Elise Furland

Elise Furland

I morgen reiser jeg til syden

  • 29.09.2016, 20:23 

I morgen på denne tiden, sitter jeg på flyet på vei til Athen!
 

I dag har det bøttet ned fra himmelen, blåst fra alle veier og bare vært skikkelig grått. Det er ingen tvil om at det har blitt høst her på Sunnmøre, noe som føles veldig kjipt med tanke på at det var over 25 grader i Ålesund forrige helg. Heldigvis kan i hvert fall jeg glede meg over å få noen ekstra dager med sol og varme, før sommergarderoben kan pakkes helt ned. I morgen reiser jeg nemlig til Hellas!

Det er ikke mange dagene det er snakk om, jeg blir bare borte til mandag. Men likevel, herlighet det skal bli deilig - det er jo syden vi snakker om!

Forresten, hva pakker man når man reiser til syden for tre dager? Jeg kjøpte meg en splitter ny koffert til anledningen, og tviler ikke ett sekund på at jeg klarer å fylle den opp. Toalettsaker, sminkeveske, hårføner, glattetang, bikini, kjoler, shorts, sandaler... Det blir jo så mye bagasje likevel? Alt må jo med! Det meste er vel bare "kjekt å ha", men... Så er det jo så kjekt å ha, også da :-)

Omelett

  • 28.09.2016, 15:00


Og plutselig fikk jeg helt dilla på omelett! 

Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg har spist over 20 egg i løpet av tre dager.

Lurer på hvor lang tid det tar før jeg plutselig blir lei? 
 

Her har jeg forresten blandet:

egg - løk - paprika - gressløk - salt - pepper

Autumn is so beautiful

  • 27.09.2016, 13:00 
   
 

Jeg spiser med de jeg er glade i

  • 26.09.2016, 11:30
På bildene over sitter jeg sammen med de menneskene jeg har nærmest i livet mitt - familie og kjæreste. Jeg smiler, de smiler. Vi spiser godt, snakker, diskuterer, ler, blir mette, skaper minner, og klemmer hverandre før vi skiller lag. Mat gjør så mye med oss mennesker. Tenk at så mye glede, latter og hygge kan skapes rundt et bord! Kjærligheten går gjennom magen sies det, og det tror jeg virkelig er sant. Men. Så var det jo et lite men der og. Etter mange slike hyggelige øyeblikk med litt for mye god mat, har jeg klart å lagt på meg noen ekstra "kosekilo" her og der. Ikke krise, men ikke noe jeg ønsker å rope hurra for heller. Jeg hadde jo egentlig tenkt å ta av meg noen slike "kosekilo" som jeg hadde liggende på kroppen fra før av, men men. Uansett - fit eller ei, så reiser jeg til Athen om bare fire dager likevel! Dét blir deilig, det!

I'm so lucky

  • 25.09.2016, 23:06
24 nydelige roser fra verdens snilleste kjæreste ♥

Robert kom med bussen på torsdagskvelden, og har frem til i dag vært hos meg i Ålesund. Vi har spist god mat, vært på kino, kost oss masse, og bare vært skikkelige kjærester. Slike dager er de beste. Bare meg og han, vi to. Glede, latter og kjærlighet.

Det er ikke ofte jeg begynner å gråte, men akkurat i det bussen kjørte fra bussterminalen, kjente jeg faktisk en tåre trille nedover kinnet mitt. Jeg smilte og lo litt samtidig som jeg tok frem et tørkepapir fra hanskerommet i bilen. Han kommer jo snart igjen... Det var vel bare det at jeg ikke ønsket at den fine helgen skulle ta slutt.

SINGAPORE

  • 18.09.2016, 20:00

 

LIVET

  • 18.09.2016, 19:24
DCIM\100GOPRODCIM\100GOPRODet er syv uker siden jeg postet noe på bloggen sist. Da hadde jeg nettopp pakket sammen livet mitt i Bodø og var klar til å starte et nytt liv på egenhånd i Ålesund. Starte med avstandsforhold igjen, starte i ny jobb, studere, og fylle dagene mine med trening, sosialisering og blogging. 

Jeg fant vel ganske så fort ut at ordet "fritid" ikke passet inn i timeplanen min med 100% jobb, 100% studier og åtte timer søvn. Der har du allerede 24 timer. Men så må jeg jo rekke å gå på do, ordne meg, lage mat, spise, kjøre til jobb, kjøre hjem fra jobb, handle, lage mat igjen, spise, trene, dusje, snakke i telefon med de jeg er glad i, og jah... Dere skjønner... Ting tar tid, og jeg har egentlig ikke tid. Men så må jeg jo bare likevel. 

Uansett. I dag er det søndag, og jeg tenkte å gi et lite livstegn fra meg. Jeg har jo ennå ikke delt alle bildene fra sommerferien med dere. Jeg var jo i Indonesia og Singapore i sommer! Hallo, det må jo deles! Så her er et knippe bilder, også kommer det ett innlegg til straks. Klem.

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits