vi ha gjort uten dem liksom? Magen er også litt uggen, men humøret er fortsatt oppe og går. Som regel er det humøret som er verst på slike dager. Jeg kan gråte av den minste ting, men tydeligvis ikke denne gangen. Nå har jeg fått en addiction til sukker istedenfor, og jeg hater det. Hvorfor kunne jeg ikke bare sittet her og sippe, sånn som jeg vanligvis bruker å gjøre i denne perioden? Sommerkroppen er ikke halvveis i mål engang, og her sitter kroppen og hyler etter kake?! Ikke kan jeg løpe ut og bort fra fristelsene heller, i og med at det regner dråper store som elefanter ute! Ikke vil jeg unnskylde meg for at det er lørdag heller, for i min verden har jeg lørdag hver dag. Jeg har jo tross alt ferie.Mens kroppen er ute av stand til å kontrollere seg selv, prøver jeg å roe den ned med denne boken av Linnéa Myhre. Det er noe som er så sært, trist og spennende med denne boken, at jeg bare må fortsette lesinga. Jeg begynte bare for ett par timer siden å lese den, og er straks halvveis. Og jeg som nesten aldri leser! Noen av dere lesere som har lest den? Eller som har tips til å få kroppen i balanse igjen, haha?♥


EDIT: Oi, trodde dette innlegget blitt var postet for mange timer siden. Well, bedre sent enn aldri? Vedder på at det er flere kvinner enn meg som kjenner seg igjen i dette?

Årets første sommerdag

  • 05.06.2015, 22:03
Etter en litt grå og våt morgen, fikk vi endelig litt sol i trøndelag! Egentlig skulle jeg jo ønske jeg kunne ligge ute i bikinien og sole meg, men siden det forsatt er iskaldt ute tok jeg like så godt på meg joggeskoene og tok meg en lang tur i skogen. Det var så deilig å bare gå, ikke tenke, ikke snakke - bare gå. Se på naturen, se på dyrene og bare nyte fineværet! Og før jeg visste ordet av det hadde jeg gått ute i to og en halv time! Wow! 

Nå har tacoen kommet i magen, kjæresten er hjemme fra jobb, og vi tenker å starte fredagskvelden med en koselig film. Mulig vi må ta oss en liten tur på butikken først, for jeg kjenner jeg har sååå lyst på jordbær! Hihi, smaken av sommer♥

Tykke sokker og skjerf

  • 03.06.2015, 23:47


Å drikke en nytrekt kopp te, spraye nesen med nesespray, og spise halstabletter som om det var mat - føles egentlig helt greit, sammenlignet med han som sitter ved siden av meg og forbereder seg til muntlig eksamen. Jeg har knapt turt å snakke til han i dag da jeg vet at presset er stort og tiden frem til fremføring er knapp. Selv har jeg (helvigvis) ikke vært oppe i noe annet enn skriftlige eksamener siden 10. klasse - men da fikk jeg totalt nervesammenbrudd bare timer før jeg skulle inn! Å snakke fremfor folk er noe jeg vanligvis synes er helt greit, men akkurat muntlig eksamen freaket meg helt ut!

Ellers har det vært ganske så stusselig i Trondheim i dag. 3. juni, syv grader, regn og vind... Til tross for dette, kjente jeg at jeg ikke maktet å sitte innendørs og høre regnet piske på vinduet enda en dag. Jeg ville ut! Ut og kjenne grus under skoene, vind i håret, og kjenne kroppen i bevegelse! Jeg kledde på meg treningsklær, tykke sokker, skjerf og regnjakke og satte kursen ut i Bymarka. Jeg gikk litt hit, litt dit, og plutselig var en halvannen time gått. Deilig! Enda deiligere var det da jeg innså at jeg hadde gått hele turen uten å tenke på en eneste bekymring! Og dét er lenge siden det! Faktisk, kan jeg ikke huske sist jeg følte det slik♥

Krøller

  • 02.06.2015, 14:41


Siden jeg ikke var i Trondheim på bursdagen min, var jeg så heldig å få en forsinket bursdagsgave fra kjæresten min i går. Krølltanga Mast Vol. 2! Jeg elsker jo krølltanga mi fra Gorgeous, men den lager veldig tette korketrekkere som til tider kan være vanskelig å gjøre "naturlig" i en hverdagslook - så derfor nevnte jeg denne som ett av ønskene mine, da Robert spurte meg hva jeg ønsket meg til bursdagen.Ble ikke håret fint? Jeg ble i hvert fall kjempefornøyd med resultatet! 

Venter på sommervarmen

  • 01.06.2015, 12:01


I fjor på denne tiden hadde jeg allerede klart å plante mitt første bikiniskille på kroppen. Lette klær prydet garderobeskapet, og solkrem og aftersun var blitt en del av min daglige hudpleierutine. Mens jeg lå på svalberget og grilla kroppen, lå pølser og grillet seg på grillen ved siden av meg. For å si det sånn - Trondheim var allerede blitt et ferieparadis!

Mens jeg stod hjemme i Bodø og pakket bagen min for sommeren, var det bare disse fine sommerdagene jeg tenkte på. Regnvær og kulde var liksom ikke et alternativ engang, men dessverre var det nettopp dette som møtte meg da jeg steg ut av toget i Trondheim, grytidlig fredag morgen. Paskedammer, tunge skyer og regndråper var ikke helt etter planen, men seriemaraton, lefsepizza og sene morgener er jo greit det også. Men om ryktene er sanne, kan jeg endelig få lufte sommerkjolene mine om en ukes tid♥

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits