Elise Furland

Elise Furland

DET STØRSTE JEG HAR OPPLEVD

 • 31.08.2011, 17:21


Innlegget er koblet til IsaDora sin konkurranse. En konkurranse der vinneren stikker av med en tur for to til New York! I tillegg får vinneren med seg 10.000 kroner til å bruke på hva han/hun måtte ønske + pluss en helikoptertur over Manhattan! 

Min største opplevelse må være fra i fjor, da jeg reiste avgårde sammen med familien min til USA. Vi skulle reise sammen med noen venner av oss, leie oss bil, og kjøre tvers over hele landet. Turen vår skulle starte fra Los Angeles og slutte i Miami. Og dette skulle vi da bruke tilsammen tre uker på. Vårt første stoppested skulle være "The City That Never Sleeps", altså New York. Her skulle vi få være en dag/natt, før turen gikk videre med fly til L.A. Og denne dagen skulle vi bruke godt. Planen var å reise inn til Manhattan og se og oppleve byen. Oppleve bygningene, monumentene, shoppingen og ikke minst bylivet. Dessverre for oss var det en tornado denne dagen/kvelden, så New York-opplevelsen vår ble å spise pizza og spille kort på hotellrommet. Ikke akkurat så veldig gøy kan man si, når vi først var i New York.

Heldigvis ble jeg hundrevis av opplevelser rikere likevel. Jeg fikk blant annet reise på guiding rundt kjendisenes hus i Beverly Hills, spasere på Walk Of Fame og bade på Santa Monica Beach. Jeg fikk oppleve livet som var i Las Vegas. Jeg fikk se de utrolige nasjonalparkene Grand Canyon, Desert View og Monument Valley. Jeg fikk spise en skikkelig stor biff i Texas. Se mange forskjellige typer rancher. Jeg "besøkte" Elvis i Graceland. Fikk reise til Disneyworld, nærmere bestemt "Magic Kingdom" og "Epcot", og ikke minst også Universal Studios! I tillegg fikk jeg jo møte på mange mange herlige folk, og også indianere! Ellers så leide vi oss et hus en uke i Venice, Florida, før vi som sagt reiste ned til målet vårt, Miami. 

Disse tre ukene i en bil i USA, var rett og slett helt fantastiske! Jeg lærte så utrolig mye på turen, fikk utvikle engelsken min bedre og ja... Jeg har ikke ord. Det var rett og slett det største jeg har opplevd, og noe jeg hadde gjort ufattelig mye for å gjøre igjen! Så med denne konkurransen håper jeg at jeg kan oppleve New York skikkelig, uten en tornado i sikte!isadoravinn

A BLOGGER AND HER CAMERA

 • 30.08.2011, 21:28Foto: Vilde Flem.

Heihei! Jeg må bare starte dette innlegget med å beklage for mine dårlige oppdateringer. Jeg går på skole, er sammen med venner, sitter på hybelen, shopper og slikt, men lite blir det å skrive likevel. Helst er det nok bildene jeg mangler og trenger, før jeg i det hele tatt orker å sette meg ned for å skrive. Jeg synes liksom et blogg-innlegg blir litt kjedelig uten et bilde, og vil helst at bildene skal være i topp kvalitet. Derfor er det ikke så aktuelt å sitte og ta bilder med webcamera hele tiden, når jeg egentlig vil lære meg å ta gode bilder og bli en bedre hobby-fotograf, med et skikkelig fotokamera.

Etter jeg ble en hybelboer har jeg ikke hatt tilgang til speilreflekskameraet til Pappa, Nikon D90, så det har vært litt umotiverende å blogge. Derfor sitter jeg nå og søker rundt om kring på nettet etter et speilreflekskamera som kan være aktuelt for meg å investere i. 

Så om du har noen forslag til et bra speilreflekskamera, kom gjerne med det! Jeg tar alle forslagene imot med takk!

XOXO

FOTO: A DOG

 • 25.08.2011, 20:08
Heihei! I dag har jeg ikke blogget, fordi jeg ikke har hatt så mye spennende å fortelle dere. Jeg har hat hatt så og si fri fra skolen, og har bare handlet, vasket, ryddet, og gjort lekser. Så da tenkte jeg at jeg heller kunne poste ett lite foto-innlegg i dag, istedenfor å fortelle dere hvordan jeg blandet grønnsåpe og vann, ehh... Så her er da bilde av Doffen, som hunden heter. Jeg postet dette bildet for noen dager siden også, men jeg har justert litt på lys, farger og sånn, så nå lurer jeg på hvilket av disse to bildene som var finest?

Hva synes du om bildet? Likte du det best i farger eller i svart/hvitt? Jeg tar imot konstruktiv kritikk. 
XOXO

TRUE FRIENDS

 • 24.08.2011, 20:12


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Heihei! Da har Marina og Kristina akkurat dratt, etter en superkoselig dag på hybelen hos meg. Vi har snakket, sladret og ledd til tårene har trillet. Tatt bilder, sett TV, tullet og vi laget oss mat. Kylling til middag, og Toro brownies ble det til dessert. Så det er ingen tvil om at vi har koset oss, nei! ♥ 

Hva har du gjort i dag?
XOXO 

'NIGHT

 • 22.08.2011, 23:40


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Heihei og god kveld! Da har akkurat Ida og Ruben dratt hjem, etter en rolig kveld hjemme hos meg. Og siden de nå har dratt, skal jeg snart ta til vett selv og legge meg. I morgen venter det nemlig en ny skoledag - og da fra klokken 08.15. Til nå har skoledagene våre begynt klokken 12.00, 11.00 og 10.00, noe som har vært ganske så avslappende. Uansett - dere får ha en god natt!

XOXO

MY KITCHEN

 • 22.08.2011, 21:29


SKREVET KLOKKEN 18.00

Heihei! Nå sitter jeg og slapper av og spiser is, mens jeg snakker med Anna-bestis på skype. Siden jeg har flyttet til Ålesund og hun går på skole i Molde, får vi ikke like mye tid til å se hverandre som før, derfor har skype blitt flittig brukt siden skolestart. Ellers så sitter jo jeg og slapper av som sagt, og det med god samvittighet! Siden jeg kom hjem fra skolen har jeg handlet, laget mat, tømt søppel, vasket opp, skrubbet komfyren og vasket gulvet. Hendene er utvasket og ser ut som ti små druer, men det var virkelig godt å få det gjort!

Her er foresten kjøkkenkroken min. Noen av dere ville se hele hybelen, men jeg vil gjøre alt klart før jeg viser dere resten av den. 

Image and video hosting by TinyPic

Ellers så kommer vel Ida bort om ikke så alt for lenge. Men dere får ha en fin dag videre, så blogges vi siden!

XOXO

HYBELLIVET

 • 16.08.2011, 23:01


Heihei! Da er nytt servise, en hau med bestikk, kokekar, panner, matboks og kopper endelig ferdig vasket. Bagen er pakket ut, klærne hengt inn i skapet, og ting og tang er endelig ryddet på plass. Cirka tre timer har jeg brukt på dette, og for øyeblikket sitter en stk. sliten og utvasket Elise i sofaen sin og spiser kvelds. Deilig er det i hvert fall å ha kommet godt i gang med hybellivet.
Resten av kvelden skal jeg bare bruke til å slappe av og se TV. Ha en fin kveld!

Bor du på hybel?
XOXO

JEG FLYTTER

 • 15.08.2011, 23:53


Heihei og god kveld! Etter en rolig og koselig dag med familie og venner, er jeg nå hjemme igjen. For øyeblikket surrer jeg rundt om kring i både huset og i garasjen etter skrujern, kjøkkenutstyr, klær, pynt, vaskeposer og sokker. I natt er sover jeg nemlig min siste natt hjemme, før jeg flytter ut på hybelen min i Ålesund. Og siden jeg reiser i morgen tidlig, har jeg funnet ut at jeg snart må begynne å pakke tingene trenger! Jeg har vel knapt tenkt på at sommeren straks runder hjørnet, og at jeg må få med meg det meste av det jeg trenger på flyttelasset i morgen. Men nå holder jeg altså på og prøver å pakke. Så får jeg se i morgen om jeg har husket alt.

Image and video hosting by TinyPic

Blogger mest sannsynlig fra mitt nye (andre) hjem i morgen :)
XOXO 

FOTO: ALARM CLOCK

 • 15.08.2011, 16:12


Heihei! Jeg må si det har vært litt rart å ikke ha måttet ha stilt vekkerklokken, reise på Kulturhuset Idahall, bli sminket, varme opp stemmen, se i manus, ha på seg kostyme, få sette på myggen og gjøre kulissene klar for en ny forestilling. Møte alle de herlige menneskene, få nervene i spenn, og bare glede seg til show-time. I de siste to ukene er det nettopp dette jeg har hatt i tankene mine - i hvert fall øvingene til dette. Men nå er alt dette over. Nå skal familien min, vennene mine og flyttingen komme tilbake i fokus. Og for øyeblikket sitter jeg nå og bare venter på at Anna skal ringe på døren, for en visitt. 

Ha en fin dag!
XOXO 

BILDER: "GUTTEN SOM VILLE SYNGE"

 • 15.08.2011, 00:40


Image and video hosting by TinyPic
Foto: Tore Ellingseter 


Foto: Tore Ellingseter 

Image and video hosting by TinyPicFoto: Tore Ellingseter

Image and video hosting by TinyPic
Foto: Tore Ellingseter

INNLEGG SKREVET KLOKKEN 21.30.
Heihei! Nå har jeg akkurat skrubbet ansiktet mitt fri fra teatersminke og tatt meg en lang dusj. Rollen min som "mor" er nå over, og jeg har nå sommerferie frem til torsdag. "Gutten Som Ville Synge"-musikalen ble en stor suksess, og jeg er utrolig stolt over å ha vært en del av det hele. Nesten to fulle hus fikk vi, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet av det vi fikk vist frem. Aud-Marit Sellereite, Martin Ellingseter og Ingrid Våge Svinnseth gjorde en enestående jobb med å skrive, ordne og arrangere absolutt det hele i stand på rekordtid - tre måneder! Men nå er det over - i hvert fall for denne gang. 

Det er egentlig ganske trist at det er over nå. Salen er tømt, kulissene er gjemt bort, og alle deltakerne er dratt hvert til sitt. Jeg er egentlig klar for en ny forestilling i morgen, men jeg må nok innrømme at det nok skal bli godt å få sovet og tenke på blant annet flyttingen igjen. Likevel savner jeg folkene allerede! Her er noen bilder fra øvingene våre:Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Forresten: tusen hjertelig takk til alle dere som har kommet bort til meg og for alle de hyggelige kommentarene jeg har fått, angående video-traileren min, og for sangen jeg og Aleksander Ellingsæter sang sammen på scenen! Det betyr utrolig mye!

XOXO

@IDAHALL

 • 12.08.2011, 16:54


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Heihei! Sitter nå for øyeblikket på kulturhuset Idahall, hvor hele gjengen akkurat har fått stappet i seg en tallerken hver av dagens middag - lasagne. De mange timene vi har hatt til å øve, begynner i rasende fart å gå mot slutten. I morgen er show time så vi er alle spente, og prøver å gjøre i stand de aller siste forberedelsene.

Bandet har i dag spilt opp til taket på bygget, sangerne har sunget for full hals, noen har blitt test-sminket, mens jeg har for det meste bare gått rundt og tatt bilder av det som har skjedd. Vi skal jo blant annet lage ferdig introduksjons-heftet i dag, så noen backstage-bilder, tulle-bilder og scene-bilder må jo selvfølgelig komme med.

Image and video hosting by TinyPic
Emilie blir sminket og ordnet håret på.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Men nå tror jeg vi straks skal kjøre gjennom hele greia, så jeg må nesten bare runde av innlegget her. Ha en fin dag!

Ser jeg deg på forestillingen i morgen eller på søndag?
XOXO

VIDEO: GUTTEN SOM VILLE SYNGE

 • 12.08.2011, 09:56


Heihei og god morgen! Nå har jeg akkurat tatt meg en dusj, og sitter for øyeblikket og spiser frokost. Om bare en times tid, skal jeg avgårde til kulturhuset for å øve enda mer til musikalen, bli test-sminket, og bare gjøre alt klart til i morgen. Herregud - premieren er I MORGEN! Jeg er så spent på resultatet, selv om jeg egentlig tror det kommer til å bli veldig bra! 

Jeg klarte forresten å sette sammen en traileren fra øvingene våre! Hva synes du?

XOXO 

MUSIKAL

 • 12.08.2011, 00:52


Innlegget ble skrevet i går, den 10. august!

Heihei! Beklager de utrolig dårlige oppdateringene mine i det siste, men jeg har virkelig aldri hatt en mer stressende sommer, noen gang! Denne sommeren har gått til litt ferie i utlandet, tre uker med jobbing på en klesbutikk, og resten har gått til å øve på musikalen vi skal sette opp nå til helgen. "Gutten Som Ville Synge..", heter den, og det er nå kun TRE dager til igjen til premieren!! Så dagene har bokstavelig talt bare gått til øving, spising og soving!

Uansett. Nå sitter jeg da på kulturhuset, hvor musikken står på fullt, danserne danser føttene av seg, skuespillerne blir test-sminket, sjefene diskuterer viktige saker, kunstneren maler vegger, og så videre. Jeg sitter for øyeblikket ved en pult, hvor jeg nå sitter med fotoutstyr rundt hele meg. For siden scenen er okkupert, fikk jeg da i oppdrag å ta bilder av alle som er med på dette prosjektet, til å ha i introduksjons-heftet. I tillegg sitter jeg også og prøver iMovie for første gang, så kanskje jeg klarer å sette sammen en trailer av musikalen til slutt? 

XOXO

DA VAR SISTE DAG PÅ JOBB OVERSTÅTT

 • 06.08.2011, 18:32


Heihei! Nå ligger jeg helt utslitt på sofaen, etter min siste dag på jobb. Jeg har nå hatt sommerjobb i tre uker hos en lokal klesbutikk, men nå har jeg altså fått ferie. Så nå har jeg ferie helt frem til skolen begynner på igjen, så nå er det med andre ord avslapping som står på planen! - Eller jeg har jo øvingene til musikalen, men de øvingene kan jeg ikke på før tirsdagen igjen. I morgen er det nemlig bursdagsselskap her hjemme, og på mandag skal jeg begynne å flytte tingene mine inn på hybelen min i Ålesund! Jippi! Jeg gleder meg faktisk veldig til å måtte sette meg selv på prøve på hvordan jeg er som "husmor", i mitt "eget" hjem. Det blir i hvert fall spennende! Har du hatt sommerjobb i år?
Skal du bo på hybel dette skoleåret?
XOXO

FOTO: SUNSET BY THE SEA

 • 04.08.2011, 23:16


Hva synes du om bildene? God natt!
XOXO

Om meg

 • 03.08.2011, 17:00


Mitt navn er Elise Furland. Jeg er født 6. mai 1994 og oppvokst i en liten bygd i vakre Romsdal. Jeg utdannet hudterapaut, men har ikke sluttet å studere av den grunn. Nå bor jeg i Nord-Norge, nærmere bestemt Bodø, hvor jeg studerer eiendomsmegling ved Nord Universitet. 

Bloggen min handler hovedsakelig om meg og min hverdag; hva jeg driver, hva jeg interesserer meg for, tanker, og hva jeg drømmer om. Å kunne skrive, ta bilder og dele opplevelsene mine med verden, har vært en hobby jeg har bært med meg helt siden nyttårsaften i 2008. Da var jeg bare 14 år! Nå, syv år senere, gir fortsatt bloggen meg mye glede og inspirasjon i hverdagen.

For kontakt: elise_blogg@hotmail.no

 

JOBBING & MUSIKAL

 • 02.08.2011, 22:32


Heihei! Nå sitter jeg supersliten i sofaen hjemme, etter en lang og travel dag. For tiden går dagene mine kun til jobbing, øving, og soving. Noe annet har jeg faktisk ikke tid til. Øvingene som jeg holder på med er for en musikal som skal settes opp allerede til neste helg, noe jeg gleder meg veldig til! "Gutten Som Ville Synge..", heter den, og dette er da en musikal som nylig er skrevet av to ungdommer fra denne bygda. Grunnen til at jeg forteller dere dette er rett og slett for å informere dere på at bloggen ikke kommer til å bli oppdatert så mye frem til dette er ferdig. Men når både sommerjobben og musikalen er over, kommer jeg sterkt tilbake med mye stoff og bilder! Da er jeg nemlig på flyttefot - så stay tuned!XOXO

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits