Elise Furland

Elise Furland

OSLO LOVE

 • 31.10.2011, 20:24


Heihei! Da sitter jeg på Oslo Lufthavn og venter på at flyet tilbake til Ålesund skal gå. Oppholdet mitt sammen med Mamma her i Oslo denne helgen, har vært helt fantastisk! Vi har storkost oss med lange turer rundt i byen, mye shopping og ikke minst har vi fått opplevd verdens kuleste dame live i Oslo Spektrum! Rihanna vrikket på alt som var å vrikke på og hun sang strålende! Jeg satt oppe i salen og danset for meg selv og hadde noen herlige timer i Spektrum! - Så om du skal på konsert med henne senere - Gled deg! Hun er helt RÅ!

Ellers så har jeg fått guiding av så og si alt i Oslo, av Mamma, som tidligere er en liten Oslo-boer selv. Jeg har bare nikket og prøvd å fulgt med best mulig, men når man er absolutt helt lost, og "alt" man vet hva er er Slottet, så sier det seg selv at det ikke går an å lære seg å kjenne Oslo i løpet av én helg. Men jeg har i hvert fall hatt det supert! Så etter jeg har kommet hjem igjen, skal jeg legge ut flere bilder fra den lille weekenden vår!

Hva har du gjort denne helgen? Uansett så håper jeg at du også har hatt det supert!
XOXO 

Rihanna, Loud Tour!

 • 31.10.2011, 00:20


Det er vel bare ett ord som kan beskrive Loud-konserten til Rihanna, til tross for at divaen var ganske så treig ut på scena: AMAZING!!

@Café

 • 29.10.2011, 20:29
Etter en natt med reise og noen timer ute i gatene i Oslo, tok vi oss i dag turen til en café ved navn "Kjøkken og Bar", hvor vi møtte en god venninne av Mamma, som heter Nina. Vi satte oss ned, spiste kaker, drakk kaffe og kakao, og snakket og skravlet om alt mellom himmel og jord. Plutselig var to timer gått! 

Ellers så har dagen i dag for det meste blitt brukt til shopping og rusling rundt om i byen. Koselig!

SNART KLAR FOR OSLO!

 • 28.10.2011, 21:19


Heihei og god fredagskveld! Da er dagen som joker-dame over, og jeg har fått skaffet penger til Operasjon Dagsverk. I tillegg til det har jeg også vært på øving, og har ellers bare slappet av. Nå sitter jeg derimot på knærne og soper sammen ting og tang rundt meg. Jeg er nemlig i full gang med pakkinga til Oslo! For om noen av dere ikke har fått det med seg det, så har det seg slik at jeg skal på Rihanna-konsert i Oslo Spektrum på søndag!! Vi skal reise i 05-tiden i natt, og kommer ikke hjem igjen før mandags kveld. Så da får vi også noen dager i Oslo! 

Her er noen bilder fra da jeg var i Oslo sist:

Blogges når jeg er kommet til Oslo! Ha det fint!
XOXO 

ONE WEEK LEFT: RIHANNA LOUD TOUR!

 • 23.10.2011, 15:37


Bilder: Weheartit.com    

Heihei! Datoen var 13. desember i fjor at både jeg og Mamma satte oss ned med hendene skjelvende over tastaturet og kriget om å få tak i billetter til Rihanna-konserten, som skulle befinne seg i hovedstaden 10 måneder senere. Nå er snart de ti månende gått, og det gjenstår kun én uke igjen til vi befinner oss i Oslo Spektrum og jeg får sett en av mine største idoler opptre på scenen! 

Jeg kan ikke annet enn å smile fra øre til øre, over tanken på at jeg faktisk skal på konserten! Så det er med andre ord ingen hemmelig at jeg gleder meg som et barn til å komme meg på flyet nedover til Oslo! Én uke igjen - så er jeg der!

Poster samtidig den nye sangen hennes, "We Found Love". Digger den!

"It's like you're screaming, and no one can hear. You almost feel ashamed, that someone could be that important that without them you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless, like nothing can save you. And when it's over, and it's gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back, so that you could have the good." 
-Rihanna

XOXO

PINK ROSES

 • 22.10.2011, 21:58


Heihei og god lørdagskveld! Etter en lang og drøy dag med syv timer øving til en konsert vi i korpset skal holde i morgen, var det godt å få sette seg ned og få slappet av litt. Så nå sitter jeg da godt plassert i godstolen her hjemme, hvor godteriene står på bordet og TV'en underholder oss med denne ukens lørdagsprogrammer. Koselig! 

Ellers så kom mamma hjem med disse flotte rosene i dag, som jeg bare måtte ta bilder av:

Ha en fin kveld!
XOXO

ONE OF MY FAVORITE BAGS

 • 20.10.2011, 19:06
XOXO

SØVNPROBLEMER OG OSLOTUR

 • 18.10.2011, 21:49


Heihei og god kveld dere! Da sitter jeg godt plassert i sofaen og ser TV, og har akkurat spist en herlig tallerken med taco. Jeg sitter med andre ord bare og slapper av, noe jeg virkelig har trengt i dag. Jeg har hatt en del plager med å få sovet om nettene de siste ukene, og i natt ble det vel knapt noe som helst søvn på meg. Heldigvis fikk jeg tak i en energidrikk som har holdt meg våken gjennom dagen, så jeg får bare krysse fingrene for at jeg får sove som en stein i natt.

Ellers har jeg vært på kjøpesenteret for en liten runde med shopping. Men det eneste jeg fikk med meg hjem var to hårkurer, en mascara og en varmebeskyttende spray. Var vel egentlig like greit at jeg ikke handlet noe mer. Jeg skal jo tross alt til Oslo neste helg - på Rihanna-konsert!! Så da blir det vel noe shopping da, tenker jeg? 

Hva har du gjort i dag?
Skal du på Rihanna-konsert?
XOXO 

PARKAS

 • 13.10.2011, 21:58


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jeg elsker virkelig parkasen min fra Vila, som jeg fikk for noen uker siden! Skal bli godt å møte vinteren med denne rundt seg!

XOXO

FOLLOW ME ON TWITTER

 • 13.10.2011, 16:05


Image and video hosting by TinyPic

Heihei! Siden jeg ikke er så veldig god til å oppdatere bloggen så ofte, tenkte jeg at jeg kunne informere dere om at jeg også har twitter. På twitter oppdaterer jeg mye oftere enn hva jeg gjør både på bloggen og på facebook. Så om du vil følge meg der kan du bare trykke HER eller på bildet, så kommer du rett til siden min. 

Har du twitter?
XOXO 

FILMKVELD

 • 12.10.2011, 22:14


Heihei og god kveld dere! Dagen i dag har ikke vært så spennende. Det har gått i skole, handling, rydding, en liten powernap og film med Ida. Atm sitter jeg og Ida på hybelen hos meg og har akkurat sett den spennende skrekkfilmen, "The Unborn", drukket te og spist brownies. Koselig! Vi hadde jo ikke sett hverandre siden før høstferien, så nå var det på tide å finne på noe å gjøre igjen! Så da ble det som sagt en filmkveld. Nå er det derimot "I Kveld Med Ylvis" vi sitter og ser på.

Image and video hosting by TinyPic
Bilder av meg og Ida fra fotoshooten vår for noen uker siden.

Hva har du gjort i dag?
XOXO 

FOTO: HYTTETUR!

 • 11.10.2011, 16:59


Heihei! Da var ferien dessverre overstått for denne gang, og jeg har kommet tilbake på skolebenken igjen. Ferien gikk som alltids fort, men heldigvis har jeg fått utnyttet den bra. Spesielt bra hadde jeg det den siste helga. Da var jeg nemlig på hyttetur sammen med familien min. Mamma, Pappa, Andreas, onkel Geir, tante Tordis, søskenbarna mine Siv, Gisle og Anne Marte, i tillegg til Bernt Kristian, som er kjæresten til Anne Marte. Vi var da med andre ord en hel flokk som reiste på hyttetur til Lillevik, som ligger ikke så lagt fra Atlanterhavsveien, hvor vi leide oss to hytter.

Selv om været kanskje ikke ble akkurat det vi hadde håpet på, fikk vi likevel reist på blant annet hval-safari på Farstadstranda. Der skulle det liksom (ifølge avisa) ligge en hval i fjøra. Men til alles skuffelse var den allerede blitt fjerna, da vi kom. Ja ja, turen på Farstadstranda var likevel fin, for helt seriøst; det må være Norges fineste strand!
Hytta til meg, Mamma, Pappa og Andreas.


Se så fint!

Senere på dagen reiste seks av oss til Atlanterhavsveien, hvor det ble fisking fra den ene brua, mens de tre siste gikk på fjelltur på Trollkirka.

Hva har du gjort i høstferien?
XOXO

HYTTETUR

 • 07.10.2011, 11:26


God morgen! Da er bagen min nesten ferdigpakket, og jeg er snart klar til å sette meg i bilen i retning Atlanterhavsveien og Kristiansund! Som jeg skrev i et tidligere innlegg så skal jeg på hyttetur hit nå i helga, noe jeg gleder meg veldig til! Det eneste jeg ser litt mørkt ut på er vel været, men vi overlever vel. 

Tror neppe det kommer til å bli noe dekning for bloggskriving, før jeg kommer hjem igjen. Men da skal jeg garantere mange bilder fra turen! Ha det fint!

Skal du noe i helga?
XOXO

FOTO: A DOG NAMED BILLY

 • 04.10.2011, 16:34


Heihei! For øyeblikket sitter jeg godt plassert i sofaen hjemme hos Marina. Vi har baket yndlingskaka vår, brownies, som skal ligge og avkjøle seg til middagen er kommet i magen. Ellers så sitter vi og slapper av, hører på musikk og snakker og alt mellom himmel og jord, mens de to hundene hennes, Billy og Sunniva, ligger rundt oss og sover. Ha en fin dag!

Hva synes du om bildene? Jeg tar imot konstruktiv kritikk. 
XOXO

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits