Elise Furland

Elise Furland

Fadderperioden

  • 22.08.2015, 22:11


Herlighet for en utrolig gøy tid dette har vært! Jeg har vært fadder for handelshøgskolen ved Universitetet i Nordland i straks to uker, og kan ikke annet enn å trekke på smilebåndet når jeg ser tilbake på de sykt gøyale dagene vi har lagt bak oss! Jeg har fått titalls nye venner, festet alt for mye, vært dommer i årets rebusløp, prøvd meg som DJ, grillet på stranda - og overbevist meg selv om at dette skal jeg bli med på neste år også! 

I kveld holder vi den aller siste festen for fadderperioden for i år, noe jeg tror leveren min jubler høyt for! Syv fester på fjorten dager er virkelig ikke småtterier, og for å være helt ærlig er jeg dritlei alkohol! Satser likevel på at dette blir en knall avslutning på en fantastisk tid, og at dette har lagt grunnlaget for et fantastisk hyggelig studieår!

Ohma

  • 09.08.2015, 21:25


Det var så godt å våkne og tenke på at dagen bare skulle handle om kjærligheten i dag. Om å smile, le, kysse og spise god mat. 

I kveld reserverte vi bord på Ohma, en restaurant her i Bodø som vi hadde hørt veldig mye bra om. Og du og du som vi koste oss! Maten var nydelig, lokalet var trivelig, personalet var hyggelig - og herlighet for noen fine toalett de hadde! Jeg tror aldri jeg har vært på et offentlig toalett hvor både stylingsprodukter, hårspray, tamponger, bind, toalettsaker, handduker og body lotion har vært tilgjengelig - i tillegg til musikk! Haha..

Etter et nydelig måltid på Ohma, gikk vi ut i solen og koste oss med hver vår softis♥
Nå har vi derimot kommet hjem, og nå skal vi bruke resten av kvelden på å se Varg Veum!

2 ÅR

  • 09.08.2015, 14:18


Føler meg som verdens heldigste jente ♥ Tenk å være sammen med sin aller beste venn - og nå samboer!

Vi har blitt samboere!

  • 09.08.2015, 00:50


Etter to år med avstandsforhold, har jeg og Robert endelig blitt samboere! Vi er tilbake i Bodø og kom hit fredags kveld, etter ti veldig lange timer på toget fra Trondheim. Jeg sov knappe tyve minutter, han ingenting - så tiden gikk stort sett i musikk og mobilspill. Vi fikk i hvert fall med oss hele flyttelasset, og det var det viktigste! 

Å se igjen mine fine venninner var også utrolig koselig! Tea og Sara har vært mine to nærmeste det året jeg har vært her, og i kveld fikk vi endelig tid til å møtes over en lunsj. Nå skal ingen av de fortsette på Universitetet i Nordland, og Sara skal faktisk flytte fra byen! Heldigvis ender hun opp i Trondheim, som basically er mitt tredje hjem. Så kontakten skal holdes Litt sprekere enn før

  • 05.08.2015, 16:45


Da jeg våknet klokken kvart på syv i dag tidlig, hadde jeg sovet i hele ti timer. Jeg hadde forventet å våkne opp med en syk historie som om at jeg hadde blitt bestevenninne med Miley Cyrus, eller at jeg befant meg i Bodø hvor jeg fortvilt prøvde å grave frem bilen min som lå under tre meter med snø. Dette er faktisk drømmer fra mine to siste netter, haha, men i dag hadde jeg nada på hukommelsen. Kanskje like greit. 

Jeg våknet i hvert fall opp til et like trist vær som jeg sovnet til; regn i loddrette baner fra himmelen. Likevel var det noe i meg som bare sa "fuck it", og før jeg visste ordet av det var jeg ute og jogget! 

Dråpene sildret nedover ansiktet mitt, mens gjørma sprutet oppover leggene mine. Jeg pustet og peset, mens jeg telte runder. Samtidig undret jeg på hvordan endene klarte å sove mens jeg løp rett forbi dem. Og ikke minst - hvordan i alle dager noen av dem klarer å sove stående!?

Seks kilometer senere var jeg i mål. Klissvåt, sliten og glad trasket jeg meg hjemover - litt sprekere enn før.Nå har klokken derimot passert halv fem, og i mellomtiden har jeg, Robert, Anne og Lina vært i byen. Det ble jo faktisk ganske varmt i dag! Og hvis noen av dere følger meg på Instagram, så har dere sikkert fått med dere hva jeg har kost meg med i dag 

Hegra Festning

  • 03.08.2015, 20:36


Nå er det bare noen få dager til jeg og Robert reiser nordover og blir samboere! Fremdeles befinner vi oss i Trondheim, og tar dag for dag litt som den er. I går hadde vi ingenting å gjøre ettersom det var søndag. Derfor ville foreldrene hans ta oss med ut av byen til Hegra Festning, sånn at vi hadde noe å både se og gjøre. 

Hegra Festning stammer fra tiden etter unionsoppløsningen med Sverige, med tanke på eventuelle angrep fra svensk side. Og det spesielle med denne festningen er at den er laget under bakken. På overflaten kan man se kanoner og piggtrådgjerder, mens det er laget lange ganger med forskjellige rom som sykestue, kjøkken og maskinrom inni. Utrolig spennende og se, og ikke minst rart når man begynner å tenke på at folk faktisk har løpt, sloss, kriget og dødd på samme sted!

Mila

  • 01.08.2015, 23:25


Nå som det begynner å nærme seg slutten på sommerferien, har jeg begynt å skjønne at god mat, drikke og søtsaker ikke er like greit lenger. Kosekiloene har plantet seg godt på kroppen, og i den anledning er det nok en fordel at hverdagen straks venter meg. Knekkebrød, lange studiedager, trening og korte netter... Det er kanskje litt drøyt å si at jeg gleder meg, men på mange måter tror jeg det skal bli godt for meg å komme meg litt i rutiner igjen!

Jeg har såvidt startet å våkne i litt mer akseptable tider, spise litt bedre, og for to dager siden startet jeg jaggu det å trene igjen! Det var en måned siden forrige treningsøkt, og da kan dere tro det var godt å få kjørt kroppen igjen! I forgårs klarte meg seks kilometer, men da sa kroppen stopp og ville hjem. I dag fullførte jeg derimot godt over 10 kilometer, til tross for både gnagsår og pollen-overdose - og kunne dermed gi meg selv en skikkelig klapp på skuldra!

Etter en lang dusj, en skikkelig tacomiddag, fem allergitabletter og cirka en halv dorull senere - sitter jeg fortsatt å nyser og snyter meg. Det skal ikke alltid være greit å være pollenallergiker, selv om jeg elsker slike finværsdager som i dag.Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits