Elise Furland

Elise Furland

Foto: heaven at night

  • 30.11.2010, 23:00


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

en suksess - jul i skomakergata

  • 28.11.2010, 23:21


Heihei! Sliten, trøtt og full av julestemning, sitter jeg nå med. Årets juleforestillinger med "Jul i Skomakergata" som var årets oppsetning - er nå offisielt over for i år... En venninne av meg reknet til og med ut at vi har vært på øving og hatt forestillinger i 18 av de 35 siste timene... Og for meg, så høres det jo helt sykt ut! Men i hvert fall så har øvingene vært kjempemorsomme, og vi ble veldig fornøyd med resultatet vi fikk! Alt skuespillet, all dansingen, spillingen og syngingen... - Ja, jeg synes i hvert fall at det ble skikkelig bra! Det var pauser med gløgg og pepperkaker i mellom aktene, men det er ikke før - at vi i korpset fikk får pause. For ikke førhar vi fått helg - i knappe 10 timer, gitt... Yes, slik er det. Gøy var det i hvert fall, - og det skal være sikkert og visst!

Det er så gøy å endelig få vist til folk hva man har jobbet med, den siste tiden. Og siden julen nærmer seg med stormskritt, og siden det var første søndag i advent i dag - så var det i hvert fall koselig med så mye julestemning som det var! Julepynt, julesanger, pakker og til og med nissen var til stede. Også to store publikum var til stede, og til og med stående applaus ble det til slutt! ...Men nå er plutselig alt over, for i år... Det er en litt trist - men også god tanke. For nå venter nemlig en god natts søvn på meg, før det er på tide å våkne etter vekkerklokkens lyder som forteller meg at det er på tide å dra på skolen.

Under så har jeg lagt ut noen bilder fra prøvene. Derfor har flesteparten av oss fortsatt på oss vanlige klær og ikke kostymene vi brukte på selve forestillingen...:


Jeg sang "En Stjerne Skinner i Natt".


Haha, jeg bare elsker det kostyme til han i midten - Jørgen.


Benedikte spilte rollen som gamle "Fru Enebær".


Geir og skomakeren.


Ingrid og Martin.

Hva har du gjort i helga?
XOXO

Søskenkjærlighet

  • 22.11.2010, 15:40
Glad og blid, har jeg nå kommet hjem med to nye bøker, "Fashion Bible", som jeg har ønsket meg i evigheter nå, og boka "Historier Om Sårbarhet". Den sistnevnte har jeg verken hørt om eller sett i før, men den virket så spennende og så trist, at jeg bare måtte kjøpe den med meg. 

Ellers så var jeg jo så tidlig hjemme fra skolen i dag, at jeg tok bussen hjem sammen med min kjære bror. Og da vi kom hjem var omtrent det første spørsmål han stilte meg; "Vil du har te, Elise? Jeg skal lage jeg!" Så snill han er, sier jeg bare!♥Ha en fin dag!

Foto: by the sea

  • 21.11.2010, 19:30


Foto: vann

  • 20.11.2010, 17:15
Bowling

  • 14.11.2010, 18:15


Nå gjenstår det kun to uker, før det er klart for juleforestillingen vår "Jul i Skomakergata". Det betyr mye øving! I dag ble det hele seks timer intens spilling. Så da vi endelig var ferdig, tok vi kvelden på bowlinghallen, på skolekorpset sin regning. Wiihii!

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits