Elise Furland

Elise Furland

"Hvis jeg besvimer, er det derfor..."

  • 29.11.2009, 21:47


Blodåren i halsen dunker. Den dunker virkelig hardt. Mye og tungt. Den "tyter" nesten ut av meg, og verker så mye at jeg er redd jeg vil besvime. I 12 timer har det holdt på. Konstant smerte og hard dunking.

Å skulle gi alt jeg har av krefter til juleforestillingene i dag, først fire timer øving, deretter to konserter - ble ganske så krevende. Hvorfor dette skjer, aner jeg ikke. Men ekkelt og vondt, er det i hvert fall.

Dans

  • 25.11.2009, 17:44


Dans- er en stil, en hobby, et liv, en redning, en følesesladet tid, en uttrykkelse, et livstegn, en styrke, en fremside, en innside, en sport, en egen verson, en konkurranse, en hemmelighet, en utadvennelse, en styrke, en annen del av deg selv. 
Dans er så mye. Alle folk har et forskjellig syn på dette. Enten det er jazz, ballett, hiphop, selskapsdans, eller to skritt på en fot. Å røre seg er en dans. Man kan danse av lykke eller sinne, fortvilelse eller håp. 
  

Fem år med dans. Tre år pause. Ett år jazz & showdance. Og nå hiphop. Syv år som danser. Syv år med glede!

Mimrekveld om polenturen

  • 21.11.2009, 01:25


Med finklærne på, middag på bordet og kaker på desertborde - ble dette en super kveld! Vi mimret i vei om klasseturen vi hadde til Polen tidligere i høst. Og så både film derfra, bilder, folk hold taler, leste opp dikt, og vi sang. Det beste av alt denne kvelden, var likevel det at noen hadde klart å få tak i Karsten Pettersen, tidsvitne vi hadde i Polen, til å komme oppover fra Moss - i all hemmelighet! Sammen hadde han tatt med seg datteren sin, som også var sammen med oss på turen. Så midt under mimrekvelden tok noen altså å hentet de frem fra intet. Det endte i stående applaus, sjokk, gråt, jubel og glede - blandt oss alle. Igjen skulle vi få se den fantastiske mannen som hadde fortalt oss alt mellom himmel og jord. Han som fortalte oss om de skrekkelige detaljene rundt konsentrasjonsleiren han satt i. Og han som kunne inspirere og gi liv til så mange, unge sjeler. Med tårer i øynene skjønte jeg virkelig hvor mye denne klasseturen til Polen faktisk har betydd for meg!

Nyhetsanker for NRK Møre og Romdsal

  • 19.11.2009, 20:52


Etter fire timer med valgfri bruk av skoletimene, reiste vi en gjeng til Ålesund i dag. Her skulle vi jeg, sammen med noen andre jenter til NRK-studioet, for å spille inn en nyhetssending. Denne nyhetssendingen skal brukes i en juleforestilling, som vi skal ha på skolen. Det er bare en kort snutt, men gud så spennende det var! - Og ikke minst vanskelig! Å stå fremfor kameraet og lese opp nyhetene ser jo sååå enkelt ut, når man ser det på TV. Men det var det altså ikke.

nrkkk

 

Jeg skal få et nytt smil i morgen!

  • 11.11.2009, 17:08


I morgen skal den brune limen, de stygge klossene, og den generelt stygge reguleringen min endelig av! I over 2 ½ år har jeg gått rundt med denne stygge grusomheten, for å bli kvitt kryssbittet og overbittet mitt.

Det var en litt sur tanke å tenke at jeg var en av de første i klassen min som fikk regulering, samt at jeg også er en av de siste som tar den av. Det har skapt mye misunnelse, men endelig er det min tur, altså!    

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits