Elise Furland

Elise Furland

Et nytt kapittel i livet

  • 30.06.2016, 21:03


Jeg planla aldri at det skulle bli så stille fra meg. Det bare ble sann. Plutselig kom jeg hjem til Romsdalen, jeg startet i sommerjobb (praksis) på fulltid, og plutselig ble jeg pendler tre timer daglig. Men okei, dere aner ikke hvor mye som har skjedd i livet mitt siden sist jeg blogget for dere! Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte å skrive engang!

For litt over fire uker siden hadde jeg min siste eksamen for vårsemesteret i år. Jeg var så glad, lykkelig, og følte at jeg i grunn hadde gjort det bra på alle eksamene jeg hadde vært gjennom. Følelsene viste seg å stemme godt. Etter en måned med intens lesing, pugging og læring, kunne jeg juble, le, gråte og være så stolt som jeg bare ville! Karakterutskriften min viste nemlig A, A, A, A og B!! 

To dager etter at jeg kom hjem til Romsdalen, som i dag er nøyaktig fire uker siden, startet jeg i praksis hos meglerforetaket Notar. Min første arbeidsdag! Dere kan tro jeg var spent. Jeg våknet av meg selv klokken halv fem den morgenen fordi jeg var så spent. Hvordan ville arbeidsoppgavene mine være? Hvordan ville kollegaene behandle meg? Ville jeg bli tatt godt imot? Tenk hvis, tenk hvis, tenk hvis. Sannheten er at kollegaene mine trolig er noen av de kuleste menneskene jeg har møtt! Så hyggelige, så full av humor og så sykt lættis! Vi ler og tuller så mye at det er en sann fryd å være der! Og så må jeg ikke glemme å nevne lunsjene. Altså, vi spiser felles lunsj hver eneste dag - hvor koselig er vel ikke det! Tydeligvis har de nok likt meg også, for nå har jeg ikke lenger bare en praksisplass hos Notar - nå har jeg søren meg med blitt fulltidsansatt! Jeg signerte faktisk arbeidskontrakten min i går. Så nå... NÅ begynner starten på et nytt kapittel i livet mitt! Fremtiden - og den kunne ikke ha sett mer lovende ut ♡

107 mil

  • 01.06.2016, 15:50


Det er en helt fantastisk følelse å sitte å skrive til dere nå. Jeg er så glad, så stolt, og så utrolig lettet over å endelig kunne si at jeg har fått sommerferie! Jeg skrev min siste eksamen på mandag, pakket full bilen, og tok med meg kjæresten nedover fra Bodø allerede samme kveld. Jeg var jo i grunn litt sliten når vi dro, men av en eller annen grunn så var jeg så glad og oppspilt at jeg klarte å kjøre hele strekningen fra Bodø til Trondheim, på underkant av 13 timer! Vi stoppet litt her og der for å spise, gå på do og lufte oss. Power nap hadde jeg jo også lagt inn i planen, men nei, jeg klarte meg faktisk helt fint uten. 

06.15 stod det på klokken da vi parkerte utenfor hos svigers, tirsdag morgen. Da hadde vi kjørt over 70 mil, sett 3 elger, 3 harer, 1 rev og 1 tiur! Og dere vet jo vel kanskje at jeg elsker elger! I don't know why, men jeg blir helt gærn av å se disse store dyrene! Jeg synes det er så unaturlig at det finnes så store dyr blant oss i skogen. Jeg vet ikke hvorfor, for jeg synes ikke at det er noe spesielt å se en hjort. Men elg derimot! Det er som om jeg skulle ha sett en giraff i hagen plutselig. Jeg bare synes det er så rart! Så på turen kan dere tro jeg ble glad! Jeg hylte av glede, begynte å skjelve, og kommanderte Robert til å ta både bilder og film av dyrene vi fikk øye på. Men så gode bilder fikk vi dessverre ikke da. Fotokameraet lå nemlig nedpakket bak i bilen, så det var bare mobilen vi fikk lagret minnene våre på. 

Turen gikk i alle fall bra. Og etter åtte timer med søvn i Trondheim, avslapping og litt mat, fortsatte jeg turen hjem til Romsdalen på egen hånd. Så nå sitter jeg faktisk hjemme hos Mamma og skriver! Hjemme-hjemme! Åhh, det føles så bra.

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits