Elise Furland

Elise Furland

Hyttetur i Olden

  • 30.07.2015, 14:37

Da jeg var hjemme i Romsdalen, reiste vi blandt annet på roadtrip nedover Sorg og Fjordane for noen dager. Vi reiste nedover til Olden via Geiranger, Stryn og Loen, før vi sjekket inn på campingens største og trolig fineste hytte! Det stod ikke på luksusen i hvert fall da vi plutselig hadde to verandaer, fire soverom, en stor gang, bad, bod, stort kjøkken og en stor stue å boltre oss på! Ut vinduet hadde vi også en nydelig utsikt mot Oldenvatnet, som er kilden til flaskevannet "Olden". Jeg må si jeg fikk en liten solthet i hjerterota mi da utsikten ut hytta også bestod av huset hvor Mormor bodde da hun var ung. Tenk å stamme fra et så vakkert sted!En av dagene reiste vi opp til Briksdalsbreen. Denne breen tilhører det som utgjør Jostedalsbreen, og det er også her Oldenvatnet stammer ifra.

Etter en varm dag, var det godt å kjøle seg ned i vannet til tross for at det var is(kaldt)vann!

Flere bilder fra sommeren min kommer i et annet innlegg ♥

Vikna

  • 29.07.2015, 13:34


Jeg sitter ute på terrassen hos besteforeldrene til kjæresten min. Vi er borte fra all støyen fra bylivet, og befinner oss nå ute på en øy i Nord-Trøndelag. Vi er helt for oss selv, hvor det ikke finnes noen form for forstyrrelser eller bekymringer. Alt er rolig, kroppen får hvile, og vi får leve time for time.

Alt rundt oss består av berg, stein og hav, og de nærmeste naboene våre er dyrene selv. Fuglene får servert middagsmat hver eneste ettermiddag, naboens katt får komme og få ost når den vil, og ørna henger over oss og følger med på det som skjer. 

Vi har vært her i fem dager nå, men om bare ett par timer sitter vi på flyet hjem til Trondheim igjen. 

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits