Elise Furland

Elise Furland

Halloween

  • 31.10.2009, 21:18


Da var dagen her igjen da. Dagen jeg minnes barn som kaster egg, henger søppel på dørene, og skaper utriveligheter - om noen ikke har godterier, eller ikke er hjemme. Dagen da barn i skumle kostymer vil ha alt godteriet du eier, og dagen som minner meg om cyste-operasjonen min for nøyaktig tre år siden. Mange minner kommer frem på en slik dag, men jeg kan vel ikke akkurat si at dette er noe jeg "feirer", eller er en dag jeg gleder meg over. Tvert imot.

Heldigvis har jeg besøk av min gode venninne Kristina. vi har sett film, skravlet mye, og sitter nå med en diger kopp kakao med krem og kanel hver.

halloween

Finnøya

  • 11.10.2009, 22:38


For en fin høstferie vi har hatt! Jeg, Andreas, Mamma og Pappa har vært på Finnøya denne ferien, og kost oss masse! Med bilen full av kofferter og matchende jakker, kjørte vi ut mot den "øde øya". 

Vi bode like ved et badeland, hvor vi botret oss ihjel! Vi tok helt av i skliene, hvor vi kunne sette personlige rekorder for hvor fort vi skled ned. Også saunaen og de andre bassengene ble mye brukt, før dagen plutselig var blitt til kveld. 

Ellers så var vi ute på en helt nydelig strand! Stranden og vannet strekte seg ut så langt øye kunne se, og jeg løp rundt med kameraet, skrev i sanden, balanserte på steinene, og bare nøt naturen. Jeg kan vel knapt huske sist vi var på en ordentlig sandstrand i Norge - bare vi fire. Så her passer vel ordet "familie-idyll" godt inn."Familie-idyll, kos, middag, rasteplass, vindmøller, strand, jakker, uggs, høstfarger, bil, nydelig" er stikkord som egentlig beskriver denne ferien godt.

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits