Elise Furland

Elise Furland

Quote

  • 30.11.2014, 10:06


"With a lot of success comes a lot of negativity"
-Beyoncé Knowles 

Det vil betale seg

  • 26.11.2014, 21:54


Lange dager, langer netter. Eksamenstiden tar virkelig på både på kroppen og sjel, og jeg kjenner det skal bli godt å endelig kunne senke skuldrene etter at siste eksamen er levert den 12. desember. Herr-e-gud som jeg gleder meg til å komme meg bort fra studiehverdagen her i Bodø, og komme hjem til julepynting, baking og familie i Romsdalen! Jeg har faktisk ikke vært hjemme på et halvt år, så dere kan tro jeg gleder meg til å trippe opp trappen til huset til Mamma!

Ellers er det ikke så mye nytt som har skjedd de siste ukene. Eksamene mine har tatt all tiden min, og derfor har det blitt lite tid til både blogging og fotografering. Her oppe i nord, er vi heller ikke så veldig bortskjemt når det gjelder dagslys heller. Solen er bare oppe på himmelen mellom klokken 10 og 14, og utover disse tidene er det bare å sette fotokamera til nedstøving på hylla, og heller håpe på noen blinkskudd dagen derpå.

Håper dere har det fint! Vi blogges snart igjen!

"Jeg har nettopp våknet fra koma!"

  • 11.11.2014, 21:31


Det er ingen hemmelighet at jeg drømmer ekstremt mye når jeg sover. Stort sett er det meningsløse, harmløse og gjerne fantastifulle drømmer jeg lever meg inn i, men i de siste har jeg begynt å drømme veldig mye mer realistisk. Alt fra "dokumentarer", til hendelser i hverdagen, om avdøde personer, og om ting jeg gleder meg til. Det er mye rart, men drømmen jeg drømte i natt, fikk meg virkelig til å tenke.

Image and video hosting by TinyPic

I dag våknet jeg i sjokk. Jeg gispet høyt. Brystet hevet seg, og jeg kunne høre meg selv puste. Jeg ble overlykkelig og kjente det strålte en skrekkblandet fryd inni meg. Endelig klarte jeg å røre på kroppen min igjen. Jeg kunne styre den selv, av egen fri vilje! Herlighet, jeg var i live! Kroppen fylte seg av glede. Jeg hadde våknet fra koma! 

Jeg sendte melding til en venninne og fortalte henne at jeg nettopp hadde våknet fra komaen min. Jeg var sliten, og måtte bare fortelle henne at jeg trengte litt tid for meg selv å tenke på hva jeg hadde vært igjennom. Hva hun svarte, tenkte jeg ikke over engang. Jeg tenkte bare på livet mitt, og hva som hadde skjedd. Jeg husket alt. Alt som skjedde for litt over en uke siden.

Det var en kald morgen. Det lå rim på bakken, og veiene glitret. Jeg hadde vært på vei til et kjøpesenter, da jeg plutselig så at bilen i motgående kjørefelt mistet kontrollen. Det var en liten, sort, litt avlang bil, som ble styrt av en middelaldrene kvinne med halvlangt blodt hår. Hun mistet kontrollen på den glatte veien, og kom over i mitt kjørefelt. Jeg hadde prøvd å svinge unna, men vi kolliderte likevel. Hun traff fronten min, og jeg havnet i koma.

I over ti minutter lå jeg i sengen min og var overbevist over at det var sant. Ti minutter! Det var helt til jeg begynte å se gjennom mobiltelefonen min for å se hvilken dag, måned og år vi befant oss i. Hjertet mitt hamret, da jeg løftet opp mobilen min for å se etter. "11. november"?! Jeg ni-stirret på mobilen, og tenkte bare "hæ?!". Først lurte jeg på om jeg hadde ligget i koma i et helt år, men da jeg så "2014", slo det meg at jeg bare hadde drømt en dum drøm! Haha, er det mulig, tenkte jeg? Når ble drømmene alvorlige og virkelige?

Drømmer du ofte? 

Gratulerer med farsdagen

  • 09.11.2014, 17:12
Jeg føler ikke det er så lenge siden disse bildene ble tatt. Bildene fra en helg hvor jeg og Andreas var på besøk hos Pappa i Bergen. Vi lagde taco til middag, spilte brettspill rundt kjøkkenbordet, gikk rundt i Bergen sentrum, var på kino, spiste lunsj på café, og feriet farsdagen med gaver og hjemmelaget eplekake. Det er rart hvor fort tiden har gått, for nå har det plutselig blitt farsdag igjen! Og selv om jeg allerede har gratulert deg tidligere i dag; gratulerer med farsdagen, verdens beste pappa♥ 

Første eksamen: check!

  • 05.11.2014, 15:41


Så godt det er å endelig være ferdig med semesterets første eksamen! Kunnskapsutvikling med IKT, leverte jeg så gledelig ifra meg i går kveld. Heldigvis sitter jeg her med en god følelse av at den gikk bra, så nå er det bare å vente på tilbakemeldingen, som kommer i desember. Frem til da, har jeg ikke annet valg enn å sette ræva mi i gir, og begynne å jobbe opp mot de andre eksamene som snart kommer! De kommer jo på rekke og rad nå! Herregud, neste eksamen er jo allerede om bare en og en halv uke! 

For å gjøre kveldens studier litt mer koselig og hyggelig å begynne på, har jeg nå tent telys rundt om i hybelen, kokt te, pakket meg inn i varme pledd, og skrellet klementiner. Så nå er jeg så godt som klar til å bytte ut macen med studier, for en stund. 

Hva gjør du i kveld?

Kunsten å ta gode bloggbilder...

  • 03.11.2014, 18:40"Jeg så ikke skikkelig glad ut på dette bildet"...


"Det var uskarpt"...


Etter 15 bilder: "Åååneiii! Vaskemiddelet kan ikke stå der når jeg skal ta bilder! Det ser jo så rotete ut!"...


Forsøk nummer 20: "Uskarpt!"...


Forsøk nummer 32: "...Ok, det kan brukes".

Vær så snill å si at det er flere enn meg, som kjenner seg igjen i dette?! Haha, herregud. Blogglivet azzz! Gleder meg til den gangen jeg blir rik og berømt (høhø), og har en egen profesjonell fotograf som følger meg hver dag, dagen lang, og tar fine og minneverdige bilder av meg og livet mitt. 

Ellers så sitter jeg bare innendørs og hører på regnet som hamrer på rutene mine. Slik har det vært i over en uke nå, og jeg er lei! Fra i morgen skal heldigvis drittværet, i følge værmeldingene, være over. Så da venter det oppholdsvær og sol resten av uka. Jippi! 

Home

  • 02.11.2014, 22:40


Det er på slike rolige dager, jeg kunne ønske at timeplanen min var full. At jeg ikke hadde tid til å sitte iro. At jeg måtte stå opp tidlig, til tross for at det er søndag. Ordne meg, løpe fra avtale til avtale, og kjenne at pulsen og stressnivået måler opp mot maks! Relaiteten er helt motsatt. I en oversized genser på en liten hybel i Bodø, sitter jeg på en stol som jeg har gjort i hele dag. Alene, og uten én eneste plan for dagen.

I kjedlighetens stund, mellom mat, dandering av håret mitt, Frustrerte Fruer og Tv2 Bliss, satt jeg og bladde gjennom de gamle bloggarkivene mine. Der dukket plutselig disse bildene fra 2011 opp. Bildene over hjembygda mi i Romsdalen. Åååh, som jeg gleder meg til å se dette synet igjen med egne øyne! Jeg har jo ikke vært hjemme siden i sommer, men heldigvis er det ikke mer enn 42 dager igjen til jeg skal hjem igjen. Hjem til denne utsikten, Mamma, det hjemmekoselige, det trygge, det nære og det kjære. Dagene der er aldri lange. De er travle, hyggelige og folkelige. Slik jeg liker det. 

42 dager igjen. Jaja. I mens får jeg kanskje jobbe litt med eksamen? Første eksamen skal jo tross alt leveres om bare tre dager.

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits