Elise Furland

Elise Furland

16 kjappe funfacts om meg

  • 03.02.2016, 09:35


Jeg kikket litt rundt på bloggen til Marthe Borge, og fant plutselig dette gøyale innlegget som jeg syntes hadde vært gøy å poste selv. Så her kommer 16 kjappe funfacts om meg ♥ Håper dere liker innlegget!På stranden er jeg... hun som kan ligge og sole seg i timesvis, og som sjekker om hun har fått bikini-skille hvert tyvende minutt! Jeg har også alltid med meg en bok på stranden, men den forblir som regel ulest.

Hos tannlegen er jeg...
 trygg. Onkelen min har vært min faste tannlege etter at jeg fylte 18 år og dermed mistet retten til gratis skoletannlege. Da er det veldig kjekt med en snill og hyggelig onkel som alltid stiller opp!

På snapchat er jeg... ganske sjenert. Jeg legger sjelden ting ut på mystory, og er veldig påpasselig når jeg først gjør det! De nærmeste vennene mine kan jeg derimot snappe dagen lang! Da kan jeg gjerne være både hverdagslig, gøyal og veldig random. 

På kjøkkenet er jeg...
 veldig utålmodig! Det skal gå kjapt å lage og smake godt! En liten utfordring er det jo at vi ikke har stekeovn(!!) på hybelen, for da blir jo utvalget av mat med en gang veldig begrenset. Så det går veldig mye i kylling, ris, brokkoliblanding, knekkebrød, frukt, yoghurt og taco. Enkle løsninger, med andre ord. 

På badet er jeg... veeeldig treg! Jeg elsker å bruke lang tid på å dusje, ordne meg, sminke meg, ordne håret og bare være der. Haha. Tror jeg bruker 1-2 timer på badet hver eneste dag!

Bak rattet er jeg... hun som skrur opp volumet og synger med til ALLE sangene som kommer på radioen! I klesskapet har jeg... mange gensere. Varme, vide gensere er det beste jeg vet å kle meg i! Gjerne de genserne som er så lange at man kan bruke de som kjoler.

På universitetet er jeg... hun skoleflinke, eller hun som i hvert fall prøver å være skoleflink. Jeg kan gjerne sitte på universitetet en hel dag, ta med meg både lunsj og middag, og sitte og nilese i timesvis før jeg plutselig blir skikkelig lei og ufokusert.

På tivoli er jeg... hun som bare står og ser på, tar bilder og spiser sukkerspinn! Kroppen min takler ikke kombinasjonen av fart og ukontrollerte bevegelser, så for å unngå å bli kvalm og eventuelt måtte spy, holder jeg meg på trygg grunn! Disney World og Disney Land - fornøyelsesparker med mange forskjellige typer karuseller og aktiviteter - er noe jeg derimot elsker! 

På fly er jeg... veldig nervøs! Jeg må alltid sitte ved vinduet på grunn av reisesyke, og jeg blir livredd dersom det oppstår turbulens! Litt av samme grunnen som med tivoli - jeg klarer ikke kombinasjonen av fart og ukontrollerte bevegelser. 

På treningsstudio er jeg... hun som elsker å være alene. Jeg prøver å unngå å reise på trening i de tidene jeg vet det er mye folk der, for da blir jeg av en eller annen grunn veldig ukomfortabel og usikker på det jeg driver med. I taxien er jeg... 
hun som ikke vet om hun skal være stille eller prøve å få i gang en samtale. Jeg synes det er så kleint om det er helt stille!

På fest er jeg... hun som danser! Jeg synes det er så kjedelig å bare sitte iro en hel kveld, og synes det er gøy å faktisk kunne slå ut håret og vrikke litt på hoftene når favorittsangen spilles av. 

Når jeg er forkjølet er jeg... frisk! Om jeg hoster, snufser eller har litt vondt i halsen, er jeg fortsatt frisk og fungerer som normalt. Åh, jeg kjenner jeg blir forbanna på de menneskene som tror de er skikkelig syke over en bitteliten forkjølelse! De som dropper både jobb, møter og avtaler fordi man kjenner det skurrer litt i halsen. Altså, har man influensa, 40 i feber og man generelt føler seg i elendig form, er man jo såklart syk. Men en forkjølelse... Nei!

I bladhylla er jeg... aldri. Jeg har abonnert på noen magasiner opp gjennom årene, men det begynner å bli en stund siden nå. Men forrige gang jeg gikk på en butikk og kjøpte meg et magasin tror jeg var i USA i 2010? Da kjøpte jeg meg det amerikanske Cosmopolitan, husker jeg.

Akkurat nå er jeg... glad! Når været er fint er jeg alltid glad. Ellers er jeg også klar for å komme meg avgårde på universitetet. 

Elise Furland

Kontakt: elise_blogg@hotmail.no

Elise Furland

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits