Elise Furland

Elise Furland

PAKKING PÅ GANG

  • 29.09.2011, 19:46


Heihei! Da har jeg akkurat fått tatt meg en god dusj, etter litt trim ute i fineværet. Endelig har regnet stoppet opp her i Ålesund, og temperaturene har klatret over 20 grader i skyggen i hele dag. Jeg kan ikke si annet enn at det er herlig! 

Ellers er det høstferie fra og med i morgen av allerede! Kjenner jeg gleder meg skikkelig med tanke på at jeg endelig kan legge skolebøkene innelåst i skapet på skolen en hel uke, uten å måtte tenke på prøver, innleveringer eller lekser!

Ellers så sitter jeg som sagt nydusjet, med en turban på hodet og spiser yoghurt. Men så snart jeg er ferdig med yoghurten, er det pakking som står på planen! I morgen er det jo som sagt høstferie, og jeg har ikke noe planer om å sitte å sture på hybelen min hele uken. Derimot skal jeg hjem, noe som betyr at jeg må pakke med meg alt jeg trenger for en hel uke. Og siden jeg tar bussen som går rett etter gym og skoleslutt, må jeg ha med meg hele "flyttelasset" på skolen i morgen! Herregud! Tar seg sikkert godt ut...


Bildet er fra noen måneder tilbake i tid.

Hva har du gjort i dag?
Har du høstferie fra i morgen av?
XOXO 

@HUDPLEIESALONGEN

  • 28.09.2011, 10:48


Heihei! Nå sitter jeg sammen med resten av klassen inne på hudpleiesalongen, på skolen. For øyeblikket sitter hele gjengen å jobber med en stor mappeoppgave, vi har fått utdelt. Det er enda en liten måned igjen til fristen går ut for innlevering, men det er likevel mye jobb som må gjøres først. Så nå sitter vi og hører på musikk, mens vi sitter med ansiktene våre ned i bøker, papirer og pc-skjermer. Etterpå skal vi derimot gjøre noe litt mer spennende. Da skal vi nemlig få lære hvordan vi farger øyevipper og øyebryn!

Hva gjør du?
XOXO

B&W

  • 14.09.2011, 20:56


HVERDAGS SMINKEN MIN

  • 13.09.2011, 20:15KOSTER:   1. bareMinerals : Max coverage concealer   //   2. bareMinerals : Full flawless face   //   3. Sephora : Estomper paupière 14


PRIMER:   1. Loréal Studio Secrets anti-shine mattifying primer   // eller //   2. Smashbox photo finish light


FOUNDATION:   bareMinerals original, fairly medium.


ØYENBRYNSBLYANT:   H&M Eyebrow Liner, light brown.
MASCARA:   Max Factor, False Lash Effect.


ØYENSKYGGE:   Loréal Studio Secrets nr. 223.

Heihei! Jeg får stadig spørsmål om hva slags sminke jeg bruker til vanlig. Og jeg har skrevet noen innlegg om akkurat det før, men siden jeg har forandret sminken min siden sist, så tenkte jeg at jeg kunne lage ett nytt innlegg om dette. 

Bruker du noe av det samme som meg?
XOXO

2HSH1 : PIZZAKOS

  • 12.09.2011, 22:38


Image and video hosting by TinyPic
Bjørg Marit, Benedicte, Sunniva og Maria.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Irmelin.

Heihei! Etter cirka tre-fire timer nede på hudpleiesalongen i dag, tok hele klassen turen til Peppes Pizza, for en koselig slutt på dagen. Det var veldig koselig, som sagt, til tross for at servicen på Peppes kanskje skuffet litt. Men mye snakk, tull og tøys ble det, og jeg tror de fleste hadde det gøy!

Jeg fikk endelig tatt noen bilder i dag også, etter mange dager uten. Men det var ikke alle i klassen som ville at jeg skulle legge ut bilder av dem, så det må jeg respektere! 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Mariann.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hva har du gjort i dag?
XOXO

NYTT DESIGN!!

  • 10.09.2011, 20:57


Hva synes du?
XOXO 

FOTO: A GIRL IN BLACK & WHITE

  • 07.09.2011, 15:26


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

PHOTOSHOOT

  • 06.09.2011, 21:38


Heihei! I dag har dagen virkelig vært over all forventning! Sol, finvær og gode temperaturer har det vært i hele dag. Så i dag bestemte jeg og Ida oss da for å ha en liten photoshoot. Her er en liten smakebit, flere bilder kommer nok i morgen. Og forhåpentligvis klarer jeg å fikse meg en ny header i løpet av uken.


Foto: Ida Angkana Janson

Hva har du gjort i dag?
XOXO 

VIDEO: A RAINY DAY

  • 05.09.2011, 20:33


A Rainy Day from Elise Furland on Vimeo.

Heihei! Fikk ikke tatt noen gode bilder i dag, så da legger jeg heller ut en liiiten film av været som har prydet det meste av dagen i Ålesund i dag.

Hvordan er været hos deg?
XOXO

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits