Elise Furland

Elise Furland

At the moment...

  • 27.11.2011, 18:19


Image and video hosting by TinyPic

Heihei! Da var plutselig vinteren kommet hit til Møre og Romsdal også. At det sludder, snør, hagler og blåser, om hverandre - er ikke akkurat noe jeg jubler så veldig høyt for. Derimot sitter jeg inne på hybelen min og drikker en stor og varm kopp med kakao, mens jeg hører på uværet som stormer utenfor. Heldigvis er uværet et tegn på at julen nærmer seg, men ellers gleder jeg meg bare til sol og varme temperaturer igjen.  

Hvordan er været hos deg?
XOXO 

Tilbake fra IKEA

  • 21.11.2011, 16:33


Heihei! Jeg har rett og slett hatt en super helg! Sammen med Marina og Patrick kjørte vi bil opp til Trondheim, hvor målet vårt var den gule og blå butikken, IKEA! Vi gikk og vi gikk, gjennom avdeling etter avdeling, og fylte opp flere og flere vogner! Dette resulterte i hvert fall at jeg fikk med meg mange fine ting hjem, noe også Marina og Patrick gjorde. Hele syv og en halv time gikk jeg og spradet rundt der. De to andre turtelduene ble derimot lei etter ca. fire timer, og tok turen innom City Syd også. Så etter en hel dag med pengebruk, tok vi turen tilbake til min kjære tante og onkel, hvor vi bodde.


Tro meg, dette var bare begynnelsen. HELE bilen ble full!

Håper dere også har hatt det bra!
XOXO

Reiser til Trondheim - og IKEA

  • 18.11.2011, 07:27


Heihei og god morgen, kjære lesere! Jeg tenkte jeg skulle poste ett lite innlegg nå på morgenkvisten, før jeg stikker på avgårde på skolen. Det jo fredag i dag, noe som betyr at jeg stikker snuten hjemover fra byen - og det gjør jeg, men ikke særlig lenge. Denne helga skal jeg nemlig på tur til Trondheim, sammen med Marina og Patrick. Det blir vel en såkalt "harrytur" vil jeg si, siden målet vårt er IKEA! Så nå er bagen ferdig pakket, og jeg sitter bare og gleder meg!

Jeg skal prøve å få tatt mange bilder på turen, men noe særlig blogging kan jeg ikke love at det blir. Men jeg er tilbake på søndag, så da får jeg vel poste noen innlegg og bilder da! Ha en super helg!

Har du noen planer for helga?
XOXO 

Kanelsnurrer

  • 16.11.2011, 15:13
Heihei! Etter en dag på skolen med vår første praktiske prøve i hudpleie, sitter jeg nå hjemme igjen og roer ned nervene etter dagen. Jeg håper det gikk fint, men jeg er ikke helt sikker enda, for vi skal få noen flere spørsmål i morgen. 

Ellers så sitter jeg som sagt bare og slapper av, ser TV og spiser kanelsnurrer. Mmmm. Ellers så er jo været superfint, så jeg sitter og vurderer om jeg skal gå meg en liten tur ut. Senere er det lekser som står på planen, og så kommer Ida bort en liten tur. Ha en fin dag!

Foto: Autumn

  • 08.11.2011, 17:10


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Heihei! Tenkte jeg skulle poste ett par bilder jeg har fotografert, og som er blitt noen av mine favoritter fra høsten i år. Jeg elsker fargene om høsten. Rødt, gult, brunt og grønt, legger seg som et hav overalt på bakkene, og lager nydelige motiver. Jeg synes i hvert fall høsten er utrolig fin, så lenge været er fint! Ikke minst er det deilig å kunne gå og sprade rundt i tykke jakker, strikkegensere, skjerf og ullsokker. Om kveldene; ta på tøfler og pakke seg inn i et stort og tykt pledd, og bare sitte fremfor peisen eller TV'en og slappe av.

Hva synes du om bildene?
XOXO

BILDER FRA OSLO: OPERAEN

  • 03.11.2011, 16:39


Har du vært på Operaen i Oslo?
XOXO 

NYE BILDER PÅ VEGGEN

  • 01.11.2011, 20:56


Jeg bare måtte ha disse to bildene, da jeg så de i butikkene i går og i dag. Bildet av Eiffeltårnet er kjøpt i Oslo, og det av New York er kjøpt her i byen. De passet i hvert fall veldig godt til de nokså tomme veggene mine her på hybelen!

Hva synes du om bildene?
XOXO

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits